Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@21:23:55 GMT

6عادتی که باید کنار بگذارید

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۱۹۵۰۸

دردهای مفصلی در سنین میانسالی و سالمندی دست از سر آدم برنمی‌دارند و هر فردی که پا به سن می‌گذارد، با این دردهای ناخوشایند روبه‌رو می‌شود. این دردها در بعضی از افراد شدت کمتری دارند و در برخی دیگر نیز آنقدر شدید و آزاردهنده هستند که هیچ راهی جز جراحی برای بهبود آنها وجود ندارد. ناطقان: فرسودگی مفاصل با افزایش سن یک مساله طبیعی است ولی برای این‌که کار به جراحی نکشد و شدت دردها زیاد نباشد، باید از سن کم به فکر ایام پیری بود و از انجام برخی کارها پرهیز کرد تا دردها شدت کمتری داشته باشند و احتمال جراحی به حداقل ممکن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر بهروز مصلحی، پزشک و پژوهشگر، برخی مواردی که باید در این رابطه مدنظر داشته باشید را به شما می‌گوید.

برای خودتان دردسر درست نکنید

عادت‌های بد و نادرستی که افراد در زندگی روزمره خود دارند، می‌تواند در ابتلا به مشکلات مفصلی مرتبط باشد. برخی از عادت‌ها باعث می‌شود افراد در سنین پایین‌تر دچار مشکلات و دردهای مفصلی شوند و در سنین بالاتر، دردها شدت بیشتری داشته باشند. اغلب مردم عادت دارند از توالت‌های ایرانی استفاده می‌کنند که این مساله به صورت مداوم می‌تواند فشار زیادی را به مفاصل زانو، وارد کند. احتمال آرتروز زانو و از بین رفتن غضروف، در اثر استفاده مداوم از توالت ایرانی وجود دارد چون فشاری که به زانوها وارد می‌شود به اندازه‌ای است که مانع رسیدن مایع مفصلی به غضروف خواهد شد.

بد نشستن‌های دردناک

افراد زیادی هستند که عادت دارند روی زمین، به‌صورت دو زانو یا چهار زانو ‌بنشینند. این نوع نشستن‌ها در طولانی مدت می‌تواند به زانوها آسیب جدی وارد کند. البته برخی افراد از صندلی یا مبل استفاده می‌کنند، در سن بالا با مشکلات مفصلی بویژه کمر درد، مواجه می‌شوند که دلیل این مساله به نشستن نادرست روی مبل و صندلی برمی‌گردد. نحوه نشستن صحیح روی صندلی و مبل، مساله بسیار مهمی است که افراد باید به آن توجه کافی داشته و از نشستن به‌صورت خمیده جدا بپرهیزند.

پاهای شما صندلی نیست!

یکی از کارهایی که والدین زیاد انجام می‌دهند، نشاندن بیش از حد کودک روی پاهایشان است. بسیاری از والدین تصور می‌کنند وزن کم کودک، آسیبی به مهره‌ها و مفاصل آنها وارد نمی‌کند در حالی‌که این باور نادرست است. زمانی که کودک روی پاها قرار می‌گیرد، فشار زیادی به مفاصل بویژه مهره‌های کمر و زانو وارد می‌شود و وقتی این‌کار به‌صورت طولانی‌مدت و مداوم باشد، مشکلاتی را برای فرد در آینده به همراه دارد. علاوه بر این، در آغوش گرفتن نوزادان برای مدت زمان طولانی هم می‌تواند در آینده باعث ایجاد کمر درد شود؛ پس برای پیشگیری از این مساله، باید حتما از وسیله حمل آغوشی نوزاد (BabyCare) استفاده کرد.

خوب بدوید!

یکی از کارهایی که می‌تواند باعث آسیب به مفاصل بویژه مفصل زانو شود، دویدن به‌صورت غیراصولی است. برخی از افراد عادت دارند در مسیرهایی که شیب (سرازیری) دارند، بدوند که انجام چنین کاری می‌تواند فشار بسیار زیادی را به مفاصل بدن وارد کند و باعث آسیب به مفاصل شود. افرادی که در مسیرهای شیب‌دار می‌دوند، بیش از سایر افراد دچار مشکلات مفاصل و دردهای زانو در سنین بالا خواهند شد.

ورزش‌ افراطی ممنوع

این‌که ورزش می‌تواند به پیشگیری از دردهای مفصلی کمک کند، امری بدیهی محسوب می‌شود و افراد برای این‌که دچار کمر درد نشوند، باید به فکر تقویت عضلات خود، بویژه عضلات ناحیه شکم باشند. علاوه بر این، تقویت عضلات کمر، پهلو، ران و چهار سر ران نیز ضروری است و می‌تواند از دردهای مفصلی پیشگیری کند. برای تقویت عضلات شکم، باید دراز و نشست انجام داد. ولی ورزش به صورت افراطی و در حدی که به بدن فشار زیادی وارد شود، خوب نیست.

پیاده‌روی سبک، شنا و نرمش‌های روزانه، بهترین مواردی هستند که افراد باید به آنها توجه کافی داشته باشند. به‌طور کلی، انجام تمرینات ورزشی، نباید بیشتر از 45 دقیقه باشد.

بارداری با برنامه‌ریزی

خانم‌هایی که قصد بارداری دارند، باید حتما از قبل خود را برای بارداری آماده کنند. یکی از نکاتی که بسیاری از خانم‌ها به آن بی‌توجه هستند، تقویت عضلات کمر، قبل از بارداری است.

بارداری، باعث تغییرات هورمونی در بدن می‌شود و همین تغییرات می‌تواند شل شدن عضلات، کاهش دیسک بین مهره‌ای و گاهی پاره شدن دیسک را به همراه داشته باشد. علاوه بر این، خوردگی زانو، گودی کمر و درد، از دیگر مشکلاتی هستند که برخی خانم‌ها به دلیل بارداری آن را تجربه می‌کنند. برای کاهش مشکلات اینچنینی، خانم‌ها باید حتما قبل از بارداری ورزش کنند و در زمان بارداری ورزش‌های مخصوصی که برای این منظور وجود دارد، زیر نظر پزشک متخصص انجام بدهند. خانم‌های باردار، باید حتما از توالت فرنگی استفاده کنند تا آسیب کمتری به مفاصل‌شان وارد شود.

منبع: فردا برچسب ها: دردهای ناخوشایند ، دردهای مفصلی ، تسکین درد

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود.

وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می کنند، صاحب بچه می شوند.

وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 6092722 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • مزایای فوق‌العادۀ باغبانی «بدون شخم»؛ بیل را کنار بگذارید!
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا (فیلم)
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • برای سلامتی خودتان، ته‌دیگ را کنار بگذارید (فیلم)
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»