Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ خرم آباد در دره خرم آباد در بین منطقه کوهستانی قرار گرفته است، به طوری تمامی شهر در دوران‌های مختلف برای ایجاد وسعت به صورت طولی در این دره گسترده می‌شود.

 

طولی بودن شهر خرم آباد باعث شده است که اگر فردی بخواهد از شمال شهر به سمت جنوب شهر برود باید مسیر طولی شهر را طی کند تا به مقصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این روز‌ها ترافیک در شهر خرم آباد یکی از مهمترین معضلات شهروندان و رانندگان شده است.

 سالارپور، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری خرم آباد گفت: ما معضل ترافیک را در مرکز شهر خرم آباد داریم. بیشتر مراکز تجاری، آموزشی و درمانی در هسته مرکزی شهر متمرکز شده است.

 

یکی از رانندگان تاکسی در مورد ترافیک گفت: رفت و برگشت ما از مسیر شقایق تا بازار و مرکز شهر یک ساعت تو ترافیک معطل می‌مانیم.

 

وی در ادامه گفت: علت این ترافیک خیابان قدیمی و کم عرض شهر خرم آباد است، این خیابان‌ها یک قرن است که هیچ تغییری نکردن و برای تعریض خیابان‌ها هیچ اقدامی انجام نشده است.

 

سالارپور، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری خرم آباد گفت: شهرداری خرم آباد توان مالی این را ندارد که خیابان‌های شهر را تعریض کند.

رعایت کردن قوانین راهنمایی و رانندگی برای کاهش ترافیک

عده‌ای دلیل بخشی از ترافیک شهر خرم آباد را رعایت نکردن مردم دانسته اند. افرادی با رعایت نکردن قوانین راهنمایی باعث تشدید ترافیک می‌شوند، دوبله پارک کردن، توقف غیر مجاز، پیاده کردن مسافر در مکان‌های نامناسب از نمونه این تخلفات است.

 

یکی از رانندگان در این مورد گفت: بعضی‌ها دوبله ماشین را پارک می‌کنند و می‌روند و اصلا به حقوق شهروندی دیگران اهمیتی نمی‌دهند. این افراد به این موضوع توجه نمی‌کنند که عرض کم خیابان‌های خرم آباد دیگر جایی برای دوبله پارک کردن ندارند. وقتی در خیابان‌های کم عرض شهر دوبله پارک می‌کنند، ماشین‌ها یکی یکی باید به سختی از آن مسیر عبور کنند و همین باعث ایجاد ترافیک در شهر می‌شود.

 

وی افزود: همچنین بعضی از رانندگان تاکسی وسط خیابان توقف می‌کنند و مسافر پیاده یا سوار می‌کنند. این کار اصلا درست نیست و یک نوع زیر پا گذاشتن حقوق دیگران است.
 

فصلی بودن پل‌های موقت ساحلی شهر خرم آباد

در شهر خرم آباد رودخانه خرم رود عبور می‌کند که بر روی این رودخانه پل‌هایی موقت نصب شده است که مقداری از بار ترافیکی شهر را کمتر کنند. این پل‌های تنها در فصل‌های تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

ولی فصلی بودن این پل‌ها باعث شده است که در زمان شروع  بارندگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه دیگر قابل استقاده نیستند و ترافیک دوباره به مرکز شهر بر می‌گردد.

 

یکی از رانندگان در مورد این پل‌های موقت گفت: وقتی بارندگی‌ها شروع می‌شود، چون احتمال طغیان رودخانه وجود دارد پل‌ها را مسدود می‌کنند و ترافیک شهر چند برابر می‌شود.

 

وی افزود: اگر این پل‌ها را به پله‌های دائم تبدیل کنند دیگر با یک بارندگی خفیف مسیر‌ها مسدود می‌شود.

 

سالارپور، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری خرم آباد در مورد پل‌های موقت گفت: اگر اعتبار به شهرداری خرم آباد اختصاص داده شود و این پل‌ها به پل‌های استاندارد تبدیل خواهند شد.

نبود چراغ راهنمایی و رانندگی در تقاطع شهید پژوهنده

یکی دیگر از دلایل ترافیک یک اتفاق عجیبی است که در چهار راه خیابان رازی که به خیابان شهیده پژوهنده وصل شده است مشاهده می‌شود.

 

نبود چراغ راهنمایی در یکی از چهارراه‌های پر رفت آمد شهر خرم آباد یک پدیده‌ای است که نه تنها باعث ایجاد ترافک شده است بلکه نبود قانون برای عبور ماشینها، خطراتی را هم به دنبال خواهد داشت.

 

مرادی رئیس پلیس راهور استان لرستان گفت: این مکانی که الان هستیم تقاطع شهید پژوهنده و رازی است که یکی از تقاطع پر تردد مرکز استان لرستان است که متاسفانه این تقاطع فاقد چراغ راهنمایی و رانندگی است و ترافیک زیادی در این مکان مشاهده می‌شود.

 

 

یکی از اهالی این منطقه گفت: این خیابان اصلا قانونی ندارد، رانندگان از طرف که بخواهد حرکت می‌کند و هیچ حق تقدمی وجود ندارد، چون اصلا چراغ راهنمایی و رانندگی ندارد که قوانین را رعایت کنند.

 

وی افزود هر روز در این خیابان تصادف رخ می‌دهد و دلیل آن همین معضل نداشتن چراغ راهنمایی و رانندگی است.

 

یکی دیگر از شهروندان این منطقه گفت: چند ماه پیش پسرم هنگام عبور از چهار راه با یکی از خودرو‌ها تصادف کرد و دو ماه در بیمارستان بستری بود. این خیابان بلای جان اهالی این منطقه شده است.

 

مرادی درباره این مشکل گفت: ما نقاطی که نیاز به علائم افقی و عمودی راهنمایی و رانندگی دارد را شناسایی می‌کنیم، ولی نصب این علائم در سطح شهر‌ها با شهرداری و در جاده‌های بین راهی به عهده اداره راه و شهرسازی است.

 

سالارپور گفت: ما یک کمیته فنی با حضور نماینده پلیس راهور و فرمانداری و اداره راهسازی و تمام افرادی که به این موضوع مربوط است تشکیل می‌شود.

وی افزود: در جلسات این کمیته نقاطی که به احداث علائم رانندگی نیاز دارد بحث می‌شود. شهرداری خرم آباد سعی دارد که در آینده نزدیک این مسیر‌ها را به علائم راهنمایی و رانندگی مناسب تجهیز کند. 

تک سر نشینی دلیل تشدید ترافیک در خرم آباد

یکی از شهروندان در مورد دلایل موجود برای تشدید ترافیک در شهر گفت: اکثر خودرو‌ها تک سرنشین شده اند و دیگر کمتر کسی پیدا می‌شود که از وسیله‌های نقلیه عمومی استفاده کنند. اگر به جای اینکه برای یک خرید ساده از وسیله شخصی خود استفاده کنیم و باعث ترافیک و آلودگی هوا در شهر شویم از وسایل نقلیه عمومی مثل تاکسی و اتوبوس استفاده کنیم دیگر این همه مشکلات نخواهیم داشت.


 

برای باز گردن گره ترافیکی و کاهش تصادفات درون شهری شهر خرم آباد مسئولین باید برنامه ریزی مناسب تری داشته باشند.

گزارش از سعیده دریکوند

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • شب فراموش نشدنی اراکی‌ها با ۱۹ گل تاریخی
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • یادآوری یک خاطره فراموش‌نشدنی: نساجی قهرمان!
  • راه‌حل نشدنی نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز
  • ترددهای دریایی با احتیاط انجام شود/ احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد 
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس