Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی موسی‌خانی در گفتگو با خبرنگار سرویس دانشگاه ایسکانیوز درباره وضعیت پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اقدامات خوبی در حوزه پژوهش در سال‌های اخیر انجام شده است که جای تقدیر و تشکر دارد و با روی کار آمدن مدیریت جدید در دانشگاه آزاد و تخصیص منابع که بیانگر نگاه ویژه دکتر ولایتی و دکتر رهبر به بحث پژوهش است، تخصیص بودجه به بخش پژوهش در دانشگاه آزاد افزایش یافته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیتهایی که در جهت پژوهش انجام شده است با جهت گیری پژوهش‌های کاربردی است و توجهی که به نتایج حاصل از این پژوهش‌هاست منجر به تجاری‌سازی می شود، خوشبختانه با حمایتی که معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی دارند در واقع اداره کل تجاری سازی و کارآفرینی به عنوان یکی از ادارات کل جدید این دانشگاه ایجاد شد و همچنین در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، بخش تجاری سازی به عنوان بخش اصلی است که کمک می‌کند بخشی از محصولات این واحدها تجاری شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در ادامه خاطر نشان کرد: نکته‌ مهم این است که ما بتوانیم از علم نافع بهره مند شویم، یعنی در واقع به کارگیری علوم سودمند باشد برای تامین نیازهای کشور و به عبارتی همه علوم نافع هستند اما با توجه به نیازهای نافع کشور و همچنین اقتصاد مقاومتی و با تدابیری که ریاست محترم دانشگاه دارند مبنی بر اینکه ما بتوانیم مسیر ارتقای اساتید، شاخص‌ها و معیارها را طوری طراحی کنیم که اساتید و دانشجویان با توجه ویژه به بحث پژوهش در کنار تولید منابع علم به سمت نتایج این تحقیقات که خودش قابل توجه است بروند.

مقصد نهایی پژوهش تبدیل علم به ثروت، اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی

دکتر موسی خانی گفت: در واقع این معیارها محرک عمل هستند و محرک معیارها را برای ارتقای اساتید تغییر می دهیم و این بزرگترین کمکی است که می تواند به جهت گیری تحقیقات کاربردی در کشور کمک کند.

وی ادامه داد: همیشه این نقیصه در کشور بوده است که نتایج حاصل از تحقیقات اساسی در قالب ها و تحقیقات دیگر در قفس مانده و استفاده نمی‌شود و هدف این است که علم به ثروت تبدیل شود و در مسیر اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی که در واقع در مسیر خط و مشی است که از سال جدید از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است قرار گیرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: درصدد هستیم که بتوانیم با ورود این محصولات به بازار و تامین نیازهای کشور در حوزه‌های مختلف از حوزه توان بخشی معلولین گرفته و حوزه علوم پزشکی دارویی و هوش مصنوعی که امروز کاربرد بسیاری دارد و از جمله علوم پزشکی، جراحی، بحث تجهیزات بیمارستانی، بحث‌های مختلف در حوزه صنعت لوازم خانگی،خودروهای جدید که همه یا سیستم‌های پیشرفته دارند یا خودروهای هوشمند که یکی از بحث‌های جدی بازار است که توسط شرکت‌های بزرگ تویوتا برای سال های آینده قصد دارد تمام خودروهای تاکسی را بدون سرنشین و بدون راننده کنند. در واقع این درایور خودروها یا همان راننده بحث جدی بازار است و نیازی است که دنیا باید به سمتش برود، همانند خودروها با سوخت جدید که سوخت محیط زیستی مورد نیاز است و همین تهران به خاطر آلودگی هوا دو روز کارخانه‌ها تعطیل شده است و این خسارت سنگین به کشور وارد می‌کند.

تبادلات علمی در دانشگاه ازاد/حمایت ویژه رئیس دانشگاه آزاد از پژوهش

وی تصریح کرد: همه اینها در واقع جهت گیری‌هایی است که دانشگاه آزاد اسلامی در پایان نامه ها و مقالات پیگیر است و همان طور که بحث‌های هوش مصنوعی بحث‌های جدی است که دانشگاه دنبال می‌کند و بحث کمک به اقتصاد نفت و در واقع خروجی‌های بیشتر و برداشت‌هایشان از چاه‌های نفت که دانشگاه آزاد هم خیلی خوب رویش کار می‌کند و پروژه مهمی را در مجموعه حوزه نفتی کرج به دانشگاه ما ارسال شده است یک مصداق خوب ارتباط دانشگاه با صنعت است و می‌بینیم که امروز دانشگاه آزاد اسلامی تبادلات علمی بسیار خوبی را انجام می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت:همین که ما بیش از هزار و 100 پروژه علم و فناوری داریم و 113 مرکز رشد، که این میزان هر روز اضافه می‌شود و همین طور قطب‌های تحقیقاتی، و اخیراً نگاه ویژه ریاست محترم دانشگاه و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت ویژه‌ از محصولات دانش‌بنیان که توجهی بسیار ارزشمند است و امیدواریم بتوانیم با ظرفیت خوبی که دانشگاه آزاد دارد و با 37 هزار هیات علمی و بیش از 50هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی بتوانیم پاسخگوی خوبی به نیازهای جامعه باشیم و با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه‌ها نقش بهتری را در تحول در جامعه ایجادکنیم.

موسی خانی یاد آور شد: پژوهش در علوم انسانی به جدیت در دستور کار قرار گرفته است و در اکثر دانشگاه‌های کشور نشست‌های مشترک با حوزه‌های علمیه به خصوص در مبحث پژوهش‌های کاربردی در حوزه علوم انسانی و علوم رفتاری صورت گرفته است و ما هم نشست خوبی با حوزه علمیه قزوین داشتیم .

یکی شدن آموزش و پروهش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: آنچه که مسلم است بهتراست از این به بعد با محوریت پژوهش حرکت کنیم و به دلیل کمبود دانشجو، اساتید ما وقت بیشتری را دارند و شایسته است که بتوانیم اساتیدی را با محور پژوهش داشته باشیم و ساعت‌های خاصی را در آموزش بگذرانند و بیشترین ماموریتشان در مراکز پژوهشی باشد اما آنچه که مهم است پروژه را به استاد می‌دهند که البته قطعاً در تدوین‌ها حمایت دانشگاه وتامین ابزار و امکانات انجام میگیرد اما چرخش دانشگاه ما به شکل مدل‌های مختلف است که الان در دنیا اجرا می‌شود و سالیانه پروژه‌ای را احداث می‌کنند و این پروژه را می‌آورند در دانشگاه و دانشجو می‌گیرند و از محل آن پروژه هزینه دانشجو را پرداخت می‌کنند و این سبب شده است که دانشگاه‌های خارجی در زمینه ساخت و دستاوردهای تولید یک مقدار از ما جلوتر قرار بگیرند، ماباید با تمام تلاش بتوانیم به سمت پژوهش محوری حرکت کنیم.

خبرنگار : ندافراهانی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین مرتضی موسی‌خانی نگاه ویژه حمایتی پژوهش دانشگاه ازاد اسلامی دکترولایتی دکتر رهبر

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۲۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشی از پیام نوروزی خود عنوان کرد که سال ۱۴۰۳، بستر‌های جدیدی مانند سکوی تولید، تضمین، تأمین و سکوی توزیع و لجستیک و سکو‌هایی در حوزه صنایع خلاق و عرصه‌های تربیتی را راه‌اندازی خواهیم کرد که شکل جدیدی از آموزش عالی را به تصویر می‌کشاند و این حرکت مسلماً با نگاهی جدید به نوع تعامل بین دانشگاه، صنعت و جامعه می‌پردازد و اثرات جدی را در آینده بر آموزش عالی خواهد گذاشت.

محمدکاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با توجه به پیام نوروزی طهرانچی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد که این استان از لحاظ منطقه‌ای و اسناد آمایشی دارای چند ویژگی‌ است. ایده‌ای که رئیس دانشگاه درباره تولید و ایجاد سکو‌های جدید مطرح کرد، می‌تواند به تحقق شعار سال کمک کند و جامعه و دانشگاه‌ها را در این مسیر قرار بدهد و دانشجو‌یان را به سمت مهارت محوری جلو ببرد تا در زمینه‌های تولید توسط بخش خصوصی نقش فعال‌تری ایفا کنند.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از استان‌های محروم کشور، نیازمند دنبال کردن این فرصت‌هاست، خوشبختانه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی است ازجمله در حوزه گیاهان دارویی، صنایع مرتبط با آب در حوزه دامپروری و در زمینه صنایع چوب که می‌تواند فعال باشد و از طرف دانشگاه آزاد در این راستا تلاش خواهد شد.

کاوه پیشقدم بیان کرد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج برای کارآفرینان و صاحبان ایده‌ با قابلیت تجاری شدن، زیرساخت و تجهیزات مناسب را فراهم و مشاوره‌های ضروری را برای ارتقای توانمندی آنها به منظور حضور مستقل و مؤثر در عرصه فناوری و تجاری ارائه می‌کند. این مرکز به عنوان یک انکوباتور(ابزار آزمایشگاهی) در دوره‌هایی که هسته‌ها و واحد‌های فناور نوپا به لحاظ اقتصادی و احیاناً بلوغ فناوری، آسیب پذیری بالایی دارند، ضریب آسیب پذیری را به حداقل رسانده و شرایط مناسب را برای رشد مطلوب آنها فراهم می‌آورد.

مرکز رشد مهم‌ترین زیرساخت‌ هوشمند برای ایجاد اقتصاد دانش‌محور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج گفت: مرکز رشد علم و فناوری یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های هوشمند برای ایجاد اقتصاد دانش‌محور محسوب می‌شود. با توجه به زیرساخت‌های اختصاص یافته این مرکز به منظور جذب هسته‌ها، واحد‌ها و همین طور شرکت‌های دانش‌بنیان از قبیل ساختمان‌های پردیس دانشگاه که دارای فضا‌های مناسب، سوله‌های بزرگ برای راه اندازی خطوط تولید شرکت‌ها و زمین‌های کشاورزی مرغوب همراه آب کافی هستند، موفقیت‌های قابل چشمگیری در جذب فناوران داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: طی رشد چشمگیر حوزه تجارت الکترونیک بین خریداران و فروشندگان عمده و خرد در سال‌های اخیر، نیاز به هم‌افزایی بین ارائه‌دهندگان خدمات پست و لجستیک هوشمند، هر روزه بیش از پیش حس می‌شود که این مرکز با جذب شرکت‌های فناور در زمینه تولید پلتفرم و اپلیکیشن‌های لازمه، این فاصله را کم و پیشنهادهایی برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک ارائه کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تشریح کرد: تمرکز بر چشم‌انداز‌های مشترک در بهینه‌سازی عملیات توزیع و زنجیره‌های تأمین ازجمله پیشنهادهاست که بیشتر به سمت همکاری مشارکتی یا به صورت اکوسیستمی انعطاف‌پذیر و با چشم‌اندازی مشترک پیش می‌روند؛ زیرا که اهمیت این موضوع در حوزه تجارت الکترونیک کاملاً محسوس است.

 کاوه پیشقدم ادامه داد: قدرت نفوذ راه حل‌های دیجیتال در بهینه‌سازی عملیات توزیع پبشنهاد دوم است. راه حل‌های دیجیتال به دلیل کارآمدی، انعطاف‌پذیری و پایداری بیشتر، بخش لجستیک را متحول می‌کنند. این امر نقش بسزایی در بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک دارد.

این مسئول قدرت (اعمال) نفوذ بر شبکه‌های مشترک توزیع در بهینه سازی عملیات توزیع را پیشنهاد سوم ذکر کرد و گفت: شبکه‌های توزیع مشترک به ارسال محموله به یک شبکه توزیع مرکزی و در نهایت ارسال آنها به شبکه توزیع مربوط به هر منطقه اشاره دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج یادآور شد: این واحد دانشگاهی با جذب شرکت‌های خلاق در زمینه رباتیک به منظور پرورش و فکرپروری کودکان با ایجاد فضا‌های لازم و در اختیار قراردادن بخشی از فضای آموزشی مدارس سما در استان و تراشکاری سنگ‌ها و فلزات قیمتی و تزئینی و خلاق به منظور پرورش نیروی کار و ایجاد اشتغال بین جوانان و خانم‌های خانه دار در این زمینه گام بزرگی برداشته است.

موفقیت ۷۰ درصدی در مرکز رشد

وی اضافه کرد: مرکز رشد واحد دانشگاهی یاسوج با استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌های فناور و هسته‌های فناور، محصولات فناورانه تولیدشده و به‌کارگیری حداقل ۴۰ کارگر در بحث اشتغال توسط شرکت‌های مستقر در مرکز رشد فعال است. این مرکز در تولید دانش‌بنیان اشتغال آفرین کاملاً موفق بوده است؛ چراکه هم محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان به مرحله تولید رسیده و هم تولید اشتغال انجام شده و همینطورگام بزرگی در رشد تولید برداشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از جذب فناوران و صاحبان ایده با محور نیاز کشور و برای جلوگیری از خروج ارز خبر داد و افزود: معرفی شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحد یاسوج به صندوق پژوهشی سازمان مرکزی و معرفی آنها به صندوق‌های استان برای دریافت تسهیلات از طریق تبصره ۱۸ و راه‌اندازی خط تولید شرکت‌ها و تبدیل آنها از روش سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی با هدف خطوط تولید مکانیزه به منظور بالابردن تولید محصولات شرکت‌ها اولویت اول مرکز رشد است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تشریح کرد: مرکز رشد این دانشگاه در بخش‌های تولید؛ «کشاورزی» تهیه کود‌های مایع محرک‌های ریشه زا و تولید کمپوست‌های غنی شده و بیولوژیک، بخش کاشت، فرآوری و عصاره گیری گیاهان دارویی با هدف تولید دارو‌های گیاهی از جمله درمان بیماری‌های پوستی و دیابت، «انرژی‌های تجدیدپذیر» ساخت نمونه کارگاهی توربین‌های بادی و توربین‌های آبی و ساخت پنل‌های خورشیدی تولید کنترل کننده‌های الکترونیکی و در بخش «رباتیک» تولید کیت‌های آموزشی، موفقیت ۷۰ درصد به بالا را داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹ روز مانده به انتخابات ۲۱ اردیبهشت
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین