Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره‌ اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت:‌ وزارت جهادکشاورزی افزایش بی‌رویه نرخ نهادهای دامی را تایید کرده و گفته‌است باید با آن برخورد شود اما کدام دستگاه متولی برخورد با گران‌فروشی است؟

ناصر نبی پور، رئیس هیات مدیره‌ اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی آنا،‌ گران شدن تخم‌مرغ را به دو علت اساسی ربط داد و گفت: نهادهای دامی طی دوماه اخیر با افزایش سرسام آور قیمتی یکی از چالش واحدهای مرغ‌داری بوده چراکه در قبل از این تاریخ نهادهای داملی با نرخ مبادله‌ای وارد می‌شد اما امروز با نرخ ارز آزاد وارد می‌شود؛ امروز مرغ‌داران ذرت کیلویی 700 تومان را به قیمت 1100 تومان و سویای 1400 تومانی را به قیمت 1800 تومان از بندر و بدون احتساب هزینه حمل‌ونقل خریداری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت جهادکشاورزی هم افزایش بی‌رویه نرخ نهادهای دامی را تایید کرده و گفته باید با آن برخورد شود اما کدام دستگاه متولی برخورد با گران‌فروشی است، وزارت صمت نیز هیچ حرکتی برخوردی با گران‌فروشی در دستور کار ندارد و تنها راهکار نظارتی این وزارتخانه برخورد با واحدهای تولیدی با مجوز و دارای مکانی ثابت است.

نبی‌پور با اشاره به دیگر علل افزایش نرخ تخم‌مرغ در کشور تاکید کرد: مهم‌ترین دلیل رشد قیمت‌ها، کمبود سطح عرضه در بازار بوده زیرا از ابتدای مهرماه سال جاری و با شیوع بیماری تنفسی در مرغ‌داری‌های تهران، البرز، قزوین، آذربایجان و ... عملا 5 استان از 8 استانی که در تامین تخم‌مرغ نقشی بیش از 80 درصدی داشتند، با مشکلات فراوانی دچار شده‌اند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران با اشاره به معدوم‌سازی مرغ‌های بیمار، تصریح کرد: با شیوع این بیماری تا به امروز حدود15 میلیون مرغ معدوم شده و میزان تولید روزانه 2.5 هزارتنی به 1.3 هزارتن رسیده است.

وی با انتقاد از اینکه مسئولین هنوز این بیماری مرغی را باور ندارند، تاکید کرد: سازمان دامپزشکی با معدم‌سازی 12 میلیون مرغ در سال گذشته، پیش‌بینی گسترش این بیماری را در سال جاری داشت اما باردیگر بدون برنامه‌ریزی ایستادیم و نگاه کردیم که در انتها چه بلایی بر سر واحدهای تولیدی می‌آید.

نبی‌پور افرود: مرغ‌داران به معنای واقعی بدبخت شده‌اند زیرا مرغ‌دار،‌ مرغ‌های خود را بیمه کرده اما شرکت‌های بیمه بخاطر بدهی‌های دولتی پولی ندارند که به مرغ‌داران بدهند؛ سازمان دامپزشکی حتی یک لودر برای معدوم‌‌سازی مرغ‌های آلوده هم در اختیار ندارد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۴۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی افزایش یافت
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • وقتی هم‌میهن اجازه ندارد مستقل از رسانه‌های MI۶ و موساد باشد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • رسانه عبری: جنگ غزه شمار بیوه‌های ارتش را افزایش داد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن