Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان گفت: مصوبات جلسه سال گذشته برای احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس اجرا نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک سرهنگ حجت الله ناصر پور در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که در استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به اجرا نشدن مصوبات جلسه سال گذشته در خصوص احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان، اظهار داشت: ۲۴ مورد مصوبه در جلسه سال گذشته برای احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس تصویب شد که تا کنون به آنها جامع عمل پوشیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی یادآور شد: در سال ۱۳۵۷ با پیروزی انقلاب اسلامی، منافع دشمنان به خطر افتاد و آنها جنگ علیه ملت ایران راه انداختند، مردم با الهام از قرآن کریم و نهضت حسینی دفاع جانانه کردند و این فضایی که ایجاد شد موجب و همبستگی و تعامل بین مردم شده و ارزشهای مشترک شکل گرفت و این خود موجب ایجاد هویت مشترک و در نهایت موجب شکل گرفتن فرهنگ دفاع مقدس شد و هویت سیاسی ایجاد شده تضمین کننده جمهوری اسلامی شد.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان تاکید کرد: روحیه و تفکر بسیجی نظام جمهوری اسلامی را حفظ می کندو آنچه بقای نظام را تضمین می کند همین روحیه و تفکر بسیجی است.

 

وی گفت: لایه های حاشیه ای، مهم،حساس و منابع حیاتی 4 لایه امنیت ملی هستند که سه لایه از آن قابل چانه زنی است ولی منابع حیاتی که همان هویت سیاسی و نظام جمهوری اسلامی است قابل چانه زنی نیست.

 

ناصر پور گفت: امام راحل در زمان جنگ تحمیلی فرمود که ما باید خودمان را فدای جمهوری اسلامی کنیم، زیرا نظام جمهوری اسلامی مرجع امنیت است.

 

وی افزود: بنیاد حفظ آثار به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد تا نظام فکری و گفتمان فکری پشتوانه هویت سیاسی را حفظ کند و از فراموش شدن و به انحراف کشیدن آن جلوگیری کرده تا بتوان آنرا به نسلهای بعدی انقلاب انتقال داد.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان گفت: امروز در جنگ نرم و جنگ اقتصادی بسر می بریم و استکبار جهانی دست بر دار نیست، باید با مدیریت جهادی اهداف انقلاب را محقق کنیم و همه مدیران کشور باید همانگونه در زمان جنگ مدیریت می کردند هم اکنون نیز باید با مدیریت جهادی اهداف دولت را محقق کنند.

 

ناصرپور در خصوص تاثیر گذاری لشگر حضرت ابوالفضل(ع) در عملیات های کربلای 4 و 5 گفت: لشکر حضرت ابوالفضل (ع) در کربلای 4 و 5 بزرگترین و مهمترین رخنه را در خطوط مرزی عراق انجام دهد و باعث شد کمر نیروی نظامی عراق خم شود که می توان این روز را بعنوان روز ملی پیشنهاد داد تا بر روی آن تصمیم گیری شود.

 

وی پیشرفت ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان را 60 درصد دانست و تاکید کرد: اگر بخواهیم در استان تلاش رزمندگان را مطرح کنیم باید کار احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس را به اتمام برسانیم.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان همچنین یادآور شد: در بحث محتوا سازی برای دانشجویان استان هیچ کاری صورت نگرفته است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشجویان درس «آشنایی با دفاع مقدس» دانشگاه آزاد اسلامی یزد از باغ موزه دفاع مقدس یزد بازدید کردند.

در این بازدید که به همت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یزد صورت گرفت، جمعی از دانشجویان این دانشگاه در قالب درس «آشنایی با دفاع مقدس» به همراه استادان خود از باغ موزه دفاع مقدس استان یزد بازدید و کلاس درس خود را در آنجا برگزار کردند.

این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از آثار و مواریث فرهنگی، تاریخی هشت سال دفاع مقدس با هدف جریان‌سازی فرهنگی، آشنایی نسل امروز با حماسه هشت سال دفاع مقدس و تقویت روحیه خودباوری و تقویت اقتدار ملی و هویت اسلامی ایرانی برگزار شد.

در این رویداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با حضور استاد درس «آشنایی با دفاع مقدس» ضمن بازدید از تجهیزات و ادوات نظامی به کار گرفته شده در دوران هشت سال دفاع مقدس از تالار‌های باغ موزه دفاع مقدس در حضور کارشناسان هر تالار که خود از حماسه‌سازان دفاع مقدس هستند، بازدید کردند.

در این موزه با استفاده از تکنولوژی‌های دیجیتال برای انتقال مفاهیم تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نقش مردم تلاش شده است.

به گزارش آنا، مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان یزد در زمینی به مساحت ۲۰ هزار مترمربع کنار پارک آزادگان صفائیه احداث شد و شامل سه بخش محوطه، دو طبقه گالری نمایشگاهی و مفهومی و ساختمان اداری است.

زیربنای باغ موزه دفاع دفاع مقدس استان یزد با ۱۶ هزار مترمربع زیربنا احداث شد که زیربنای ساختمان اصلی آن سه هزار و ۸۰۰ مترمربع است.

همچنین در گالری این مرکز، اسناد و مدارک و آثار حجمی از دوران دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد.

استان یزد ۳ هزار و ۸۵۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد، ۳۰۰ هزار بسیجی و افزون بر ۳۰ هزار رزمنده دارد که در دوران دفاع مقدس در جبهه‌های غرب و جنوب کشور حضور داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است