Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-06@19:06:25 GMT

افت قیمت سکه طی یک ماه

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۲۵۵۲۵

افت قیمت سکه طی یک ماه

بررسی ماهانه قیمت سکه بهار آزادی و سکه امامی نشان دهنده افزایش 9 هزار تومانی سکه بهار آزادی و کاهش 26 هزار تومانی سکه طرح امامی بوده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ بررسی قیمت سکه امامی در آذر ماه نشان از نوسان قیمت متعدد این سکه در بازار بوده است.

سکه امامی آذر ماه را با قیمت یک میلیون و ۴۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان آغاز کرد، با افت قیمت در دومین روز از ماه به قیمت یک میلیون و ۳۹۰ هزار و ۳۰۰ تومان رسید و تا پنجمین روز از ماه روند نزولی به خود گرفت تا جایی که به رقم یک میلیون و ۳۵۷ هزار تومان رسید، ارزش سکه تا تاریخ سیزدهم آذر با تغییر جهت خود به رقم یک میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۰۰ تومان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قیمت سکه از تاریخ چهاردهم تا بیست و سوم ماه به طور تقریبی بدون تغییر در بازه یک میلیون و ۴۰۸ هزار تومان تا یک میلیون و ۴۱۵ هزار تومان به ثبت رسیده است.

هفته پایانی آذر قیمت سکه مجددا کاهش یافت و به کمتر از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید و در نهایت پاییز را با قیمت یک میلیون و ۳۹۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

اختلاف قیمت اولین و آخرین روز از ماه نشان دهنده کاهش ۲۶ هزار تومانی سکه امامی در بازار بوده است.
سکه بهار آزادی در آذر ماه تن‌ها در ۱۵ روز قیمت گذاری شد. این سکه آذر ماه را با قیمت یک میلیون و ۳۵۲ هزار تومان آغاز کرد در تاریخ هشتم با افت قیمت شدید در رقم یک میلیون و ۳۱۷ هزار تومان معامله شد.

قیمت سکه بهار آزادی در تاریخ نهم تا چهاردهم آذر در رنج قیمتی یک میلیون و ۳۲۵ هزار تومان تا یک میلیون و ۳۷۶ هزار تومان در نوسان بود و پس از آن از تاریخ شانزدهم تا پایان آذر در بازه یک میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۳۶۹ هزار تومان به فروش رسید.

سکه بهار آزادی پاییز را با قیمت یک میلیون و ۳۶۱ هزار تومان به پایان رساند.

اختلاف قیمت اولین و آخرین روز از ماه نشان دهنده افزایش ۹ هزار تومانی قیمت سکه بهار آزادی ظرف مدت آذر ماه بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • افت و خیز قیمت طلا و سکه امروز در بازار رشت تا ساعت ۱۱
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • آرامش نسبی بازار طلا و سکه امروز در رشت در مقایسه با هفته گذشته
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت