Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیچ کدام از مدارس کاشمر و کوهسرخ محوز استفاده از بخاری نفتی را ندارند و در صورت تخلف، با مدیران مدارس برخورد می‌شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر فرا رسیدن فصل سرما و خاطرات تلخی که از مدارس گوشه و کنار کشور در سال‌های گذشته در زمینه حوادث ناشی از استفاده از بخاری نفتی در مدارس وجود دارد این حساسیت را در جامعه دوچندان کرده است تا پیگیر نوع سیستم گرمایش مدارس به ویژه در مناطق روستایی و به خصوص در مناطق سردسیر همچون بخش کوهسرخ کاشمر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه رییس اداره آموزش و پرورش منطقه کوهسرخ در گفتگو با این پایگاه خبری اظهار داشت: تمامی مدارس کوهسرخ به جز روستای کلاته‌تیمور دارای سیستم گرمایش ایمن هستند و از سیستم شوفاژ برای این منظور استفاده می‌کنند ضمن اینکه سال گذشته اداره آموزش و پرورش کوهسرخ، اولین اداره استان بود که به این موفقیت رسید.

حسین اعمی در مورد مدارس شهر ریوش که از سال گذشته گازکشی شده است گفت: مدارس سطح شهر ریوش همه گازکشی شده‌اند ضمن اینکه به استثنای خوابگاه هنرستان امام رضا(ع) در روستای طرق، تمام خوابگاه‌های شبانه‌روزی در سطح شهر مستقر هستند و لذا مجهز به گازشهری شده و از سیستم گرمایش ایمن استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: در روستای کلاته تیمور که یک مدرسه دو کلاسه فعالیت دارد نیز فقط مجوز استفاده از بخاری برقی وجود دارد و در مجموع ما به هیچ مدرسه‌ای حتی در مناطقی که به علت برودت سرما، سیستم شوفاژ پاسخگوی گرمایش مدرسه نیست مجوز استفاده از بخاری نفتی ندادیم و برای این مدارس، بخاری‌های برقی دیواری به عنوان مکمل شوفاژ به مدارس ارسال شده و استفاده می‌کنند.

رییس اداره آموزش و پرورش کوهسرخ تأکید کرد: با تمام پیش‌بینی‌های انجام شده اگر باز هم به علت برودت سرما مدارس با مشکل مواجه باشند باز هم اجازه استفاده از بخاری برقی را ندارند و در نهایت می‌توانند مجوز تعطیلی مدرسه را بگیرند.

اعمی افزود: اگر مدرسه‌ای بدون هماهنگی برای گرمایش بیشتر از بخاری نفتی حتی در دفتر مدرسه هم استفاده کند اقدام غیرقانونی انجام داده و ما در بازدید از مدارس این مورد را مد نظر قرار می‌دهیم ضمن اینکه از مردم هم درخواست داریم اگر در مدرسه‌ای مشاهده کردند که از بخاری نفتی استفاده شده است به ما اطلاع بدهند تا برخورد لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه اکثر بخاری‌های نفتی مدارس جمع‌آوری شده است گفت: اما اکثر بخاری‌های نفتی مدارس رو فروختیم و تعدادی هم در انبار نگهداری می‌شود.

در همین زمینه معاون توسعه مدیریت و پیشتیبانی آموزش و پرورش کاشمر هم تأکید کرد که در شهر و روستاهای کاشمر هیچ مدرسه‌ای از بخاری نفتی استفاده نمی‌کند.

یعقوب گل‌محمدی در گفتگو با این پایگاه خبری تصریح کرد: در هیچ کدام از مدارس شهر و روستاهای کاشمر از بخاری نفتی استفاده نمی‌شود بلکه تأکید بر استفاده از سیستم ایمن و شوفاژ است.

وی گفت: در مدارسی که امکان استفاده از شوفاژ نیست هم از بخاری برقی برای گرم کردن کلاس‌های درس استفاده می‌شود و حتی در روستای دوردست گندم‌بر نیز از بخاری برقی برای گرمایش استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • دانش‌آموزان آمریکایی از مدرسه خود به دلیل ممنوعیت مراسم حمایت از فلسطین شکایت کردند
  • برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی جدی و قاطع است
  • شکایت دانش‌آموزان در واشنگتن از مدرسه خود به علت ممنوعیت اعلام حمایت از فلسطین