Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@08:06:43 GMT

از مدیریت بحران شهر عقب افتاده‌ایم

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۲۳۷۲۶

از مدیریت بحران شهر عقب افتاده‌ایم

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: نهادهای درگیر مدیریت بحران گزارش عملکرد خود را ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه سوم دی ماه شورای شهر تهران، ‌ناهید خداکرمی افزود: من در تاریخ یکم آذر ۹۶ تذکری را در خصوص اجرای مفاد برنامه شهری در زمینه مدیریت بحران شهر تهران داده بودم که در طی ۱۴ صفحه پاسخی را که شهردار داده، اعلام  شده بود که نکته مهم تاخیر در انجام احکام عدم تخصیص اعتبار بوده و در این ۱۴ صفحه پروژه‌های زیادی را معرفی کردند  که همه مربوط به مدیریت قبلی شهر تهران بود که به فروش شهر توجه بیشتری داشتند تا کنترل مشکلات مردم و مسائلی که ممکن است در بحران‌ها ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر نقدی هم وجود دارد بر مدیریت ۱۲ ساله‌ای است که بحران و زلزله برایش کمترین اهمیت را داشته  است.

خدا کرمی اضافه کرد: در اینجا وظیفه خود می‌دانم که به همه نهادها و سازمان‌هایی تذکر بدهم که مکلف در مدیریت بحران شهری هستند؛ سازمان‌هایی اعم از شهرداری، هلال احمر، وزارت کشور  و سایرنهادهای ذیربط و اعلام می‌کنم لطفا همگی خارج از تولید سند و بخشنامه و گزارش، گزارش عملیاتی خود در مورد تکالیفی که داشتند به صورت ریز ارائه دهند و گزارشی ارائه کنند که قابل اندازه‌گیری باشد و بگویند چراعقب هستند و چرا امروز در اینجا ایستادیم؟

به گفته وی، ما حتی در زمینه آموزش همگانی وهماهنگی اجتماعی هم شاهد ضعف‌هایی بودیم که اینها نیازمند آن است که در قالب مدیریت یکپارچه شهری عمل کنیم و به این مشکلات خاتمه دهیم.

خداکرمی ادامه داد: ما حتی در داخل شهرداری تهران می‌بینیم که سازمان زیباسازی شهرداری تکالیف سازمان تبلیغات اسلامی را انجام می‌دهد، معاونت فرهنگی اجتماعی تکالیف بقیه حوزه‌ها را انجام می‌دهد و برای همین است که در حوزه آموزش همگانی و هماهنگی اجتماعی و تقویت آن شاهد کار جدی نبودیم و برای همین  در شب زلزله شاهد رفتار هیجانی مردم بودیم.

عضو شورای شهر تهران درخواست کرد: ظرف یکماه آینده تمام نهادهای درگیر مدیریت بحران به صورت ریز و قابل اندازه‌گیری آنچه که انجام دادند اعلام کنند و برای آنچه انجام نشده دلیل ارائه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه ۵۰ خانوار روستا‌های کرمان به علت وقوع سیلاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امید محترمی در گفتگو با شبکه خبر گفت: باتوجه به سیلابی که در حال حاضر در برخی از شهر‌های نیمه جنوبی کشورمان در جریان است، ستاد بحران کشور پیش بینی کرد؛ سد‌های شی کلگ، ماشکید، پیشین و زیردان در استان سیستان و بلوچستان و سد درودزن در استان فارس ظرفیت آبی خیلی خوبی دارند و اگر بارش‌ها به همین شکل ادامه داشته باشد، این سد‌ها سرریز خواهند شد.
­
این مقام مسئول افزود: اگر دبی آب از آن چیزی که براساس پیش بینی‌های سازمان هواشناسی و محاسبات وزارت نیرو بوده است، بالاتر نرود، در مدیریت آب در پایین دست این سد‌ها مشکلی نخواهیم داشت.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای اینکه بتوانیم حجم این آب سد‌ها را کنترل و مدیریت کنیم از روز‌های قبل تمهیدات لازم اندیشیده شده است تا با کمترین مشکل، آب در پایین دستو بالادست این سد‌ها مدیریت شود.
­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


این مقام مسئول گفت: براساس هشدار سطح قرمزی که برای ۵ استان کشور صادر شده بود، بیش از ۲۸ نیروی امدادی، انتظامی و خدماتی در مناطق مختلف استان‌ها در قالب ستاد‌های مدیریت بحران درحال خدمات رسانی هستند.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور افزود: از صبح امروز تاکنون، امدادگران هلال احمر در ۲۴ نقطه از کشور به بیش از ۲۰۰ نفر گرفتار در سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند و علاوه بر تخلیه آب از ۸ منزل مسکونی، به ۱۳ نفر اسکان اضطراری دادند.

محترمی گفت: درحال حاضر بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه باران سنجی لاوان با ۱۱۸ میلی متر و در ایستگاه باران سنجی قشم با ۸۹ میلی متر در سطح کشور ثبت شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه حجم بارش‌ها لحظه به لحظه افزوده خواهد شد و احتمالا بر حجم روان آب در سدها، مسیل‌ها و رودخانه‌ها هم افزوده می‌شود، افزود: به مردم استان‌های جنوبی کشور توصیه می‌کنیم از نزدیک شدن به مسیل ها، پل ها، تقاطع‌های پرخطر و حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

دیگر خبرها

  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد
  • تلاش برای رفع مشکلات قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان ادامه دارد
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند
  • تخلیه ۵۰ خانوار روستا‌های کرمان به علت وقوع سیلاب
  • دستگاه‌های امدادی لامرد برای مقابله با سیلاب در آماده‌باش هستند
  • آبگرفتگی تاکنون در فارس گزارش نشده است
  • آماده‌باش اورژانس در ۵ استان در معرض سیل و بارندگی
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد
  • آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان