Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ناتالی گوله» عضو کمیته امور خارجی سنای آمریکا در یادداشتی به مناسبت سفر احتمالی «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به ایران، به او توصیه کرده است که در سفر به ایران واقعیات را مد نظر قرار دهد.به گزارش بلاغ، سناتور فرانسوی با اشاره به نقش مهم ایران در شکست دادن تروریست‌ها در سوریه، مواضع ضدایرانی دولت جدید آمریکا را یادآور دروغ‌های پیش از جنگ عراق دانسته و به ماکرون توصیه کرده در سفر به ایران واقع‌بین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ناتالی گوله» عضو کمیته امور خارجی سنای آمریکا در یادداشتی به مناسبت سفر احتمالی «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به ایران، به او توصیه کرده است که در سفر به ایران واقعیات را مد نظر قرار دهد.

در بخشی از یادداشتی که در وبلاگ این سناتور فرانسوی به فارسی منتشر شده، آمده است: «رییس جمهور مکرون بار دیگر فرصتی برای مبازره‌طلبی پیدا نموده است، آن هم سفر به ایران است. این سفر تعیین‌کننده است. رییس جمهور باید خود واقعیت این کشور را که مخاطبان اخیرش تمام بدی‌ها را به او نسبت می‌دهند، دریابد. او خود باید بدون ساده‌نگری در خصوص واقعیت کشوری که تنها دولت- ملت در منطقه است، قضاوت کند. او خود باید درباره اراده ایرانیان به رعایت یا عدم رعایت توافقنامه هسته‌ای که اروپا حامی آن است، داوری کند.»

گوله با بیان اینکه عربستان درک نکرده است که فرانسه «سیاستی مستقل و مقتدر» دارد و حاضر به «گفت‌وگو با همه» است، افزود: «در این زمان که محور مسکو- تهران-آنکارا به قدرتی بی‌سابقه دست یافته، فرانسه نباید این قرار [ملاقات] را از دست بدهد. اگر امروز ما می‌توانیم نیروهای خود را از سوریه بیرون ببریم، نباید فراموش کنیم که این پیروزی را مدیون چه کسانی هستیم. البته بمباران‌های هوایی نیروهای ائتلاف تعیین‌کننده بود، لیکن سهم نیروهای زمینی کرد و ایرانی ضروری می‌نمود.»

وی درباره اقدامات واشنگتن برای ایجاد ایران‌هراسی، نوشت: «نمایش‌های رنج‌آور مقامات آمریکایی برای نشان دادن نقش ایران در کشمکش‌های منطقه‌ای طعم و بوی خاطره تلخ مداخله [جورج] بوش [رئیس‌جمهور آمریکا] در عراق در سال 2003 را دارد. فرانسه امانوئل ماکرون بیشتر از دوران ژاک شیراک حاضر نیست فریب دروغ‌های ساختگی را بخورد. تجربه پیامدهای حمله به عراق ما را به تامل وا می‌دارد، لیکن موضع ما یعنی فرانسه به همان نسبت که رییس جمهورش در همه زمینه‌ها حضور دارد، گران‌سنگ است.»

گوله با بیان اینکه ایران هم مانند دیگر کشورهای منطقه از جمله عربستان و قطر به دنبال گسترش نفوذ خود در منطقه است، در پایان نوشته است: «درباره تمام این مسایل اساسی مربوط به صلح و ثبات منطقه و جهان، رییس جمهور ماکرون باید شخصاً با همتای خود آقای [حسن] روحانی گفت و گو کند. سفر رییس جمهور به ایران، بدون شک مرحله‌ای بسیار مهم در 2018 برای به سرانجام رساندن دو 110 متر با مانع یک دیپلماسب نمونه با حفظ تعادل است.»

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه اخیرا اعلام کرده است که قصد دارد به زودی برای گفت‌‌وگو با مقامات ایرانی و آماده کردن شرایط جهت سفر ماکرون به ایران، به تهران بیاید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد

پس از آنکه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در اوایل این هفته تکرار کرد ممکن است زمانی فرا برسد که نیروهای فرانسوی و غربی به اوکراین اعزام شوند، وزیر دفاع ایتالیا گفت: نیروهای ایتالیایی هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، گیدو کروستو، وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد: «در این میان، غرب باید از اظهارات جالب توجه برای ایجاد تاثیر خوب، مانند اعزام ناتو به اوکراین اجتناب کند.»

به نقل از رپوبلیکا، وی همچنین اظهار کرد تقسیم جلسات به ۲ یا سه (کشور)، در حالی که ما ۲۷ کشور در اتحادیه اروپا هستیم، اشتباه است. منظور کروستو نشست موسوم به مثلث «وایمار» بود که رهبران فرانسه، آلمان و لهستان را گرد هم می‌آورد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم. وی مدعی شده بود که اکثر کشورهای اروپایی با طرحش موافقند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماکرون: فرانسه در وضعیت جنگی با روسیه قرار ندارد
  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد