Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@05:59:05 GMT

ضرورت اصلاح ساختاری

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۲۲۰۶۱

ضرورت اصلاح ساختاری

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، مجموعه گزارش‌های ارزیابی اقدامات و دستاوردهای دولت یازدهم باهدف ارایه‌ی تصویری کلی از وضعیت مدیریت امور و سطح تدبیر در دستگاه‌های اجرایی در چهار سال فعالیت دولت یازدهم تهیه ‌شده است. در این نوشتار، گزارشی از اقدامات و دستاوردهای وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش بررسی عملکرد وزارت ورزش و جوانان در گام اول به پنج حوزه ورزش همگانی، ورزش قهرمانی، زیرساخت‌ها، آموزش و جوانان می‌پردازد. در گام دوم به چالش‌های فرابخشی، بین‌بخشی و درون‌بخشی این وزارت‌خانه پرداخته می‌شود. در گام سوم و پایانی نیز برنامه‌های راهبردی برای بخش‌های پنج‌گانه گام اول براساس چالش‌های شناسایی‌شده در گام دوم، ارائه می‌گردد.

به صورت خلاصه در برنامه دولت یازدهم در حوزه ورزش و جوانان دو اقدام عمده «توسعه‌ی ورزش همگانی» و «توجه بیشتر به حوزه امور جوانان» وعده داده شده بود. در راستای عمل به این دو وعده اقدامات زیر انجام شده است.

الف) توسعه ورزش همگانی

ارتقاء ساختار و ایجاد معاونت توسعه ورزش همگانی در وزارتخانه؛

احیاء شورای ورزش همگانی کشور و ۳۱ شورای متناظر استانی به ریاست استانداران؛

افزایش مشارکت مردم در برنامه­‌های ورزش همگانی از ۱۰ درصد به ۲۱ درصد براساس نتایج احصاء آمار وزرشکاران کشور؛

اختصاص ۱۰ درصد از بودجه فدراسیون­‌های ورزشی به ورزش همگانی؛

برگزاری ۳۱۵۸ همایش پیاده­‌روی خانوادگی در مراکز استان­‌ها و شهرستان­‌های کشور؛

برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان دولت با مشارکت ۴۸ دستگاه اجرایی؛

توجه خاص به توسعه ورزش­‌های روستایی و عشایری، برگزاری جشنواره ملی ورزش برای همه و جشنواره ملی ورزش اقوام با مشارکت کلیه استان­‌های کشور؛

تولید و پخش ۲۰ برنامه دانش­‌افزایی ورزش همگانی با مشارکت و همکاری شبکه یک سیما؛

راه­‌اندازی و تجهیز ۱۸۳ خانه ورزش روستایی عمدتاً در استان­‌های مرزی شرق کشور؛

برگزاری ۱۹۸۴۳ جشنواره فرهنگی ورزشی از ابتدای سال 93 تاکنون؛

ب) توسعه و توجه به حوزه جوانان

تشکیل ستاد و ابلاغ شاخص­‌های ساماندهی امور جوانان (ماده ۴۱ قانون برنامه پنجم توسعه)؛

تدوین طرح ملی سامانه ازدواج و خانواده و پورتال الکترونیکی خانواده با نشاط؛

تدوین سند ملی مشاوره پیش از ازدواج و تدوین آیین­‌نامه مراکز مشاوره ازدواج خانواده؛

تخصیص ۱۶۵۰۵ میلیون ریال کمک به طرح­‌های سمن جوانان؛

برگزاری دوره‌­های توانمندسازی سازمان­‌های مردم نهاد جوانان در ۱۵ استان؛

اصلاح و بازنگری شیوه­‌نامه تأسیس سازمان­های مردم نهاد جوانان؛

راه­‌اندازی خانه جوان در ۴ استان کشور و تدوین طرح ساخت ۳۱ خانواده جوان در استان­‌های کشور؛

تأسیس و حمایت از ۱۰۰۰ سمن جوانان جدید؛

تشکیل کمیسیون اختصاصی فضای مجازی و جوانان و اجرای طرح ملی پورتال اوقات فراغت؛

اجرای طرح ملی اتاق فکر جوانان و برگزاری جشنواره بازی‌های الکترونیک ویژه جوانان؛

برگزاری ۱۳ دوره ملی دانش­افزایی و ارتقاء مهارت ویژه سازمان­های مردم نهاد جوانان؛

وزارت ورزش و جوانان در مجموع با چند چالش اساسی و عمده مواجه می‌­باشد: ۱- تعدد نهادها و مراکز تاثیرگذار در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت در عرصه ورزش و به ویژه جوانان؛ ۲- ناکارآمدی ساختار و کمبود نیروی انسانی متخصص؛ ۳- تازه تاسیس بودن وزارتخانه و ابهام در وظایف و جایگاه قانونی آن؛ ۴- تنوع و گستردگی بالای حوزه مسئولیت؛ و ۵- عدم تناسب اختیارات و وظایف.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولان این حزب نسبت به ورزش و حضور مؤثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری‌فرد، محمدرضا یزدانی‌خرم و محمد مهر‌آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به‌عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

​وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولان کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال‌آوران، فعالیت‌های مستمر و مؤثر کمیسیون‌‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تأمین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ​ورزش کشور حرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تأخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آن را پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند، چرا که کار آنها آماده‌سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند. این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن ورزش قوی برای ایران قوی حرکت کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در کمیته هم باید جدا از تخصص‌گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم ​در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته‌ایم به‌عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده است، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده است، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تاکنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شده است، البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند، کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه‌ریزی بهتر و هدف‌گذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش‌بینی می‌کنم ​در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا - ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم به‌زودی این مسئله را حل کنیم.

 سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به‌عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدا از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست ​جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه‌ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در ​بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد