Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روند صعودي قيمت تخم مرغ در سطح شهر چند روزي است که مردم را با مشکلاتي روبرو کرده به طوري که در برخي از خواربار فروشي‌ها قيمت يک شانه تخم مرغ به بيش از 19 هزار تومان هم مي‌رسد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان، روند صعودي قيمت تخم مرغ در سطح شهر چند روزي است که مردم را با مشکلاتي روبرو کرده به طوري که در برخي از خواربار فروشي‌ها قيمت يک شانه تخم مرغ به بيش از 19 هزار تومان هم مي‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روند صعودي قيمت اين محصول پر مصرف درحالي ادامه دارد که چندي پيش وزارت جهاد کشاورزي براي تنظيم بازار اين کالاي پرمصرف مجوز واردات و ثبت سفارش آن را صادر کرده است.
برخي بالا رفتن قيمت نهاده‌ها را دليلي براي افزايش قيمت تخم مرغ مي‌دانند و علت بعدي از سوي مسئولان شيوع بيماري آنفولانزا اعلام شد که هرساله با شروع فصل سرما واحد‌ها مرغ تخم گذار را درگير مي‌کند.
همچنين بانک مرکزي از رشد 8.9 درصدي قيمت تخم مرغ در هفته سوم آذرماه خبر داد که در طول يک هفته رشد قابل توجهي بوده است.
گزارش ميداني ميزان حاکي از آن است که قيمت هر شانه تخم مرغ تقريبا 2 کيلوگرمي در خواربارفروشي‌هاي سطح شهر بين 19 هزار تا 20 هزار تومان بوده و در برخي از نواحي به بيش از 20 هزار تومان هم رسيده است.
با وجود قيمت‌هاي بيش از 19 هزار تومان در بازار مهدي يوسف خاني رئيس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي قيمت هرکيلو گرم تخم مرغ در مرغداري‌ها را بيش 7 هزار تا 7 هزار و 200 تومان اعلام کرد که در خرده فروشي‌ها به رقم 7 هزار و 800 تومان مي‌رسد.
وي قيمت هر شانه تخم مرغ حدود 2 کيلوگرمي را نزديک 15 هزار و 600 تومان اعلام کرد.
گفتني است قيمت مرغ و تخم مرغ هرساله با افزايش تقاضا، شيوع بيماري آنفولانزا، با نوسانات زيادي روبرو مي‌شود و اين روال با سرد شدن هوا و دلايلي، چون بروز بيماري، افزايش تقاضا و همچنين افزايش قيمت نهاده‌ها شدت مي گيرد.


انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • نفت در مدار رشد؟