Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی گفت:حدود 1400 دستگاه سنتر برای آبیاری مدرن حدود 43 هزار هکتار از اراضی پایاب سد خداآفرین در منطقه مغان نصب خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا "علی مراد اکبری"عصر دیروز در بازدید از پروزه پایاب سدخداآفرین در ناحیه عمرانی اصلاندوز به خبرنگار ارس تبار گفت:حدود 37 هزار هکتار پروژه پایاب خداآفرین در استان اردبیل در عرصه اجرایی وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته و در مجموع حدود 42 هزار و 500 هکتار در کل استان برای اجرای شبکه های آبیاری مدرن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:خوشبختانه کل این شبکه بصورت سنتر پیوب،سیستمهای کلاسیک و سیستمهای میکرو که در نوع خودش در کشور بی نظیر بوده و یکی از بزرگترین پروژه های سنتر در خاورمیانه و شاید در جهان هست.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه حدود 1400 دستگاه سنتر برای آبیاری حدود 43 هزار هکتار از اراضی منطقه نصب خواهد شد گفت:میزان اعتباری که برای این پروژه پیش بینی شده حدود یک هزار و 300 میلیارد تومان است که از این میزان حدود 450 میلیارد تومان هزینه شده،پروژه در حال اجراست و 37 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

اکبری با اشاره به اتمام و بهره برداری این پروژه اظهار کرد:ان شاء الله تا پایان نیمه اول سال آینده بتوانیم پروژه را به اتمام برسانیم و به بهره برداران تحویل دهیم.

وی در ادامه نخستین گام برای بهینه کردن منابع آب در منطقه را اجرای زیر ساخت های این پروژه دانست و گفت:افزایش کارایی مصرف آب و بهره وری آب سیاست دولت تدبیر و امید در بحث آب هست.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پروژه های بزرگی از جمله آبیاری تحت فشار 300 هزار هکتار در دست اجرا در کشور داریم افزود:خوشبختانه امسال تاکنون 110 هزار هکتار انجام شده که 150 هزار هکتار نیز در حال انجام هست و اینها پروژه هایی هستند که دولت برای افزایش کارایی آب و مصرف بهینه آب در دست اجرا دارد.

 

اکبری اظهار امیدواری کرد که قطعا با اجرای زیر ساخت ها مخصوصا در منطقه مغان تحول عظیمی در بخش کشاورزی بوجود خواهد آمد.

وی با اشاره به ضرورت خام فروشی برای زنجیره تولید در منطقه افزود:پروسس کردن تولیدات کشاورزی با استفاده از صنایع تبدیلی،صنایع فرآوری و ایجاد ارزش افزوده تولید در منطقه مغان یکی از ضروریات است که باید انجام شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی،منطقه مغان را با توجه به اقلیم آب بسیار خوب و کیفیت منابع خاک یکی از مناطق بسیار حاصلخیز کشور عنوان کرد و گفت:ان شاء الله با کمک کشاورزان، بهره برداران و مدیران استانی این پروژه عظیم را به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن