Web Analytics Made Easy - Statcounter

جیرفت - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان گفت: یکهزار و 950 هکتار از بافت منطقه جنوب کرمان فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد.

به گزارش ایرنا محمد ساردویی شبانگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در پنجمین نمایشگاه استانی جنوب کرمان افزود: 21 درصد مردم جنوب کرمان در بافت های فرسوده زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به احیای بافت های فرسوده در جنوب کرمان اشاره کرد و افزود: 2 شهرستان جیرفت و کهنوج در زمینه بافت های فرسوده و بازآفرینی شهری در دستور کار اداره کل راه و شهرسازی قرار دارد.
وی گفت: 9 محله بافت فرسوده در جیرفت شناسایی و تاکنون پنج محله این شهرستان در ستاد بازآفرینی استان تایید و طرح های آن نیز آماده شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان با اشاره به سکونتگاه های غیر رسمی جنوب کرمان افزود: فقط یک سکونتگاه غیر رسمی در محله حسین آباد شهرستان جیرفت وجود دارد که برای رفع این مشکل در طرح بازآفرینی به آن توجه شده است.
وی با بیان اینکه در شهرستان کهنوج چهار محله برای وجود سکونتگاه های غیررسمی تایید شده است گفت: در زمینه رفع این مشکل نشستی با فرماندار این شهرستان برگزار و مقرر شد مبلغی از اعتبارات استانی برای این بخش در نظر گرفته شود.
ساردویی گفت: 130 کیلومتر بزرگراه و 320 کیلومتر راه آسفالته روستایی در جنوب کرمان در حال ساخت است.
وی افزود: 670 کیلومتر راه روستایی آسفالته در دولت تدبیر و امید در جنوب کرمان ساخته شد که این عملکرد خوبی در زمینه فراهم کردن زیرساخت ها در روستاها است.
وی به فعالیت جهادی اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان در محورهای جیرفت به بافت و جیرفت به سه راهی بم اشاره کرد و گفت: 48 کیلومتر از محور جیرفت به سه راهی بم در حوزه استحفاظی این اداره کل است که در دولت تدبیر و امید 25 کیلومتر این مسیر 2 بانده شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان تصریح کرد: 23 کیلومتر از محور جیرفت به سه راهی بم در حال 2 بانده شدن است که برای تکمیل این طرح به 700 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و با وعده پیمانکار 6 کیلومتر این مسیر تا شهریورماه سال جاری آماده بهره برداری می شود.
محورهای مواصلاتی هفت شهر جنوب کرمان هفت هزار و 350 کیلومتر طول دارد که شامل 203کیلومتر بزرگراه، 361 کیلومترراه اصلی و 772 کیلومتر راه فرعی آسفالته است.
28 هزار کیلومتر راه همسنگ در استان کرمان وجود دارد که 2.2 درصد راههای کل کشور را شامل می شود که هشت هزار کیلومتر آن در هفت شهر جنوبی استان قرار دارد.
جنوب استان در کریدور شمال به جنوب کشور قرار دارد.
اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان کرمان، هفت شهرستان جیرفت، کهنوج، منوجان، قلعه گنج، فاریاب، رودبار جنوب و عنبرآباد را با جمعیت حدود یک میلیون نفر زیر پوشش دارد.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشاردهنده: نجمه حسنی*
7450/3029

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و‌املاک استان کرمان در سفر به شهرستان جیرفت، با بخشدار مرکزی و دهیاران این شهرستان دیدار و پیرامون مزایای صدور اسناد مالکیت و در اولویت قرار گرفتن حدنگاری اراضی کشاورزی طی امسال گفت و گو کرد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در این آیین اظهار داشت: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکین، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، تصریح کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته است.

وی بیان داشت: در این زمینه برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قرارداد‌ها نقشه‌برداری می‌شود و با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در این شهرستان، میزان مساحت قرارداد‌های این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و گفت: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز از سوی شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تصریح کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده است و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت نیز فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعین توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد