Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایسکانیوز، علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با حضور در خبرگزاری ایسنا، گفت: «یکی از موضوعات ما، شرکت‌های در حال تسویه هستند که صنایع‌دستی بخشی از آن است. متأسفانه این تسویه‌ها حدود ۱۴ سال‌ طول کشیده است و هنوز تلکیف آن مشخص نشده است.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه شاید ما نیز در سازمان توجه لازم را به این شرکت‌ها نداشتیم، افزود: «متأسفانه در ساختار سازمان، متولی برای رسیدگی به امور شرکت‌ها نداشتیم و در حال راه‌اندازی اداره‌کل مجامع و استقرار آن در سازمان هستیم که یک متولی برای رسیدگی به امور شرکت‌های در حال فعالیت و تسویه آن‌ها باشند و بتوانیم در این دوره تسویه چند شرکت را تمام کنیم تا اموال موجود آزاد و قابلیت بهره برداری پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مونسان اضافه کرد: «متأسفانه شرکت‌هایی داریم که از منابع اندک زجر می‌کشند، اما عمده منابعی در شرکت تصفیه وجود دارد که هنوز تعیین تکلیف نشده و به عبارتی منابع آن قفل شده است. متأسفانه برخی از سازمان‌ها، بسیاری از املاک و دارایی‌ها مربوط به آن را تصرف کرده‌اند و ما نتوانستیم در این‌باره اقدام خاصی انجام دهیم و امیدواریم در این دوره بتوانیم چند مورد از حجم گسترده این کار را به سرانجام برسانیم.»

او همچنین درباره دلیل حضور پیدا نکردن در جشن ثبت جهانی دو شهر سیرجان و مریوان همچنین روستای کلپورگان که موجب اعتراض برخی از صنعتگران و هنرمندان و توجه نکردن رئیس سازمان به صنایع‌دستی شد، توضیح داد: «سه حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هیچ فرقی برای من ندارند. من، هر سه معاونت را مکمل یکدیگر می‌دانم و اینکه این سه معاونت را در سه بخش ببینیم اتفاق خوبی نیست.»

معاون رئیس‌جمهوری اضافه کرد: «در روز معارفه هم به این موضوع اشاره کردم که ما یک سازمان هستیم و هیچ بخشی نسبت به دیگری اولویت ندارد. تا کنون این سه بخش با هم همکاری خوبی داشتند. هر کدام از این سه حوزه‌ در جایگاه خودش اهمیت دارد. قانون‌گذار نیز بی‌دلیل این سه حوزه را کنار هم نگذاشته است، زیرا می‌توانند با هم‌افزایی، اتفاقات خوبی را رقم بزنند.»

مونسان گفت: «بخش صنایع‌دستی را به شدت در امر ایجاد اشتغال، عدالت اجتماعی و درآمد برای روستاها و شهرهای کوچک مؤثر می‌دانم، به همین دلیل تلاش زیادی کردیم تا صنایع‌دستی را با بخش‌های دیگر از جمله قانون حمایت روستایی یکی نکنند.»

دلایل شرکت نکردن در جشن شهرهای جهانی صنایع‌دستی

او با بیان اینکه شرکت در یک مراسم دلیل بر توجه یا بی‌توجهی من نسبت به صنایع‌دستی نیست، اعلام کرد: «من باید به عنوان رئیس سازمان به موضوعات مختلف رسیدگی کنم. هفته پیش از مراسم ثبت جهانی همراه هیئت دولت به سیستان‌و بلوچستان سفر کردم، حتی خودم را به سفر رئیس جمهوری محدود نکردم و به نیک‌شهر نیز سر زدم و مسائل مختلف را بررسی کردم.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: «من هم باید زمان خودم را در بخش‌های مختلف توزیع کنم. سفر به کلپورگان دقیقا با رسیدگی به پرونده بودجه مصادف شد که دولت تأکید کرده بود اعضای آن برنامه‌ای نگذارند و در همه‌ جلسات حضور داشته باشند. ما دو هفته به صورت فشرده صبح و بعد از ظهر جلسه هیئت‌دولت داشتیم.»

مونسان ادامه داد: «سفر به سیرجان با زلزله کرمان مصادف شد. درست نبود در شرایطی که استان ستاد مدیریت بحران تشکیل داده است، معاون رئیس‌جمهوری در این شهر جشن برگزار کند. اگر من در این جشن شرکت می‌کردم، تبدیل به یک خبر منفی می‌شد که استان کرمان در وضعیت بحران قرار دارد و معاون رئیس‌جمهوری در جشن شرکت کرده است.»

او گفت: «اعضای هیئت‌دولت نیز برای ورود به استان باید نظر استاندار را به‌عنوان نماینده عالی توسعه داشته باشند و استاندار کرمان هم معتقد بود که حضور من در آن جشن صحیح نیست. حتی تصمیم گرفتیم با توجه به وقوع زلزله در استان، جشن ثبت جهانی سیرجان کنسل شود اما چون در این باره اطلاع‌رسانی شده بود و برای تدارکات این کار برنامه‌ریزی صورت گرفته بود، این برنامه با حضور معاون صنایع‌دستی برگزار شد.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بیان کرد: «شاید من یکی از عضوهای دولت باشم که بیشترین سفر استانی را در مدت زمان کاری‌ام داشتم. در بازده زمانی کوتاه شروع کارم در سازمان بیش از ۱۰ سفر استانی داشته‌ام که همین طور ادامه دارد.»

705

علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اداره‌کل مجامع ثبت جهانی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود