Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - 19 سال دارد و عضو سابق تيم ملي کشتي فرنگي نوجونان و جوانان است اما «سرطان» يواشکي وارد زندگي او شد تا از تشک کشتي حسابي دور شود.
به گزارش خبرگزاري آريا ، حسين اين روزها در بستر بيماري با دو سرطان دست و پنجه نرم مي کند؛ يکي سرطان ريه و ديگري سرطان مغز استخوان. شگفت آور اين است که اين پسر 19 ساله با چنان آرامشي روند بيماري خود را طي مي کند که تحسين همه را برانگيخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علي جباري مربي اين پسر آملي مي گويد حسين نه نااميد است و نه بي حوصله. صبورانه روند درمانش را پشت سر مي گذارد و اصلا اهل آه و ناله کردن نيست. با اين روند حسين به زودي خوب مي شود، به زودي از بستر بلند خواهد شد و به تشک کشتي برمي گردد.
با مربي حسين از خصوصيات والاي اخلاقي وي حرف مي زنيم بنابراين اطمينان پيدا مي کنيم دفعه قبل اگر او مدال برنز رقابت هاي کشوري را به دست آورد دفعات آتي مدال طلا مي گيرد، به تيم ملي بزرگسالان راه پيدا مي کند و افتخارات او بزرگ و بزرگ تر مي شود. اما اکنون اين کشتي گير نوجوان بايد روزهاي سخت و تلخ را پشت سر بگذارد. بايد روند درمانش تکميل شود.
با مربي او يعني علي جباري همکلام شديم. او در گفت و گو با جام جم آنلاين از اينکه چگونه متوجه شدند حسين به سرطان مبتلا شد تا اکنون که در خانه بستري است، مي گويد:
بيماري حسين چگونه آغاز شد؟
سال گذشته سر تمرين بوديم و کارهاي سرعتي انجام مي داديم که حسين نزد من آمد و گفت لگنش درد مي کند و نمي تواند تمرين کند. به او گفتم به خانه برود. حسين يک هفته اي در خانه استراحت کرد اما وقتي برگشت باز هم نتوانست تمرين کند و دوباره از درد لگن شکايت کرد. اين پسر خيلي نيک ذات و پاک بود. نه شکايتي داشت و نه گلايه اي. وقتي ديديم درد لگن او خوب نمي شود و حتي مي لنگد او را دکتر برديم و همان جا گفتند بايد ام آر آي بگيرد. وقتي باز هم چيزي مشخص نشد به ناچار پزشکان توصيه کردند او براي معالجه و درمان بايد به تهران برود. در تهران بود که مشخص شد حسين چه مشکلي دارد.
خودش مي داند بيماري اش چيست؟
حسين تا مدت ها نمي دانست سرطان دارد اما اکنون کاملا به مشکلي گريبانگيرش شده واقف است.
چنين بيماري سختي براي آنها سابقه خانوادگي داشت؟
بله، مادر حسين نيز وقتي او فقط دو سال داشت به دليل سرطان فوت کرد. دايي حسين نيز همين دو سال پيش در 21 سالگي نيز به دليل سرطان جانش را از دست داد.
اميدي به بهبودي او وجود دارد؟ پزشکان چه مي گويند؟
اميد بايد به خدا باشد. در زمان درمانش در تهران پزشکي که يادم نمي آيد نامش چيست گفت بيماري حسين به هيچ عنوان برگشت ندارد، يعني خوب نمي شود. او فقط گفت با شيمي درماني مي تواند طول درمان حسين را بيشتر کرد.
اوضاع اکنون چگونه است؟
آزمايش ها نشان داد که او در حال بهبود است اما متاسفانه دو ماه بعد دوباره بيماري برگشت. حال او دگرگون شد و پس از رفت و آمد به دکتر متوجه شديم بيماري او عود کرده است.
ايشان اکنون در خانه است يا بيمارستان؟
حسين اکنون 40 روزي مي شود که از بيمارستان به خانه آمده است و اتفاقا خيلي هم روحيه اش خوب است. اين پسر واقعا نيکوسرشت است، اصلا او را يک قهرمان واقعي مي نامم.
هزينه هاي درمان چگونه تقبل مي شود؟
خدا بزرگ است. همه کمک مي کنند. من در جريان دقيق هزينه ها نيستم اما اين را بايد بگويم که اجازه نمي دهيم کسي از بيماري حسين سوءاستفاده کند.
منظورتان چيست؟
ببيند يک مثال مي زنم. ما اجازه نمي دهيم مثلا فلان شخص بيايد بالاي سر حسين ، چند تا عکس يادگاري بيندازد و برود به همه بگويد من هزار تومان به اين پسر کمک کردم. نه ، ما چنين اجازه نمي دهيم. کسي که مي خواهد کمک کند بايد با پدر خود حسين در ارتباط باشد نه اينکه بيايد بالاي سر حسين چند تا عکس يادگاري بگيرد و برود آن را همه جا جار بزند.
مسئولان فدراسيون کشتي به ديدار حسين نيامده اند؟
اتفاقا همين ديروز آمدند. با حسين ملاقات کردند و رفتند. ما موضوع را رسانه اي نکرده بوديم وگرنه شايد زودتر هم مي آمدند.
چرا مدت ها رسانه اي نشد؟
مي خواستيم حسين آرامش داشته باشد. البته آرامش اين پسر الان از همه ما بيشتر است. وقتي او خودش مي خواهد خوب شود و اتفاقا روحيه و بنيه اش را هم دارد چرا ما بايد فضاي منفي براي او به وجود بياوريم؟ بنويسيد حسين خوب مي شود، بنويسيد او خيلي بزرگ است، بنويسيد از همه ما بزرگ تر و شجاع تر است. بنويسيد اين پسر آرامش دارد، مبارزه اش براي شکست دادن سرطان به صد تا مدال مي ارزد. اين حسين خوب مي شود و برمي گردد و دوباره مدال مي گيرد. تا هم دل من را شاد کند هم دل پدرش را...

هيلدا حسيني خواه / جام جم آنلاين

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کجا بفهمیم سرطان معده داریم؟ + راهنمای کامل

در سرطان معده، سلول‌های دیواره معده یا بافت‌های مختلف آن رشد بی‌رویه دارند. این رشد بی‌رویه عملکرد سلول‌های سالم را مختل می‌کند و در نتیجه معده کارایی خود را به تدریج از دست می‌دهد.

فاکتورهایی مانند سابقه خانوادگی، رژیم غذایی ناسالم، استعمال دخانیات و عفونت هلیکوباکتر پیلوری (Helicobacter pylori) ریسک بروز این بیماری را افزایش می‌دهند. اگر جزو گروه‌های پرخطر هستید، لازم است با علائم و شیوه‌های تشخیص این بیماری بیشتر آشنا شوید.

بهترین راه برای تشخیص سرطان معده چیست؟

به گزارش گجت نیوز، بهترین و مطمئن‌ترین راه برای این‌که بدانید به سرطان معده (Stomach cancer) مبتلا هستید یا خیر، آزمایش است. در ادامه آزمایش‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که پزشکان گوارش اغلب آن‌ها را برای تایید سرطان معده و رد سایر احتمالات پزشکی توصیه می‌کنند:

آزمایش خون: این تست می‌تواند شامل آزمایش CBC و تومور مارکرها مانند CEA باشد. این تست سرطان معده در منزل به‌راحتی انجام می‌شود و نیازی نیست حتما به آزمایشگاه مراجعه کنید. برای این آزمایش‌ها به نمونه خون نیاز دارید که از ورید بازویی گرفته می‌شود. تست‌های تصویربرداری پزشکی مانند سی‌تی اسکن آزمایش بلع باریم (Barium swallow): این تست یک روش تصویربرداری پزشکی است که برای تشخیص مشکلات و بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارش فوقانی مانند معده و مری استفاده می‌شود. آندوسکوپی فوقانی: در این آزمایش لوله ظریف و باریکی به نام آندوسکوپ از راه دهان وارد مری و معده می‌شود. در انتهای آن یک لنز قرار دارد که از وضعیت داخلی اندام‌های گوارشی تصویر تهیه می‌کند. پزشک با بررسی این تصاویر در مانیتور بروز سرطان معده را بررسی خواهد کرد. بیوپسی: در واقع این آزمایش به‌طور دقیق مشخص می‌کند که آیا سرطان معده رخ داده است یا خیر. پزشک در طی آندوسکوپی نمونه‌ای از بافت معده را خارج می‌کند و به آزمایشگاه می‌فرستد. علائم اولیه سرطان معده چیست؟

سرطان معده مانند بسیاری از سرطان‌های دیگر در مراحل ابتدایی نشانه خاصی ندارد یا علائم آن با سایر بیماری‌های گوارشی همپوشانی دارد. بسیاری از بیماران به بهانه مشکلات گوارشی به دکتر گوارش مراجعه می‌کنند و در ادامه متوجه می‌شوند به این بیماری مبتلا شده‌اند. در واقع آن‌ها زمانی متوجه سرطان معده می‌شوند که بیماری پیشرفت کرده است. از علائم اولیه سرطان معده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوء هاضمه

این مشکل گوارشی اغلب با احساس ناراحتی در قسمت بالایی یا میانی شکم، سوزش معده، احساس پُری شکم و ترشی دهان همراه است. سوءهاضمه می‌تواند به دلایل مختلف مانند پُرخوری، استرس و مصرف بیش از حد غذاهای چرب نیز ایجاد شود.

تهوع و استفراغ

سرطان معده به تدریج باعث تخریب بافت‌های سالم معده و کاهش اسید معده می‌شود. این فرآیند باعث اختلال در فرآیند جذب و هضم غذا خواهد شد و می‌تواند با تهوع و استفراغ همراه باشد. از سوی دیگر، تومورهای سرطانی به‌طور مستقیم بر سیستم گوارش فشار وارد می‌کنند.

این موضوع نیز منجر به بازگشت اسید معده به مری، حالت تهوع و استفراغ می‌‌شود. همچنین سرطان معده ممکن است سطح هورمون‌ها و مواد شیمیایی در بدن را تحت تاثیر قرار دهد، این مشکل نیز می‌تواند با تهوع و استفراغ همراه باشد.

نفخ بعد از غذا خوردن

سرطان معده به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم باعث ایجاد تغییراتی در عملکرد دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است به نفخ و تورم شکمی پس از غذا خوردن منجر شود. برای مثال تومورهای سرطانی باعث ایجاد فشار در قسمت‌های مختلف دستگاه گوارش می‌شوند. این فشار می‌تواند عصب و بافت‌های حسی در دیواره معده را تحریک کند و باعث ایجاد نفخ شود.

کاهش حجم معده

همین‌طور که تومورها رشد می‌کنند، حجم معده را نیز اشغال خواهند کرد. به همین دلیل معده خیلی زودتر از ظرفیتش پُر می‌شود. در این حالت بیمار با خوردن مقدار کمی از غذا احساس سیری پیدا می‌کند. همچنین تومورهای سرطانی با تحریک عصب‌های معده باعث می‌شوند بیمار زودتر از حد طبیعی احساس سیری داشته باشد. این مشکل در طولانی‌مدت با کاهش وزن همراه می‌شود.

اگر به‌طور مکرر با این علائم گوارشی مواجه هستید باید برای بررسی‌های بیشتر و تشخیص دقیق به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید. همچنین به یاد داشته باشید بروز این علائم به این معنی نیست که حتما به سرطان معده مبتلا شده‌اید.

گاهی اوقات مشکلات ناشی از غدد می‌توانند منجر به بروز علائمی مانند کم‌اشتهایی یا کاهش وزن شوند، اگر تشخیص این باشد پزشک گوارش شما را به دکتر غدد ارجاع می‌دهد.

علائم سرطان معده در مراحل پیشرفته چیست؟

زمانی که بیماری پیشرفت می‌‌کند، علائم سرطان معده نیز به‌طور خاص دیده می‌شوند. از رایج‌ترین علائم سرطان معده در مراحل پیشرفته می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

درد

درد ناشی از سرطان معده به فاکتورهایی مانند مکان و اندازه تومور بستگی دارد. این درد می‌تواند در ناحیه معده و یا بافت‌های اطراف آن حس شود. بیماران اغلب آن را دردی تیز و مزمن توصیف می‌کنند که می‌تواند به سایر نواحی بدن مانند پشت، شکم، شانه‌ها و حتی قفسه سینه منتشر شود. همچنین بسیاری از بیماران پس از غذا خوردن با تشدید این درد مواجه می‌شوند.

خون در مدفوع یا مدفوع سیاه

یکی از عوارض متداول سرطان معده خونریزی معده است. تومور با آسیب رساندن به عروق خونی در دیواره معده باعث خونریزی داخلی می‌شود. این خون در فرآیند هضم قرار می‌گیرد و باعث سیاه شدن مدفوع خواهد شد. باید بدانید خون روشن و تازه در مدفوع اغلب نشانه‌ خونریزی اندام‌های گوارشی تحتانی است و در بیشتر مواقع به بیماری‌هایی مانند بواسیر و هموروئید مرتبط است.

استفراغ خونی

تومورهای سرطانی به عروق خونی آسیب می‌زنند و باعث خونریزی می‌شوند. این خون وارد دیواره معده وارد می‌شود و به دلیل حساسیتی که این قسمت از دستگاه گوارش دارد، ممکن است بیمار خون را به‌صورت استفراغ تخلیه کند.

آب آوردن شکم

رشد تومور در دیواره معده به انسداد آن منجر می‌شود و از عبور مواد غذایی جلوگیری می‌کند. این مشکل با انبساط معده و شکم همراه است، زیرا مواد غذایی و مایعات درون معده تجمع می‌یابند.

به این موضوع توجه داشته باشید که این علائم جدی هستند و در صورت بروز آن‌ها به مشاوره با پزشکان متخصص نیاز دارید. با این حال بروز این علائم اصلا به این معنا نیست که حتما سرطان معده رخ داده است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم؟ + راهنمای کامل
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد