Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@10:07:17 GMT

پیوند با دانشگاه، لازمه توسعه صنعت فرش

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۳۴۰۹۸

پیوند با دانشگاه، لازمه توسعه صنعت فرش

معاون آموزشی مرکز ملی فرش ایران گفت: تعامل با دانشگاه جهت توسعه فرش ایران رویکرد مرکز است.

به گزارش ایسنا، سید محمد ویسیان در نشست با اعضای گروه فرش دانشگاه اراک در این دانشگاه عنوان کرد: به واسطه تلاش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی و به دلیل پیشینه غنی و تاریخی استان مرکزی در حوزه فرش سال گذشته فرش ساروق به ثبت جهانی رسید و با راه‌اندازی رشته فرش در دانشگاه اراک نیز می‌توان توسعه این صنعت را در استان شاهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مرکز ملی فرش ایران رویکرد تعاملی با دانشگاه را در پیش گرفته است و تاکنون بیش از 150 طرح پژوهشی، مطالعاتی و تحقیقاتی را دنبال کرده است که در این مسیر از ظرفیت دانشگاهی می‌توان بهره‌مند شد.

ویسیان با تاکید بر اینکه رشته فرش بین رشته‌ای است و باید از ظرفیت مجموعه‌های مرتبط با آن استفاده کرد، افزود: یکی از پارامترهای اصلی در تعامل با دانشگاه در حوزه فرش برگزاری نشست‌های تخصصی است که مرکز ملی فرش ایران طی دو سال اخیر این امر مورد توجه قرار داده است به طوری که سال گذشته 6 نشست تخصصی را برگزار کرد و برای برگزاری این نشست‌ها در دانشگاه اراک نیز اعلام آمادگی می‌کند، همچنین در زمینه نظارت بر طرح‌های پژوهشی نیز می‌توان از علاقمندان دانشگاهی استفاده کرد.

وی با اشاره جدیدالتاسیس بودن رشته فرش در دانشگاه ارک گفت: امسال هشتمین دوره المپیاد فرش را پیش رو داریم و قطعا از سال‌های بعد از ظرفیت علمی دانشگاه اراک در قالب داور استفاده خواهیم داشت.

معاون آموزشی مرکز ملی فرش ایران با اشاره به دوره آموزشی ناظران فنی برای چله‌کشان و دوره آموزشی طراحی برای علاقمندان گفت: استان مرکزی نیز می‌تواند از این دوره‌های آموزشی استفاده کند البته در حوزه انتخاب مدرسین دوره‌ها محدودیت‌هایی وجود دارد و با توجه به رزومه کاری افراد انتخاب صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، در این نشست دکتر سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک با اشاره به ابتدای راه بودن رشته فرش در دانشگاه اظهار کرد: قطعا برای پیشرفت این رشته و تحقق اهداف باید نظرات راهبردی مرکز ملی فرش را در اختیار داشته باشیم و مسلما به واسطه این راهبری‌ها می‌تواند هدف غایی حاصل و به اشتغال و تولید بیانجامد.

در ادامه حضور رئیس و معاون آموزش مرکز ملی فرش ایران در استان مرکزی برای بازدید از ظرفیت‌های فرش استان به شهرستان کمیجان سفر کردند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۴۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تلاش برای تبدیل ایران به هاب ترازیت داده اگرچه توسط دولت‌ها و دولتمردان گذشته مورد تأکید و توجه قرار داشت اما به صورت جدی پس از گذشت یک سال از شروع فعالیت دولت سیزدهم، رئیس سابق شرکت ارتباطات زیرساخت خبر از موضوع مهمی از جمله تبدیل ایران به هاب ترانزیت داده در منطقه داد.

طی دو سال گذشته به صورت قابل قبولی سطح ترافیک شبکه افزایش یافت و میزان اشباع در آن به حداقل نسبت به سال‌های گذشته رسید و همچنان تلاش برای پیشرفت و توسعه در این حوزه وجود دارد. ظرفیت شبکه انتقال کشور در ابتدای دولت ۳۶ ترابیت بر ثانیه بود و گفته شد با توسعه شبکه‌های موجود و تکمیل فرآیند نصب و راه‌اندازی تجهیزات این پروژه، این ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۶۰ ترابیت بر ثانیه افزایش می‌یابد.

بنابراین در جهت افزایش پیشرفت این طرح ایجاد قطب مرکز داده در کشور در دستور کار قرار گرفت و راه‌اندازی و فعالیت سه قطب مرکز داده در منطقه ویژه اقتصادی پیام پیش بینی شد.

در این راستا اخیرا علی اصغر انصاری - معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ارتباطات و فناوری اطلاعات- در نشستی با مدیران عامل شرکت‌های مستقر در مرکز داده پیام، با اشاره به اینکه این منطقه در اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اظهار کرد: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه‌گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا و به دنبال این هستیم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز، پیاده سازی شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بخش زیادی از تعهدات پیام، از جمله توسعه زیرساخت‌ها با هدف پیاده‌سازی اهدافی مانند راه اندازی مرکز داده انجام و یا در دست اقدام است، ادامه داد: با توجه به همجواری پیام به پایتخت و به دنبال توسعه زیرساخت‌های خوبی که در این منطقه شاهد هستیم، پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح که تحقق این مهم نیز امروز در حال اجرایی شدن است.

انصاری همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه پیام، تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌ها به این سمت است که این منطقه با سرعت بیشتری به نقطه مطلوب و هدفگذاری شده برسد، چرا که توسعه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، اثر مثبتی در سطح کلان در حوزه اقتصاد دیجیتال به همراه خواهد داشت.  

انصاری در ادامه به موضوع برق به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات سرمایه‌گذاران مرکز داده اشاره کرد و گفت: در تابستان سال گذشته با همراهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، به جز در یک الی ۲ مورد قطعی برق در مرکز داده پیام شاهد نبودیم.

همچنین مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام نیز در ادامه این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای استقرار شرکت‌ها در قطب مرکز داده پیام عنوان کرد: طی دو سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع هم اکنون ۱۶ واحد در قطب  مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند.

قنبرپور همچنین با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها برای ارایه خدمات به شرکت‌های مرکز داده پیام از فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در پیام خبر داد و افزود: با فعال شدن این نیروگاه‌ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

شرکت ارتباطات زیرساخت هم برای تحقق این امر مهم در سال ۱۴۰۲ با هدف ایجاد ظرفیت‌های جدید در بخش ترانزیت ارتباطات و پیاده‌سازی دیپلماسی تجاری خود، حضور موثری در عرصه‌های بین الملل داشت.

به گونه‌ای که توسعه ظرفیت ترانزیت بین الملل به میزان حدود ۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه و رشد ۱۰۰ درصدی فروش سرویس MPLS بین الملل از جمله دستاوردهای این شرکت در سال گذشته بوده است. در این زمینه حضور در کریدورهای بین المللی، مذاکره با china telecom جهت فعال سازی کریدور BRI و مذاکره با کشورهای ترکمنستان و قزاقستان با هدف فعال‌سازی کریدور ترانزیتی آسیا میانه - اروپا از مسیر ایران از جمله اقدامات مهم شرکت در این زمینه است.

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • لازمه ورود به عرصه ورزش، ورزیدگی اخلاقی است
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان