Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی امروز 2 دی لیدا قلیزاده مدیر حوزه علمیه خواهران زینب کبری (س) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در مدرسه علمیه خواهران زینب کبری برگزار شد، با اشاره به فعالیت چهار ساله حوزه علمیه زینب کبری (س) ارومیه اظهار کرد: در نخستین فراخوان، ۸۰ نفر داوطلب تحصیل در این مدرسه علمیه شدند که در نهایت با پذیرس ۴۸ نفر در دو کلاس، این مدرسه علمیه به صورت رسمی آغاز بکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از همان سال نخست فعالیت های حوزه علمیه زینب کبری (س) با جدیت در زمینه آموزشی، فرهنگی و حتی پژوهشی دنبال شد، بیان کرد: از سال نخست برای هر کلاس یک واحد پژوهشی در نظر گرفته شد که باعث شد طلاب در سال سوم موفق به ارائه مقاله شوند.

قلیزاده با اشاره به پذیرش ۴۰ نفر در سال ۹۳، ۳۷ نفر در سال ۹۴ و ۳۵ نفر در سال ۹۵ گفت: امسال هم ۱۴۰ نفر در واقع دوبرابر ظرفیت، داوطلب تحصیل در حوزه علمیه زینب کبری (س) ارومیه بودند که ۷۵ نفر پذیرش شدند.

وی اظهار کرد: حوزه علمیه زینب کبری (س) ارومیه هم اکنون با بیش از ۱۸۰ طلبه سطح دو در خیابان هادی ارومیه فعالیت دارد.

قلیزاده از برگزاری کلاس های حضوری و نیمه حضوری خبر داد و افزود: از امسال دوره های پاره وقت نیز برای تربیت طلاب خواهر در حوزه علمیه زینب کبری (س) آغاز شده است.

وی با اشاره به توفیقات حوزه علمیه زینب کبری (س) در مدت فعالیت چهار سال، تصریح کرد: براساس ارزیابی های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران آذربایجان غربی، این مدرسه علمیه موفق به کسب رتبه دوم برنامه های فرهنگی و آموزشی شده است.

مدیر حوزه علمیه زینب کبری(س) ارومیه اظهار کرد: کسب رتبه دوم کشوری در طرح مطالعاتی شهید مطهری، رتبه دوم در جشنواره محمدبن خلیلان و رتبه نخست در جشنواره بانوی کرامت از دیگر موفقیت های کسب شده است.

قلیزاده نبود مکان مستقل و ثابت برای حوزه علمیه زینب کبری(س) را از مشکلات اصلی این مدرسه علوم دینی برشمرد و یاد آور شد: در چهارسال گذشته، پنج بار مجبور به تغییر محل حوزه شده ایم که موجبات نارضایتی طلاب و شرایط سخت برای کارکنان شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت خیرین و مسوولان استانی هرچه زودتر ساخت ساختمان حوزه علمیه زینب کبری (س) ارومیه که زمین آن در خیابان عمار است، آغاز شود.

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۶۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟