Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به اینکه قانون هدفمندی یارانه‌ها یکی از قانون‌های خوبی بود که در کشور تدوین شد اما متأسفانه در اجرای آن ناقص عمل شد، اظهار‌ داشت: خشت کج یارانه‌ها در دولت نهم و دهم گذاشته شد که از قانون هدفمندی یارانه عدول صورت گرفت و دولت فعلی همان خشت کج را ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه "در قانون هدفمندی یارانه‌ها مطرح شد که اگر ما می‌خواهیم تغییرات قیمتی داشته باشیم یک بخشی از مابه‌التفاوت آن باید در قالب یارانه نقدی و غیرنقدی به مردم داده شود" تصریح کرد: قرار بود بخش دیگر در حوزه سرمایه‌گذاری تولید و اشتغال کشور تخصیص داده شود تا تفاوت قیمت‌های انرژی و هزینه‌های بنگاه‌های اقتصادی را به‌نحوی جبران کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با ابراز اینکه "اگر بخواهیم سرمایه‌گذاری کنیم باید در گام نخست در حوزه صنعت خودروسازی کشور سرمایه‌گذاری انجام دهیم" افزود: اگر خودرویی که تولید می‌کنیم متوسط مصرف سوخت آن براساس شاخص استاندارد جهانی نباشد این خودرو صرفه اقتصادی ندارد.

وی با یادآوری اینکه دولت سرفصل‌هایی در لایحه بودجه ارائه کرده است گفت: ما انتظارمان از دولت این بود که اگر اصلاحیه‌ای هم انجام می‌شود این اعداد و ارقام در حوزه تولید و اشتغال باشد چرا که نگرانی امروز مردم اشتغال جوانان است.

پورابراهیمی با تصریح به اینکه "به‌دلیل حساسیتی که قیمت حامل‌های انرژی در حوزه حمل‌ونقل دارد با رویکرد کارشناسی در مجلس این موضوع را جلو می‌بریم"، خاطر‌نشان کرد: در حال حاضر دولت یکی از دستاوردهای خود را تک‌رقمی شدن تورم در اقتصاد می‌داند که یک بخش آن به‌خاطر شرایط موقعیت‌های جهانی بابت کالاهای اساسی بوده که یک توفیق اجباری است و یک بخش دیگر آن انضباط مالی بوده و اینکه به تورم تک‌رقمی رسیدیم یک کار ارزشمندی بوده است.

به گزارش تسنیم،نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر این مسیر تحت تأثیر تغییر قیمت‌ حامل‌های انرژی باشد، مطمئناً دولت این دستاورد را در سال 97 از دست می‌دهد و یکی از موضوعاتی است که خود دولت باید روی آن تأکید داشته باشد.

قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس به کجا رسید؟

وی با اشاره به قانون مالیات بر ارزش افزوده تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های حوزه خدمات قانون مالیات بر ارزش افزوده است که بعد از پیگیری‌هایی که در سال‌های اخیر در مجلس شد؛ ابتدای امسال لایحه اصلاح قانون مالیات ارزش افزوده توسط دولت به مجلس ارائه شد و از اواسط فروردین ماه در دستور کمیسیون اقتصادی مجلس قرار گرفت و دو هفته قبل جمع‌بندی کار کارشناسی آن در کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس‌ مجلس به‌دلیل اهمیت موضوع ارزش افزوده و آثار آن در کشور انجام شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: یکی از اشکالات جدی بر اجرای این قانون به‌دلیل عدم وجود زیرساخت‌های مالیاتی است که بخش‌های مختلفی از جمله حوزه خدمات را تحت تأثیر خود قرار داده است. گزارش‌های جمع‌بندی در اجرای قانون تغییرات نرخ ارائه شده که به‌عنوان مثال دولت در تغییرات کلان به‌جای 9 درصد، 3درصد ارزش افزوده را پیشنهاد کرده است.

وی خاطر‌نشان کرد: نخستین جلسه بررسی لایحه اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده سه‌شنبه هفته آینده در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار می‌گیرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود

ایسنا/لرستان شهردار تیتکان با بیان اینکه ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود گفت: شهرداری در شهرهای کوچک درآمد پایداری ندارند و این یکی از موضوعاتی است که دست ما را برای انجام کارها بسته است.

زینب آذرخوش امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرهای کوچک دارای زیرساخت‌های گردشگری هستند و ضرورت دارد برای ارتقای آن تسهیلات مناسبی را به شهرداری‌های کوچک تخصیص داده شود.

شهردار تیتکان بیان کرد: گردشگری صنعتی پول‌ساز است و رونق گرفتن آن در شهرهای کوچک منجر به ارزآوری در این شهرها خواهد شد.

شهردار تیتکان عنوان کرد: ضرورت دارد تسهیلات به شهرهای کوچک داده شود تا موضوع گردشگری و بوم‌گردی در آن‌ها پایدار بماند.

وی افزود: سهمیه قیر شهرداری تیتکان اینقدر کم بود که از گرفتن آن صرف‌نظر کردیم چرا که هزینه حمل و نقل آن به صرفه نبوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند