دانلود آموزش فنون نجات غريق، از عمليات نجات تا احيا (فيلم آموزشي)
خبرگزاري آريا - آيا مطالب مشابه در سايت وجود دارد؟ بله. در اين بخش: (دانلود آموزش نجات غريق)
دانلود آموزش فنون نجات غريق، از عمليات نجات تا احيا (فيلم آموزشي)
نجات غريق به فردي اطلاق ميشود که چيره به ورزش شنا است و براي حفظ و نگهباني از جان شناگران و افراد در آب (دريا، درياچه يا استخر) آموزش هاي تخصصي را ديده است.
غريق نجاتها بايد به احياي قلبي ريوي در حد کمک هاي اوليه مسلط باشند.
غريق نجات ها ممکن است وظايف ديگري از قبيل اجراي قوانين و تذکر دادن نکات مطلع کننده اساسي هم داشته باشند.
شايد دوست داريد اين حرفه را ياد بگيريد و يک غريق نجات شويد.
در اين مطلب فيلم آموزش فنون نجات غريق، از عمليات نجات تا احيا را براي شما آماده کرده ايم.
در ادامه مطلب ميتوانيد اين فيلم آموزشي را از سرزمين دانلود دريافت کنيد.
آموزش فنون نجات غريق، از عمليات نجات تا احيا (فيلم آموزشي) را دانلود کنيد:
دانلود فيلم (حجم 146 مگابايت)
دانلود نمونه فيلم (حجم 16.4 مگابايت)
تاريخ انتشار: 96/09/18
ساير فيلم هاي آموزشي
مشخصات:
● تعداد : 6 فايل ويديويي
● مدت : 35 دقيقه
● زبان : انگليسي
● زيرنويس : ندارد
● فرمت : (MP4 (640x360
● قابل نمايش در : کامپيوتر، موبايل، تلويزيون، و ساير دستگاه هاي پخش فيلم
منبع: خبرگزاری آریا
خبر بعدی:
انجام ۲۲ عملیات امدادی توسط هلالاحمر البرز/۶۱ نفر حادثه دیدند
محمدحسین وطنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه نجات گران جمعیت هلالاحمر استان هفته گذشته ۲۲ عملیات امداد و نجات را انجام دادهاند، گفت: با انجام این عملیاتها به ۶۱ نفر امدادرسانی شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح ملی امداد و نجات زمستانی در محورهای مواصلاتی و ارتفاعات استان، گفت: ۱۵ مورد حوادث جادهای، دو مورد مربوط به حوادث خدمات حضوری، دو مورد مربوط به حوادث شهری و سه مورد مربوط به حوادث کوهستان بوده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان البرز با تأکید بر اینکه در عملیاتهای اخیر به ۶۱ نفر آسیبدیده از حوادث، خدمات امدادی ارائهشده است، گفت: سهم حوادث جادهای ۵۵ نفر، خدمات حضوری دو نفر، حوادث شهری دو نفر و حوادث کوهستان نیز دو نفر بوده است.
وی بابیان اینکه به یک نفر از مصدومان حوادث از خدمات سرپایی استفاده کرده است، گفت: ۲۱ نفر از مصدومان نیز برای تکمیل چرخه بهبودی، به نزدیکترین مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان البرز همچنین گفت: در جریان عملیاتهای امداد و نجات این هفته، ۳۴ گروه عملیاتی بااستعداد ۲۶۵ نفر نیروی کادر و داوطلب و با پشتیبانی ۲۸ دستگاه آمبولانس به ارائه خدمات پرداختند.
کد خبر 4543115
در پی تعویق در تصویب لایحه "پالرمو" رقم خورد| قلههای جدید برای دلار و سکه
لو دادن یک راز بزرگ که باعث به شهادت رسیدن 27 سپاهی شد / مشاور فرمانده کل قوا توضیح داد
منبع این خبر، وبسایت www.aryanews.com است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۱۶۲۲۸۳۸۴ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.