Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از دنده6، شما می‌توانید یک جعبه‌ابزار با بهترین ابزاری را که می‌شود خرید تهیه کنید و همچنین لوازم ضروری اتومبیل‌اتان را، ولی تمام این اسباب و لوازم کاربردی زمانی که در خانه قرار دارند و خودروی شما در ۳۰ کیلومتری شهرتان خراب می‌شود کاملا بی‌فایده است. پس راه حل اینجاست؛ جعبه‌ابزار خود و کلیه‌ی لوازم ضروری را همیشه در مرکبتان به همراه داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر جعبه‌ابزارتان که با وسایل کاربردی برای تعمیرات سریع پر شده است، اطمینان حاصل‌ کنید که موارد زیر را هم به همراه دارید:

دستمال تنظیف: یک دستمال بدون پرز تمیز برای پاک کردن شیشه اتومبیل به همراه یک دستمال برای پاک کردن دست در هنگام در تماس بودن با آلودگی و روغن.

لوازم یدکی: اگر شمع‌ و وایر و یا فیلتر هوایتان را تعویض کرده‌اید، نمونه‌های استفاده شده را اگر هنوز در شرایط مناسبی قرار دارند، یک جایی در جعبه‌ابزارتان قرار دهید. علاوه بر این از هر تسمه یک نمونه را به همراه داشته باشید، جای زیادی نمی‌گیرد! نگهداری چندین مدل پیچ و مهره هم در جعبه‌ابزارتان ضروری است.

قطعات ضروری: یک جفت تیغه برف‌پاک‌کن، ست کامل فیوز‌ها، درب رادیاتور، اگر به مناطق گرم دور دست سفر می‌کنید، یک ترموستات اضافه و شیلنگ بالا و پایین رادیاتور خود را هم به همراه داشته باشید.

آب: آب را هر چهارفصل در خودروی‌تان حمل کنید، ۴ لیتر آب تمیز در صندوق عقب، هم برای خودتان کاربرد دارد هم برای اتومبیل‌تان.

لاستیک زاپاس: لاستیک زاپاس را همیشه به همراه داشته باشید و باد آن‌را چک کنید، هیچ‌چیز تحقیر‌آمیز‌تر از یک لاستیک زاپاس خالی از باد در زمانی که شما به آن احتیاج دارید نیست!

آچارچرخ و جک: این دو مورد معمولا در خودروهای نو ارائه می‌شوند، در غیر این‌صورت اگر قصد خرید آن‌ها را دارید، آچار‌چرخی تهیه کنید که به شکل + باشد. حسن آن این است که می‌توانید آن را به عنوان اهرم در باز کردن مهره‌ها بکارببرید.

اسپری پنچرگیری لاستیک: به همراه داشتن این اسپری شما را از دردسر تعویض لاستیک پنچر شده نجات می‌دهد. کافی است قسمت در نظر گرفته شده را در والو چرخ قرار دهید و اسپری کنید. بیشتر سوراخ‌ها به این وسیله آب‌بندی می‌شوند. همچنین اگر قصد سفر به مناطق دور افتاده را دارید، تهیه‌ی یک کمپرسور باد فندکی کوچک توصیه می‌شود.

کابل باتری به باتری: کابل باتری به باتری قیمتی ندارد و شما را از متداول‌ترین ایراد خودروها نجات می‌دهد. از دست دادن قدرت باتری معمولا بدون هیچ علائمی و به صورت یک‌باره به وقوع می‌پیوندد. به همراه داشتن این کابل و کمک گرفتن از خودرویی دیگر، فرصت استارت دوباره‌ی موتور و رسیدن به یک فروشگاه باتری را برای شما به ارمغان می‌آورد.

تجهیزات راندن در برف و یخ: اگر در مناطق ذکر‌شده زندگی می‌کنید، زنجیرچرخ و یک سطل شن ضروری است. همچنین یک بیلچه‌ی کوچک در زمان گیر کردن لاستیک دربرف بسیار کاربردی است. یک تیغه‌ی پلاستیکی در زمان یخ‌زدگی شیشه‌ها کاربرد دارد.

چراغ قوه: وجود یک چراغ‌قوه در داشبورد، زمانی که در تاریکی شب در زیر کاپوت به دنیال علت خرابی می‌گردید به شما کمک خواهد کرد. همچنین در مواقع خرابی و توقف در حاشیه‌ی بزرگراه‌ها، می‌تواند به عنوان یک وسیله‌ی هشداری برای رانندگانِ در حال عبور در کنار استفاده از مثلث خطر، کاربردی باشد.

جعبه‌‌ی کمک‌های اولیه: این لوازم ضروری را همیشه در ماشین داشته باشید، پماد سوختگی، باند، چسب‌زخم، ضدعفونی کننده، پنس، چسب و…

کپسول‌آتش‌نشانی: ضرورت به همراه داشتن آن که دیگر گفتن ندارد، بخصوص برای خودروهای وطنی! بهترین مکان جاسازی آن هم در زیر صندلی سرنشین است، اگر بتوانید آنرا با یک پایه‌ی مستحکم مهار کنید.

دستکش: یک دستکش پلاستیکی در جعبه‌ابزارتان داشته باشید. دستکش را از نوع ضد‌اسید و ضدبنزین تهیه کنید و در مواقع تعمیرات دست‌تان کنید.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگرمی جدید خودرویی

در حالی که هفته گذشته مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت از عرضه اولین خودرو‌های برقی از روز (یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه) خبر داده بود، مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه خودرو‌ها در گفتگو با یکی از رسانه‌ها اعلام کرد؛ عرضه خودرو‌های وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است و هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه نیز در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش اعتماد، هر چند کشور‌های بسیاری در سراسر جهان به منظور کاهش آلودگی هوا و گاز‌های گلخانه‌ای و کم کردن حجم ترافیک به سرعت در حال سرمایه‌گذاری برای زیرساخت‌های خودرو‌های برقی هستند، اما ایجاد شبکه‌ای از ایستگاه‌های شارژ در پارکینگ‌ها، مجتمع‌های بین‌راهی، مناطق گردشگری و حتی پمپ‌بنزین‌ها و... و ارتقا و سرمایه‌گذاری شبکه برق برای پاسخگویی مصرف بالای برق در کشور و توسعه زیرساخت‌های تولید باتری و سرویس و خدمات به این خودرو‌ها هزینه بالایی دارد و نیاز به سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی و حمایت‌های دولتی است که در بلندمدت و با ایجاد زیرساخت‌های لازم استفاده از این خودرو‌ها هم افزایش خواهد یافت.

استفاده از حمل و نقل عمومی بهتر است یا استفاده از خودرو‌های برقی؟

محمود نجفی سهی، کارشناس حوزه خودرو در واکنش به واردات خودرو‌های برقی به کشور، گفت: نه تنها زیرساخت استفاده از خودرو‌های برقی هنوز در کشور مهیا نشده بلکه ارزی هم برای واردات این قبیل از خودرو‌ها وجود ندارد. البته به نظر می‌رسد شهرداری قراردادی به منظور واردات خودرو‌های برقی منعقد کرده است که آن هم جای سوال دارد و برخی از نمایندگان هم با این مساله مخالف هستند.

این کارشناس حوزه خودرو با بیان اینکه برای کاهش ترافیک شهری راه‌های آسانتری هم وجود دارد، گفت: در صورتی که میزان حمل و نقل عمومی در کشور افزایش پیدا کند و حتی رایگان هم شود توجیه اقتصادی دارد و در کاهش آلودگی هوا هم موثر است.

حجم ترافیک با استفاده از خودرو‌های برقی کم می‌شود؟

او ادامه داد: با وجود تعداد بالای صنایع خودروسازی در کشور چرا باید اقدام به واردات خودرو آن هم از نوع برقی شود؟ هر چند ممکن است علت واردات خودرو‌های برقی را کاهش آلودگی هوا اعلام کنند، اما باز هم حجم ترافیک کم نخواهد شد.

نجفی با اشاره به ایجاد زیرساخت برای این مدل از خودرو‌ها تصریح کرد: هر چند ممکن است ایجاد ایستگاه‌های شارژ کار چندان سختی نباشد، اما مشکل اصلی تامین برق و کمبود انرژی است.

او در پاسخ به این پرسش که واردات خودرو‌های برقی چه میزان صرفه اقتصادی دارد، گفت: این اقدام صرفه اقتصادی چندانی ندارد و بنده بار‌ها گفته‌ام اگر قرار است یک مشکل حل شود نباید ۳۰ مشکل دیگر برای تولید ایجاد شود.

برداشتن موانع تولید یا واردات خودرو؟

این کارشناس حوزه خودرو تصریح کرد: اگر مردم استفاده از خودروی شخصی در سطح شهر را به استفاده از حمل و نقل عمومی ترجیح می‌دهند به دلیل عدم رسیدگی به حمل و نقل عمومی و زیرساخت‌های ضعیف آن است و ضرورت دارد فرهنگ استفاده از خودرو‌های عمومی گسترش پیدا کند.

نجفی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۲۰۰ مدل موتورسیکلت وارد کشور می‌شود آن هم به این دلیل است که ساخت موتورسیکلت توجیه اقتصادی ندارد، این در حالی است که برای خودرو اینگونه نیست؛ اما واردات شیرین است و دولت هم برای واردات موتورسیکلت فرش قرمز پهن کرده است و موانع تولید هم هر روز بیشتر می‌شود.

او ادامه داد: این در حالی است که در سال‌های گذشته سالانه تا ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو هم تولید می‌شد و نیازی هم به واردات خودرو نبود و حتی بنز هم وارد کردند و قطعه‌سازان مجبور به ساخت قطعات بنز شدند و امروز هم صنعت قطعه‌سازی کشور آمادگی ساخت خودروی باکیفیت را دارد.

خدمات پس از فروش خودرو‌های برقی چگونه است؟

حسین رحیمی نژاد، کارشناس حوزه خودرو با اشاره به عدم وجود زیرساخت‌های لازم برای استفاده از خودرو‌های برقی، گفت: واردات خودرو‌های برقی با چالش دستگاه‌های شارژ برق مواجه است هر چند تعداد محدودی از این دستگاه‌ها در سطح شهر نصب شده‌اند، اما این تعداد هم پاسخگو نیست، ضمن آنکه مدت‌زمان شارژ این خودرو‌ها طولانی است و گاهی حداقل تا یک ساعت زمان برای شارژ باتری نیاز دارد که البته این موضوع به نوع باتری این خودرو‌ها وابسته است.

این کارشناس حوزه خودرو در ادامه افزود: فعلا امکان نصب این دستگاه‌ها در منازل وجود ندارد و نصب آن‌ها معمولا در پمپ‌بنزین‌ها انجام می‌شود که البته زیرساخت‌های لازم تنها مربوط به نصب دستگاه‌های شارژ نمی‌شود و خدمات پس از فروش برای خودرو‌های برقی و تعمیرات آن هم مهم است که هنوز هیچکدام از آن‌ها فراهم نشده است.

استفاده از خودرو‌های برقی چقدر صرفه اقتصادی دارد؟

رحیمی نژاد خاطرنشان کرد: تا زمانی که تعداد خودرو‌های برقی در شهر افزایش پیدا نکند و توجیه اقتصادی هم نداشته باشد طبیعتا ایجاد ایستگاه‌ها هم چندان معقول نیست و ارگان‌ها و سازمان‌ها هم چندان تمایلی برای این مساله ندارند و علت آن هم تعداد محدود این خودرو‌ها در کشور است.

این کارشناس حوزه خودرو در پاسخ به این پرسش که استفاده از خودرو‌های برقی چقدر صرفه اقتصادی دارد، تصریح کرد: برای مصرف‌کنندگان که هیچ صرفه اقتصادی ندارد و برای حاکمیت هم این صرفه اقتصادی محدود است، آن هم به دلیل ارزان بودن نرخ برق است که تقریبا شبیه قیمت بنزین رایگان به دست مصرف کننده می‌رسد و آن هم به دلیل پرداخت یارانه از سوی دولت است.

چه میزان از آلودگی هوا در تهران منشأ خودرویی دارد؟

رحیمی نژاد خاطرنشان کرد: هر چند کشور‌های دنیا به سمت استفاده از خودرو‌های برقی در حرکت هستند و مسوولان دولتی کشور هم نمی‌خواهند از این اتفاق جا بمانند و در نتیجه سعی دارند به سمت استفاده از خودرو‌های برقی بروند، اما این حرکت در بلندمدت نتیجه می‌دهد که البته کار اشتباهی هم نیست، اما در کوتاه‌مدت این موضوع نه تنها باعث صرفه‌جویی نمی‌شود بلکه هزینه بیشتری را هم به دنبال دارد.

این کارشناس حوزه خودرو با بیان اینکه استفاده از خودرو‌های برقی تاثیر چندانی بر کاهش آلودگی هوا ندارد، افزود: بخش کوچکی از آلودگی هوا در تهران منشأ خودرویی دارد و عمده این آلودگی‌ها به صنایع اطراف تهران برمی‌گردد و در مجموع در کوتاه‌مدت واردات و استفاده از خودرو‌های برقی نه تاثیری بر محیط زیست و آلودگی هوا دارد و نه صرفه اقتصادی چندانی دارد و اثر مثبتی هم در پی ندارد و در کوتاه‌مدت فقط هزینه‌بر است و شاید بین ۵ تا ۱۰ سال بعد بتوان خروجی این برنامه‌ریزی‌ها را برای واردات خودرو‌های برقی مشاهده کرد.

دیگر خبرها

  • توقیف کامیون کشنده حامل ۱۵ تن لاستیک در میرجاوه
  • کاروان خودرویی بی نظیر حامیان فلسطین در شیکاگو (ببینید)
  • حرکت خودرویی هواداران فلسطین در حمایت از دانشگاهیان معترض شیکاگو
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • کارناوال عظیم خودرویی در حمایت از فلسطین
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • تصاویر جالب از آمریکا در حمایت از غزه | از رژه خودرویی تا تشکیل زنجیره انسانی توسط دانشجویان دانشگاه شیکاگو
  • فیلم/ رژه خودرویی در شیکاگو آمریکا در حمایت از غزه
  • سرگرمی جدید خودرویی