Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد دانشگاه با اشاره به نقش ویژه جامعه دانشگاهی در فتنه گفت: در سال‌های اخیر روحیه‌ محافظه‌کاری در بین مسئولان موجب کم رنگ شدن وظیفه‌ جامعه دانشگاهی به عنوان مغز متفکر جامعه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا؛ سال ۸۸ سالی پر فراز و نشیب و همراه با  اتفاقات تلخ و شیرین برای ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از حضور حداکثری ملت پای صندوق‌های رای و حواشی تلخ چندماهه‌ی بعد از آن.

گروهی از طرفداران نامزدهای شکست‌خورده ادعا کردند که نامزد پیروز با تقلب به پیروزی رسیده است، درحالیکه هرگز نتوانستند ادعای خود را به اثبات برسانند.

بعد از گذشت چند روز با تغییر شعارها، ماهیت اصلی این اعتراضات آشکار شد و عملا فتنه‌ای خطرناک با رنگ و بویی ضدایرانی و ضددینی شکل گرفت؛ تا آنجا که فتنه‌گران در عاشورای ۱۳۸۸ با توهین به سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع)  خشم مردم مومن و حسینی را به جوش آوردند و با بصیرت خود و حضور در راهپیمایی ۹ دی بساط فتنه را جمع کردند.

حال با گذشت بیش از ۸ سال  از فتنه ۸۸، سران فتنه نه تنها از اقدامات خود ابراز پشیمانی نکرده‌اند؛ بلکه با هجمه‌های روانی علیه مردم و جوانان سعی در مظلوم‌نمایی دارند و می‌خواهند خود را مبری از خطا جلوه دهند.

نقش ویژه جامعه دانشگاهی در جهت‌دهی افکار

داریوش خواجوی، یکی از اساتید فعال سیاسی در اراک و سرپرست دانشکده علوم ورزشی دانشگاه اراک در گفتگو با خبرنگار نسل فردا؛ در خصوص نقش دانشگاهیان در افزایش بصیرت جامعه هنگام مواجهه با فتنه ها گفت: قشر دانشگاهی، اساتید و دانشجویان، نقش بسیار مهمی در ایجاد بصیرت و روشنگری در جامعه دارند.

وی ادامه داد: انتظاری که از جامعه دانشجویی به عنوان مغز متفکر جامعه می‌رود بیش از اینهاست، اما در سال‌های اخیر روحیه‌ محافظه‌کاری در بین مسئولان موجب کم رنگ شدن این وظیفه‌ خطیر شده است. این روحیه‌ محافظه‌کاری با منش انقلابی گری در تضاد است.

این استاد دانشگاه روشنگری را یکی از وظایف جامعه دانشگاهی کشور عنوان کرد و افزود: جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با روشنگری، بازار شبهات و شایعاتی که توسط دشمنان این مرز و بوم ایجاد شده را جمع کند تا کشور با سرعت بیشتری به سمت اهداف و آرمان ها حرکت کند و به رشد و تعالی برسد.

بسیاری از خواص کشور در سال ۸۸ به بیراهه رفتند

خواجوی با اشاره به نقش خواص در آزمون سال ۸۸ و مردودی برخی از خواص در این آزمون افزود: خواص در جامعه به عنوان فرمانده عمل می‌کنند و انگشت اشاره آنها راهنمای مردم است. اگر خواص دچار انحراف شوند و راه را گم کنند، امکان به انحراف کشاندن میلیون‌ها نفر از جمعیت کشور را فراهم می‌کنند.

وی تصریح کرد: خواص نه تنها بار مسئولیت خود بلکه بار مسئولیت مردم را نیز بر دوش می‌کشند و از این‌جهت وظیفه‌ بسیار خطیری دارند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: با مطالعه تاریخ اسلام می‌بینیم که حتی در زمان پیامبر اکرم(ص) و امام علی(ع)، نیز خواص راه حق را گم کرده و به سمت باطل تاختند. در فتنه ۸۸ نیز که افرادی که برای به ثمر نشستن درخت انقلاب زحمت کشیده بودند، باطل را حق دانستند و به بی‌راهه رفتند و به دنبال آن عده ای از مردم نیز دچار شبهه شده و فضای جامعه را غبارآلود کردند.

اتحاد عوامل داخلی و خارجی برای پیش‌ بردن پروژه براندازی نظام

خواجوی مجموعه عوامل داخلی و خارجی را برای فتنه ۸۸ برشمرد و افزود: عوامل داخلی افراد زخم‌خورده‌ای بودند که برای ضربه زدن به نظام و انقلاب، وارد میدان شدند.

وی ادامه داد: عوامل خارجی از جمله کشورهای آمریکا، رژیم غاصب صهیونیستی و انگلیس هستند که بعد از سقوط رژیم پهلوی منافع خود در ایران را از دست داده و همیشه درصدد استعمار دوباره ایران هستند.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: این عوامل خارجی از طریق تامین بودجه های کلان و با استفاده از رسانه های تحت کنترل خود، عوامل داخلی و همچنین نیروهای خود در ایران را علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تامین  و تحریک می‌کردند.

خواجوی با اشاره به تاریخچه فتنه در سال‌های پس از انقلاب مطرح کرد: عوامل خارجی در سال ۵۷ چنان سیلی محکمی از ملت ایران خوردند که هنوز بعد از ۴۰ سال دست از فتنه‌انگیزی و ضربه زدن به ایران برنداشته و با تمام قوا روزانه در حال برنامه‌ریزی علیه این ملت هستند. فتنه های ۷۸ و ۸۸ دو نمونه از کوچکترین اقدامات استکبار علیه ایران بوده است.

مقام معظم رهبری و مردم نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند

سرپرست دانشکده علوم ورزشی دانشگاه اراک در پایان به نقش مهم رهبری و مردم در خنثی سازی فتنه ۸۸ تاکید و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با بصیرت، نگاه و راهبردهای تیزبینانه خود نقش بسیار مهمی را در خنثی سازی فتنه ۸۸ ایفا و تمامی نقشه های دشمنان را نقش بر آب کردند.

وی تصریح کرد: خطبه تاریخی ایشان در نماز جمعه و استعانت از حضرت مهدی(عج) مانند اکسیری جسم مرده‌ جامعه را زنده کرد و کشتی انقلاب را به ساحل امن رساند. مردم نیز با بصیرت و میثاق مجدد خود با ولایت، لبیک دیگری به ولی امر خود گفته و با حضور پرشور خود در راهپیمایی ۹ دی ۸۸، برای همیشه بساط فتنه و فتنه‌گر را جمع کردند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص روغن اسطوخودوس (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انواع چای و خواص آن را بشناسید (فیلم) خواص رازیانه؛ گیاهی سرشار از خواص معجزه آسا (فیلم) خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)

دیگر خبرها

  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • خواص روغن اسطوخودوس (فیلم)