Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-اولويت شخص رئيس جمهور اين است که از سياست خارجي براي رجز خواني استفاده کند در حالي که اعضاي کابينه وي براي پيشگيري از جنگي ويرانگر و آخر زماني، فريادشان به آسمان بلند است.
به گزارش خبرگزاري آريا،نيويورک تايمز (آمريکا)، در گزارشي آورده است.دولت ترامپ راهبرد امنيت ملي جديد خود را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همه مواردي که ترامپ و همکارانش در اين راهبرد به آن ها اشاره کرده اند، چندين نکته ضد و نقيض وجود دارد. چنين وضعيتي در مواقعي رخ مي دهد که اولويت شخص رئيس جمهور اين است که از سياست خارجي براي رجز خواني استفاده کند در حالي که اعضاي کابينه وي براي پيشگيري از جنگي ويرانگر و آخر زماني، فريادشان به آسمان بلند است.
نوول آبزرواتور (فرانسه)، نيز در مقاله اي به قلم پير هسکي،نوشته است: ايران به طور مستقيم آمريکا را تهديد نمي کند، اما «دوستان» دونالد ترامپ در منطقه (عربستان سعودي و اسرائيل به ويژه) ايران را  تهديدي مستقيم مي دانند. اما به خصوص، ترامپ بخشي از مبارزات انتخاباتي خود را به محکوم کردن توافق هسته اي که باراک اوباما با تهران پس از مذاکرات طولاني بين المللي امضاء کرده بود، اختصاص داد و با اين موضع گيري از «تأييد» اين توافق خودداري کرد و به کنگره اجازه داد تا درباره تحميل تحريم هاي جديد بر ضد ايران تصميم بگيرد. بنا بر نظرسنجي ها «تنها» مشکل افکار عمومي آمريکا پس از يک دهه جنگ و کشتار در افغانستان و عراق تمايلي به جنگ جديد ندارد. آيا اين موضوع براي بازداشت ترامپ کافي است؟
خبرگزاري آريا با کارشناسان در خصوص اقدام بعدي آمريکا در خصوص توافق هسته اي ايران گفتگو کرده است؛

آمريکا وارد جنگ مستقيم با ايران نمي شود
دکتر عباس اسدي تحليلگر مسائل بين الملل در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي آريا در خصوص سياست آمريکا در قبال ايران در دوران ترامپ گفت:  آمريکا احتمالا وارد جنگ مستقيم با ايران نمي شود و تبليغاتي که در اين خصوص به راه انداخته در راستاي بازار گرمي براي خودشان است تا به متحدان منطقه اي خود قوت قلب بدهند و از اين طريق اقدام به فروش تسليحات نظامي خود به کشورهاي منطقه کنند و اين کشورها را زير سلطه خود حفظ کنند. وزير دفاع آمريکا در اين زمينه آمريکا اعلام داشته است آمريکا وارد جنگ مستقيم با ايران نخواهد شد بلکه متحدان خود را چنان مجهز مي کند که به نمايندگي از آمريکا وارد جنگ با ايران شوند. آمريکا شرايط جنگ با ايران را ندارد و کشورهاي عربستان و امارات را تشويق به انجام اقدامت ايضايي با ايران مي کند.تبليغات و جنجال هايي که آمريکا در خصوص حمله نظامي به ايران مي کند نوعي فشار رواني است و نبايد باور کنيم که آمريکا به واقع مي خواهد وارد جنگ با ايران شود. در حال حاضر عربستان در باتلاق جنگ يمن گير کرده و با به راه انداختن اين جنجال ها عليه ايران به دنبال آن هستند که خروج ابرومندانه اي از جنگ يمن داشته باشند. تحرکات اخير نيکي هيلي در سازمان ملل يک نمايش بوده و صرفا يک شوي سياسي بود که اجرا کردند و فاقد اسناد و مدارکي هستند که متعلق به ايران باشد .سازمان ملل نيز عليه اين اقدام دولت آمريکا موضع اتخاذ کرد.(متن کامل گفتگو)    

آمريکا در شرايطي نيست که يک اجماع جهاني عليه ايران ايجاد کند
دکتر حسن هاني زاده تحليلگر مسائل بين الملل نيز در خصوص سياست آمريکا در قبال ايران در دوران ترامپ گفت: آمريکا در حال حاضر در شرايطي نيست که يک اجماع جهاني عليه ايران ايجاد کند به خاطر سياست هايي که ترامپ عليه دول هاي عربي و اسلامي اتخاذ کرده است. عربستان سعودي بدون توجه به پيامدهاي ناشي از يک حمله احتمالي آمريکا عليه ايران تلاش مي کند آمريکا را ترغيب به حمله به ايران کند. آمريکا در شرايط حاضر نمي تواند دست به عملياتي عليه ايران بزند اما تلاش مي کند اتهام زني هايي عليه ايران مطرح کند و ايران را منزوي نمايد که البته نتيجه معکوس خواهد داشت چون افکار عمومي عليه سياست هاي تهاجمي ترامپ است. ترامپ سياست هاي خود در قبال کره شمالي را به خاطر قدرت نظامي کره شمالي تغيير داده و تقريبا عقب نشيني کرده است در حالي که در گذشته شديدا کره شمالي را به حمله اتمي تهديد مي کرد اما اکنون به خاطر قدرت بازدارندگي کره شمالي از مواضع تهاجمي و خشن آمريکا عليه کره شمالي کاسته شده و بيشتر اين تهاجمات به خاطر فشارهاي عربستان بحرين و امارات و برخي کشورهاي عربي، در حال حاضر متوجه ايران است که تلاش مي کنند آمريکا را وادار به حمله نظامي به ايران کنند.تحولات منطقه به سمت و سويي مي رود که جايگاه محور مقاومت در سطح افکار عمومي و ملت هاي اسلامي عربي ارتقا پيدا کرده و سرکوب گروهک تروريستي داعش توسط محور مقاومت و سياست هاي تهاجمي و غير منطقي دونالد ترامپ موجب شده ملت هاي عربي اسلامي به اين نتيجه برسند که نقش ايران در منطقه کاملا مثبت و در راستاي منافع ملت هاي اسلامي و عربي است و با توجه به همسويي دولت آمريکا با عربستان و رژيم صهيونيستي به شدت مورد نفرت ملت هاي اسلامي- عربي منطقه قرار دارد.(متن کامل گفتگو) 

آمريکا همچنان در برجام باقي مي ماند
امير علي ابوالفتح کارشناس مسائل آمريکا در گفتگو با خبرگزاري آريا در خصوص اقدام بعدي آمريکا درباره برجام گفت: پس از آنکه در 13 اکتبر دونالد ترامپ اعلام کرد پايبندي ايران به برجام را تاييد نمي کند کنگره 60 روز فرصت دارد که به اين موضوع بر اساس قانون رسيدگي نمايد. اين 60 روز 23 آذر به پايان رسيد و حدود 30 روز آتي از پايان مهلت 60 روزه کنگره در پيش رو داريم که يکبار ديگر رئيس جمهور آمريکا تصميم بگيرد که پابندي ايران به برجام را تاييد مي کند يا نه. در حال حاضر مهلت کنگره به پايان رسيده و مهلتي براي اين کار ندارد و فعلا مشخص نيست ترامپ در پايان نيمه اول ژانويه 2018 مي خواهد چه اقدامي انجام دهد. اين امکان است اين بار برجام را تاييد کند چون کنگره و اروپا با دولت ترامپ همراهي نکردند که احتمال آن بسيار ضعيف است يا علاوه بر اينکه دوباره پايبندي ايران را تاييد نکند، تمديد تعليق تحريمها را هم تاييد نکند که در اين صورت صدور حکم مرگ برجام را صادر کرده است. احتمال سوم که بيش از همه محتمل است اين است که در 15 ژانويه از تاييد دوباره پايبندي ايران به برجام سر باز بزند و دوباره يک مهلت 60 روزه براي کنگره در نظر بگيرد و در مهلت بعدي کنگره در خصوص برجام تصميم گيري کند که در ارتباط با اين موضوع اختلاف نظر ميان دموکرات ها و جمهوري خواهان وجود دارد.
ابوالفتح در خصوص امکان جنگ نظامي آمريکا با ايران گفت:گرچه مقامات نظامي آمريکا اعلام مي کنند تمام گزينه ها روي ميز است اما غير محتمل ترين راهکاري است که آمريکا در قبال ايران اتخاذ خواهد کرد. اصولا آمريکايي ها در سالهاي اخير بنا به دلايل مختلف از جمله عبرتي که از جنگ عراق گرفتند از ورود به جنگ هاي پرتلفات و پر هزينه خودداري مي کنند اما به اين معنا نيست که از ابزارهاي ديگر استفاده نکنند که شامل اعمال تحريم هاي اقتصادي، جنگ هاي سايبري، ايجاد بي ثباتي در درون کشورهاي هدف و تشکيل ائتلاف هاي منطقه اي عليه کشورهايي که از نظر آنها کشورهاي خطرناک تلقي مي شوند. مي توان انتظار داشت مجموعه اي از اين اتفاقات در آينده رخ خواهد داد که شامل تشديد تحريم هاي غير هسته اي، اقدام به جنگ هاي سايبري، تشديد جنگ هاي نيابتي در منطقه و دامن زدن به اختلافات ايران با کشورهاي منطقه و تلاش براي بي ثبات سازي دروني که مجموعه اين عوامل مي تواند راهکار کلان آمريکا در قبال ايران باشد و در عين حال ورود مستقيا آمريکا به جنگ با ايران بسيار غير محتمل خواهد بود. (متن کامل گفتگو )


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۰۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، رادیو ارتش رژیم اسرائیل یک هفته بعد از عملیات تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران علیه این رژیم از عملکرد ضعیف سامانه های دفاعی آمریکا انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد

این رسانه متعلق به ارتش رژیم اسرائیل گزارش داد: سامانه‌های دفاعی آمریکا که علیه موشک‌های بالستیک ایران در حین حمله به اسرائیل فعال و به کار گرفته شدند، تا حد زیادی شکست خوردند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ۲۵ فروردین ماه طی عملیاتی موسوم به عملیات «وعده صادق» با صدها پهپاد و موشک، اهداف نظامی و پایگاه‌های رژیم اسرائیل را در فلسطین اشغالی هدف قرار داد. علی رغم اینکه آمریکا، انگلیس، اردن و برخی کشورهای عربی و اروپایی به این رژیم در دفع این حمله آن کمک کردند، به اذعان خود صهیونیست‌ها، موشک‌های ایران به چند هدف مهم نظامی اصابت کردند.

این حمله به تلافی اقدام تروریستی رژیم اسرائیل در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق به تاریخ ۱۳ فروردین بود که در اثر این حمله ساختمان این بخش از سفارت به کل تخریب شد و شماری از مستشاران نظامی و دیپلمات‌های ایران به شهادت رسیدند. ایران بعد از این حمله تأکید کرد که پاسخ به این اقدام تروریستی را برای خود محفوظ می‌داند و اسرائیل را تنبیه خواهد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229165 برچسب‌ها آمریکا

دیگر خبرها

  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود ما نیست | وقتی می پرسم آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است
  • روسیه: آمریکا در مورد اقدام دادگاه لاهه علیه اسرائیل ریا می‌کند
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟