Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@23:07:50 GMT

نقدی بر اصلاح ساختار بیمه ایران

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۲۸۵۳۸

نقدی بر اصلاح ساختار بیمه ایران

به گزارش ایلنا؛ یکی از مهم ترین مسائلی که صنعت بیمه با آن روبه روست، ساختار سنتی و یکسان شرکت های بیمه و توسعه نیافتن خدمات الکترونیک و فروش بیمه نامه از راه های اینترنتی و با استفاده از ابزارک های موبایلی است.

بیمه ایران به عنوان تنها شرکت دولتی که بیش از ۳۰ درصد از سهم بازار در صنعت بیمه کشور را در اختیار دارد، ماه گذشته از اصلاح ساختار این شرکت خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اصلاحات جدید پست های سازمانی این شرکت از بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ پست به حدود ۳ هزار و ۵۰۰ پست تقلیل خواهند یافت و همچنین کارکنان قراردادی امکان رسیدن به پست های سازمانی بالاتر و معاونت را بدست خواهند آورد.

از سوی دیگر اختیارات شعبات و مراکز استان ها در این ساختار جدید افزایش خواهد یافت. با این حال بررسی دقیق تر این اصلاحات حاکی از آن است که در حال حاضر ۶۰ درصد از کارکنان بیمه ایران، کارکنان قراردادی هستند و با اجرای اصلاحات ساختاری، بسیاری از این دست کارکنان پست های سازمانی را که در حال حاضر در اختیار دارند، از دست خواهند داد.

براین اساس بسیاری از افراد که در حال حاضر به عنوان رئیس اداره مشغول به فعالیت هستند، به کارشناس تقلیل رتبه داده می شوند که این موضوع نه تنها باعث کاهش حقوق و مزایا شده بلکه انگیزه برای فعالیت در ساختار جدید را از نیروی انسانی می گیرد.

در حالی که بیمه ایران در روزهای گذشته تلاش کرده تا با جریان سازی خبری، اصلاح ساختاری این شرکت را به عنوان دستاوردی بزرگ برای خود در رسانه ها مطرح کند اما گفت و گو با بدنه کارشناسی و فنی این شرکت نشان می دهد که بسیاری از آنها به طور کامل با این اصلاحات مخالف هستند.

از سوی دیگر جدی گرفته نشدن مدیریت ریسک در بیمه ایران و همچنین تاکید زیاد بر فروش بیمه نامه اجباری ثالث و عدم ذخیره گیری مناسب باعث شده تا توانگری مالی بیمه ایران در سال گذشته به ۴۰ درصد و رتبه ۴ برسد که پایین ترین نسبت توانگری در صنعت بیمه کشور است.

همچنین آمارهای منتشر شده در سالنامه آماری بیمه مرکزی نشان می دهد که بیمه ایران ۸۰ هزار میلیارد ریال سال گذشته پرداخت خسارت داشته که رقم بسیار بالایی محسوب می شود.

همچنین آمارها حکایت از بدهی وصول نشده ۶ هزار میلیارد تومانی این شرکت از دستگاه های دولتی و بنگاه های اقتصادی دارد. یکی از عمده ترین چالش ها آنجاست که برخی از نمایندگان فروش این شرکت حتی بیمه نامه اجباری شخص ثالث را به طور اقساطی می فروشند و مدیران نیز تلاشی برای وصول مطالبات نمی کنند.

به طور حتم بیمه ایران به عنوان قدیمی ترین و تنها شرکت دولتی که سهم بزرگی در صنعت بیمه کشور ایفا کرده و بیش از ۳۰ درصد بازار را در اختیار دارد، می تواند با تکیه بر نیروی انسانی خبره و استفاده از دیدگاه های کارشناسی، راهبری خود را صنعت بیمه حفظ کند اما به نظر می رسد تجدید نظر در طرح اصلاح ساختاری مورد نظر برای جلوگیری از خروج نیروهای کارشناس و افزایش انگیزه کارکنان ضروری است. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۸۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟