Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی از بازرسی فیزیکی کانتینرها در مبادی ورودی کشور انتقاد کرد و گفت: این عمل مغایر با آنچه که در قانون حمل‌ونقل و عبور کالای خارجی است؛ انجام می‌شود.

احمد زمانیان یزدی رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار تین نیوز، گفت: تشکیل چندین کریدور ترانزیتی در کشورهای منطقه که متأسفانه ایران هیچ سهمی در این کریدورها ندارد، زنگ خطر را برای جایگزینی مسیر ترانزیتی ایران به صدا درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین این کریدورها، کریدور شمال است که از مسیر کشورهای آسیای میانه ترکمنستان (از ترکمن‌باشی در دریای خزر) آذربایجان و گرجستان عبور و نهایتاً" کشورهای اروپائی را پوشش می‌دهد، گفت: این کریدور هم‌اکنون فعال‌شده است و توسعه روزافزون آن می‌تواند برای وضعیت ترانزیت ایران مناسب نباشد.

به گفتهٔ زمانیان یزدی دولت باید هرچه سریع‌تر در راستای اعتباربخشی دوباره به مسیر ترانزیتی ایران که مسیری امن و کوتاه برای تجار کشورهای منطقه است گام‌های جدی بردارد.

انتقاد از بازرسی فیزیکی کانتینرها در مبادی ورودی کشور

زمانیان یزدی توسعه ترانزیت در ایران را مشروط به نگاه غیرامنیتی به مقوله ترانزیت دانست و با انتقاد از بازرسی فیزیکی کانتینرها و فک پلمپ کانتینرها در مبادی ورودی کشور، این موضوع را چالشی جدید خواند که ترانزیت را تهدید می‌کند و دراین‌باره، گفت: اکنون صاحبان کالاهای خارجی از کنترل کانتینرهای وارده جهت عبور از کشور به شیوه بازگشائی و تفتیش کانتینرها ناراضی هستند ضمن اینکه این شیوه عمل گمرک در هیچ کشوری که عملیات ترانزیت در خاک آن کشور انجام می‌شود دیده نمی‌شود.

زمانیان یزدی با توضیح اینکه در ماده 9 قانون حمل‌ونقل و عبور کالای خارجی از قلمرو جمهوری اسلامی ایران به‌صراحت برعدم ارزیابی و تفتیش محتویات کانتینرهای پلمپ شده ترانزیتی اشاره‌شده است، گفت: متأسفانه مدت‌ زیادی است شاهد فک پلمپ اولیه حجم زیادی از کانتینرهای ترانزیتی وارده به کشور جهت ارزیابی و تفتیش محتویات داخل کانتینرها هستیم که این عمل مغایر آنچه در قانون حمل‌ونقل و عبور کالای خارجی آمده‌است.

او هم‌چنین از افزایش نهادهای نظارتی در امر ترانزیت گلایه کرد و گفت:در حال حاضر چندین سازمان و نهاد دولتی بر امر ترانزیت نظارت و دخالت مستقیم دارند با این حال هیچ هماهنگی و اتفاق‌نظری بین آنان در جهت تسهیل روند ترانزیت و اجرای قانون وجود ندارد و این ناهماهنگی و اعمال سلیقه آنان بر گران شدن هزینه حمل و طولانی شدن مدت ترانزیت اثر مستقیم گذاشته است.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی تصریح کرد:با این‌گونه نگاه و برخورد به موضوع ترانزیت شاهد روزی خواهیم بود که صاحبان کالا از انتخاب مسیر ترانزیت ایران برای حمل کالاهای خود صرف‌نظر و مسیرهای جایگزین را انتخاب نمایند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۹۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی ۵۵۵ میلیون تن کالا از طریق جاده‌های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد حمداللهی مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان کالای جابه‌جا شده از طریق جاده‌های کشور نزدیک‌به ۱۰ درصد افزایش یافته و بر اساس آمارهای موجود از ۵۵۵ میلیون تن کالا در قالب بیش از ۳۶ میلیون سفر از طریق جاده‌های کشور جابه‌جا شده است.

وی عنوان کرد: میزان حمل کالای اساسی از بنادر مهم کشور در سال ۱۴۰۲ افزون بر ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تن با حدود ۹۳۵ هزار بارنامه بوده است.

حمداللهی افزود: در ارتباط با محمولات ساختمانی و معدنی، با توجه به ظرفیت‌های قانونی پیش‌بینی شده در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و الزام صاحبان معادن به حمل کالا از مبدا معادن با سند حمل (بارنامه) و ظرفیت‌های ایجاد شده برای صدور بارنامه این محصولات، رشد چشمگیری در جابه‌جایی این بخش انجام شده، به‌طوری‌که حدود ۱۸۲ میلیون تن محمولات ساختمانی و معدنی در سال ۱۴۰۲ جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد رشد داشته است.

به گفته مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالا سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، هم اکنون تعداد ۴۳۵ هزار دستگاه ناوگان باری دارای مجوز با میانگین عمر ۱۸.۷ سال و ۵۵۵ هزار راننده به بخش حمل‌ونقل جاده‌ای کالا خدمت می‌کنند.

کد خبر 6080095 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • برگزاری مراسم روز ارتش در کرمان
  • جابه‌جایی ۵۵۵ میلیون تن کالا از طریق جاده‌های کشور
  • جابه جایی ۵۵۵ میلیون تن کالا از طریق جاده های کشور در سال ۱۴۰۲
  • وزیر حمل‌ونقل اسرائیل دستور بازگشایی حریم‌هوایی و فرودگاه‌ها را صادر کرد
  • پلمپ یک مرکز زیبایی غیرمجاز در شهرکرد
  • ترانزیت ۲۰ تن موی بز از طریق مرز لطف آباد شهرستان درگز
  • رفع پلمپ اتاق بازرگانی آبادان
  • توقیف محموله کود شیمیایی رژیم صهیونیستی توسط گمرک ایران
  • توقیف محموله ترانزیتی رژیم صهیونیستی توسط گمرک