Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سوابق درخشان تیم مدیریتی جدید دانشگاه آزاد گفت: به آینده دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوشبین و امیدوار هستم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر جمشید صباغ‌زاده رئیس سابق پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی همکاران پژوهشگاه، گفت: ما از یک زیرپله با امکانات محدود و با نیروهای با اخلاق، متعهد و متخصص کار را شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباغ‌زاده با اشاره به اینکه موافق دریافت بودجه برای پژوهشگاه مرکزی نبودیم، افزود: در دوره مدیریت قبلی پیشنهاد بودجه قابل ملاحظه‌ای به ما شد، اما نپذیرفتیم و تمام سعی ما در پژوهشگاه این بود که از توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده و ارزش افزوده ایجاد کنیم.

رئیس سابق پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به 10 هزار دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های خاص واحد علوم و تحقیقات اشاره و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای پتانسیل بسیار زیادی است به طوری که روزانه با انبوهی دفاع از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مقطع ارشد و دکتری روبه رو هستیم، که این یک ظرفیت فوق‌العاده برای دانشگاه است.

وی با بیان اینکه با سازمان استاندارد و شرکت‌های مختلف برای انجام پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی تعاملاتی در پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است، گفت: 15 گروه اندیشه‌ورز در موضوعات مختلف همانند آب، خاک و... در پژوهشگاه مرکزی به منظور انجام فعالیت‌های پژوهشی و حل مشکلات جامعه شکل گرفته است.

رئیس سابق پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای مشکلاتی است که برخی از آنها همزمان با تولد این دانشگاه متولد شدند و بخشی دیگر از درون جامعه است.

صباغ‌زاده با اشاره به سوابق درخشان تیم مدیریتی جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به آینده دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوشبین و امیدوار هستم.

وی در پایان از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به جهت برگزاری مراسم تکریم برای مدیران سابق این دانشگاه قدردانی کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری