Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-01@05:13:24 GMT

روشی طلائی برای درمان سنگ کلیه

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۱۵۳۵۰

روشی طلائی برای درمان سنگ کلیه

به گزارش جام نیوز،  حسین کرمی متخصص جراحی کلیه در خصوص روش خروج سنگ‌های کلیه بدون انجام برش و شکاف جراحی اظهار داشت: امروزه PCNL درمان طلائی برای سنگ‌های بزرگ کلیه و سنگ‌هایی که به سنگ‌شکنی جواب نمی‌دهند، بشمار می‌رود.

 

وی در خصوص مواردی باید از روش PCNL برای خارج کردن سنگ‌های کلیه استفاده کرد توضیح داد: طی چند دهه اخیر از روش‌هایی نظیر سنگ‌شکنی با امواج صوتی برای از بین بردن سنگ‌های کوچکتر از دو سانتی‌متر و روش PCNL برای برداشتن سنگ‌هایی بزرگتر از دو سانتی‌متر استفاده می شود که در این 95 درصد از موارد می‌توان سنگ کلیه را بدون شکاف وسیع درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این جراح کلیه درخصوص مزایای این روش گفت: در این روش نسبت به سایر روش‌ها بیمار درد کمتری را متحمل خواهد شد همچنین به دلیل شکاف کوچک ایجاد شده بیمار پس از چند روز استراحت می‌تواند زندگی روزمره خود را از سر گیرد.

 

کرمی درخصوص عوارض این روش جراحی گفت: در این روش ممکن است از محل سوراخ شده در پهلوی بیمار ترشحات ادراری خارج شود، همچنین تب و لرز از دیگر عوارض این جراحی است که در صورت مشاهده این عوارض بیمار باید با پزشک خود مشورت کند که برای برطرف کردن این عارضه پزشک با یک عمل سرپایی اقدام به کارگذاشتن لوله حالب این عارضه را برطرف می‌کند اما بطور کلی این نوع جراحی از عوارض بسیار کمی برخوردار است.

 

 

سنگ کلیه یکی از بیماری‌هایی است که بر اثر اتصال مواد معدنی، اسیدها و نمک‌ها در داخل کلیه به‌وجود می‌آید. این سنگ‌ها در کلیه قرار دارند و می‌توانند گاهی اوقات موجب انسداد دستگاه ادراری شوند.

 

 

2024

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق این گزارش؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «بر اساس اطلاعاتی که وب سایت روسی “وستی” منتشر کرده است، روش جدید استخراج این فلز گرانبها توسط دانشمندان دو دانشگاه فدرال در کراسنویارسک و یاکوتسک و با همکاری دانشمندان شاخه سیبری آکادمی علوم روسیه ابداع شده است».

در رابطه با این موضوع، ناتالیا الجبریستوا، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی در موسسه سیبری آکادمی علوم روسیه، گفت: «باکتری‌هایی که در استخراج طلا به آن‌ها تکیه می‌کنند، با محیط حوضچه‌های زباله سازگار هستند و در زباله‌های فرآوری فلزات ذخیره می‌شوند».

وی افزود: استفاده از این گونه میکروارگانیسم‌ها به طور قابل توجهی برای محیط زیست ایمن‌تر از استفاده از روش‌های شیمیایی سنتی است، علاوه بر این، روش جدید به طور قابل توجهی ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه خود است و تولید یک تن مواد غلیظ با استفاده از میکروارگانیسم‌ها به سه برابر برق کمتر نیاز دارد.

اطلاعات موجود حاکی از آن است که باکتری‌هایی که دانشمندان در روش جدید ابداعی خود اتخاذ کرده‌اند در ذخایر طلا در منطقه کراسنویارسک کشف شده‌اند و پس از پردازش اولیه سنگ معدن، این باکتری‌ها به استخراج طلا و بقایای فلز آنتیموان کمک می‌کنند.

کد خبر 848364 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر مهم روسیه

دیگر خبرها

  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست