Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: در حال حاضر در دشت اردبیل با کمبود مطلق آب روبرو هستیم به طوری که این بحران در سال‌های اخیر ابعاد متفاوت‌تری به خود گرفته است. 

پرویز سرحدی در گفت‌گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به تمرکز جمعیتی در محدوده مطالعاتی اردبیل و وضعیت منابع آب در این محدوده‌ با کمبود جدی آب مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی یکی از دغدغه‌های اصلی آب منطقه‌ای اردبیل را تامین آب شرب اعلام و خاطرنشان کرد: در دو دهه اخیر نیز متاسفانه خشکسالی‌های مستمر سبب شده تا منابع و ذخایر آب دچار مشکل و خسران شود بنابراین ناچاریم تا با اجرای پروژه‌های تعادل‌بخشی وضعیت موجود را به هر شکل ممکن حفظ کنیم. 

مدیر دفتر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اردبیل این امر را مستلزم استفاده درست از آب و تبیین کارآیی صحیح این ماده مهم حیاتی دانست و اضافه کرد: باید جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب به ویژه آب‌های زیرزمینی گرفته شود تا بتوانیم بخشی از مشکلاتی را که ممکن است گریبان مردم استان را بگیرد تقلیل دهیم. 

سرحدی با بیان اینکه استان اردبیل توسط وزارت نیرو به چهار محدوده مطالعاتی تقسیم شده است گفت: محدوده مطالعاتی اردبیل، محدوده مطالعاتی مشگین، محدوده مطالعاتی خلخال - طارم و محدوده مطالعاتی مغان - پارس‌آباد شامل این 4 محدوده است به طوری که در محدوده طارم - خلخال با استانهای آذربایجان شرقی و زنجان و در محدوده مطالعاتی مغان و پارس‌آباد تنها با آذربایجان شرقی مشترک هستیم. 

وی با تاکید مجدد بر اینکه در محدوده مطالعاتی اردبیل شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین واقع شده است بیان کرد: این محدوده‌ها جزو مناطقی است که در آنها با کمبود شدید آب مواجه هستیم و از آنجایی که بیش از 60 درصد مردم استان در مرکز مستقر هستند بیشترین کمبود آب در این منطقه مشاهده می‌شود. 

مدیر دفتر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با در نظر گرفتن شاخص‌های تنش آبی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود سرانه آبی سالانه هر نفر کمتر از 500 مترمکعب محاسبه می شود.

سرحدی با تاکید بر اینکه محدوده مطالعاتی اردبیل با کمبود مطلق آب مواجه است ادامه داد: حفظ امنیت آب با پر کردن چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از اضافه برداشت از چاههای مجاز و حفظ و صیانت از منابع آبی به طور متمرکز امکانپذیر است که ما با برگزاری جلسات مستمر شورای حفاظت و صیانت از منابع آب سعی در جلوگیری از این معضل بزرگ داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر

رئیس بسیج سازندگی کشور، گفت: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد که در کنار دولت کمبود‌ها و کاستی‌های عشایر را برطرف کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی در حاشیه سفر به شهرستان اردل و بازدید از روند اجرای طرح‌های بسیج سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم منطقه عشایری دهدلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جای تاسف است که ۴۵ سال از انقلاب گذشته، اما هنوز اقدامات زیرساختی از جمله راه دسترسی برای عشایر در این منطقه انجام نشده است.

وی افزود: باید یک هم‌افزایی و همدلی بین دولت و دستگاه‌های مجری برای احداث راه‌های دسترسی به خصوص برای مناطق صعب العبور صورت گیرد. سازمان بسیج سازندگی به عنوان مجری برای انجام کار‌های سخت در کنار دولت حضور دارد، امید است بخشی از اعتبارات را دولت تقبل کند و با بخشی از ظرفیت‌های انقلابی این کار به سرانجام برسد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور مطرح کرد: البته مردم روستای دهدلی نباید انتظار داشته باشند در یک مدت زمان کوتاه، این مسیر طولانی احداث شود بلکه جاده دسترسی روستای دهدلی به صورت قطعه قطعه و مرحله به مرحله احداث و تحویل مردم می‌شود.

وی بیان کرد: مردم عشایر این منطقه، رزمندگان خط مقدم و تامین کننده امنیت منطقه به شمار می‌روند و نباید این اصل از نگاه سیاست‌مداران و تصمیم‌گیران به دور باشد. در هر کجا که یک ایل و طایفه‌ای حضور داشته باشد، امنیت ایران اسلامی تضمین شده است و هرگونه هزینه‌ای برای این قشر، سرمایه‌گذاری است.

زهرایی در پایان با تاکید بر اینکه مسئولین باید از منطقه عشایری دهدلی بازدید داشته باشند، خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد در کنار دولت نسبت به برطرف کردن کمبود‌ها و کاستی‌های این مردم گام بردارد چرا که خیلی بیشتر از اینها، عشایر حق بر گردن انقلاب اسلامی و ما دارند.

دیگر خبرها

  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • تنگنا‌های اقتصادی، ذره‌ای از قداست کار معلمی کم نمی‌کند
  • امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست