Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-استاندار زنجان با اشاره به اهمیت هنر و جامعه هنرمندان در جامعه، گفت: هنر، یکی از سرمایه های جامعه برای مصون ماندن از آسیب ‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از  استانداری زنجان؛ اسدالله درویش‌ امیری در نشست با اعضای هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان، هنرمندان را سرمایه های حوزه اجتماعی کشور دانست و با بیان اینکه هنر یک واقعیت در زندگی انسان است و در ایران نیز قدمت و سابقه تاریخی زیادی دارد، اظهار کرد: هنر در کشور بزرگ و با قدمتی مثل ایران، ۲ هزار و ۵۰۰ سال است که زنده مانده و هرگز رو به اضمحلال و نابودی نرفته است؛ به گونه ای که این قدمت موجب شده همواره ایران، تولید کننده و صادر کننده هنر در زمینه های مختلفی همچون موسیقی در دنیا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نباید تمام مشکلات فرهنگی کشور را به تکنولوژی و گسترش وسایل ارتباط جمعی نسبت داد، افزود: در سال های گذشته که این میزان وسایل ارتباط جمعی و رسانه وجود نداشت، شاهد وجود برخی مشکلات فرهنگی در کشور بودیم، به همین دلیل نیز باید به خروجی اقدامات فرهنگی در کشور طی دوره های زمانی مختلف توجه کرد.

استاندار زنجان با بیان اینکه باید در جامعه تفاوت و کثرت سلایق، شخصیت ها و رویکردها را در بین گروه های مختلف اجتماعی پذیرفت، تاکید کرد: مدیریت استان به هنرمندان و جامعه هنری استان به عنوان یک سرمایه عظیم و قدرتمند اجتماعی می نگرد و در این زمینه، رویکرد کاملاً مثبتی به برگزاری برنامه های فرهنگی در زنجان دارد.

درویش امیری در پاسخ به اظهارات یکی از اعضای خانه هنرمندان استان در خصوص ابزار شدن این قشر توسط برخی مسئولان در گذشته، گفت: مدیریت استان، هیچ قصد و برنامه ای برای اتخاذ این رویکرد و مواضع این چنینی ندارد و هرگز این ذهنیت در گذشته، امروز و آینده دولتمردان وجود ندارد.

استاندار زنجان در خصوص مسائل مالی و شرایط بودجه ای کشور، اظهار کرد: دولت در لایحه بودجه سال آتی، شفاف سازی لازم را برای عموم مردم انجام داده و متن لایحه را اطلاع رسانی کرده است؛ به گونه ای که در لایحه بودجه سال ۹۷، حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد مدیریت اعتبارات فرهنگی کشور در اختیار دولت قرار دارد.

درویش امیری  یکی از کمک‌ های مهم دولت به خانه هنرمندان استان زنجان را ارائه امکانات فیزیکی برای استقرار آن برشمرد و یادآور شد: علیرغم وجود محدودیت‌ های اعتباری، ارائه امکانات فیزیکی برای استقرار خانه هنرمندان استان و فعالیت این خانه، بزرگ ترین اقدام دولت در زنجان محسوب می‌شود، این در حالی است که بسیاری از استان ها، از وجود خانه هنرمندان بی بهره هستند.

وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان مکلف‌اند از ظرفیت خانه هنرمندان استان استفاده کنند، افزود: متاسفانه طی ۱۰ سال گذشته، برخی از رشته های صنایع دستی کشور با اتخاذ سیاست های نادرست و نابجا، رو به انقراض رفت و احیاء نشد.

استاندار زنجان از ثبت ۳۶۰ رشته صنایع دستی کشور در یونسکو خبر داد و گفت: ایران جزء چند کشور نخست دنیا در تعداد رشته های صنایع دستی ثبتی بوده و باید از این ظرفیت فرهنگی کشور، استفاده اقتصادی و فرهنگی مناسبی صورت گیرد.

در این جلسه برخی از درخواست های اعضای خانه هنرمندان استان جهت پیگیری، ثبت و مقرر شد پیگیری های لازم از سوی مسئولان مربوطه صورت گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید در حوزه فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی دچار غفلت شویم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان، افزود: شورای فرهنگی عمومی یک قرارگاه فرهنگی بوده و ضمانت اجرای مصوبات آن، اقتدار شورا و پیگیری مطالبات است.

وی با بیان اینکه در قرارگاه شورای فرهنگ عمومی مساله شناسی انجام می‌گیرد، اظهار کرد: در این میان بعد از آن فرآیندهای لازم برای حل آن طبق چارچوبهای تعیین شده انجام می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برنامه‌های استانی طبق نیازهای استانی در شورا پیگیری می‌شود و اگر بودجه تعیین شده در مسیر درست صرف شود نتیجه هم حاصل خواهد شد.

خسروپناه تاکید کرد: هم اکنون ۹۴ مرکز رصد مسائل فرهنگی در کشور شناسایی شده که همه در خدمت شورای فرهنگ عمومی است.

وی با بیان اینکه نباید در حوزه فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی دچار غفلت شویم، افزود: از طرفی برای به نتیجه رسیدن نباید عجله داشته باشیم چون تأثیرگذاری کار فرهنگی به زمان نیاز دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: هدف ایران وارد کردن آسیب جدی به تأسیسات رژیم صهیونیستی و یا تلفات جانی نبود و این اقدام ایران در حد یک سیلی زدن بود و اقدام ایران صرفاً یک پیروزی بزرگ نبود و ابعاد مختلفی دارد.

خسروپناه بیان داشت: در واقع ایران اقتدار علمی و فناوری خود را نشان داد و از همه مهمتر، انجام این عملیات موجب انسجام بخشی در سطح کشور شد

وی گفت: تنها اولویت شورا ستاد تعلیم و تربیت است و برای اولین بار نقشه راه سند تحول آموزش در حال تدوین است که در گذشته توجه چندانی به آن نشده بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، به پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: با انجام این عملیات، یک پیروزی تمدنی شکل گرفت و رژیم صهیونیستی بیش از چهار میلیارد دلار برای عملیات پدافندی هزینه کرد.

کد خبر 6084206

دیگر خبرها

  • عذرخواهی «نماوا» پذیرفته نشد!
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • کارکنان سازمان فرهنگی سربازان مقابله با هجمه فرهنگی هستند
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه
  • خطر خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • بحران خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • نباید در حوزه فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی دچار غفلت شویم