Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس‌جمهوری عراق در گفت و گویی از دولت عراق و مقامات اقلیم کردستان خواست، با هدف پایان دادن به تنش ها در شمال این کشور وارد گفت و گو شوند.

ایران آنلاین / نوری مالکی، معاون رئیس‌جمهور عراق در مصاحبه با شبکه رووداو گفت: کردها طرف اصلی در مقابله با چالش‌هایی بودند که از زمان سقوط نظام تاکنون عراق با آن مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آینده عراق نیاز به روابط مستحکم و داشتن این احساس دارد که همگی شهروند مساوی هستیم.

وی درباره همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق گفت: همه‌پرسی با حکم دادگاه فدرال به پایان رسید و اکنون باید صفحه جدیدی بگشاییم. من از اربیل و بغداد می‌خواهم در چارچوب قانون اساسی به مذاکره بپردازند. هیچ دلیلی برای به تأخیر انداختن مذاکرات میان اربیل و بغداد به بعد از انتخابات وجود ندارد.

وی گفت: دولت مرکزی قادر است به اقلیم کردستان برای مقابله با چالش‌ها کمک کند. اقلیم باید براساس قانون اساسی به دولت مرکزی روی بیاورد و با آن همکاری کند. دولت مرکزی باید اکنون فورا مذاکره را شروع کند چراکه به تأخیر انداختن مذاکره به تمامی عراق آسیب می‌زند.

مالکی تأکید کرد: اقلیم کردستان بخشی از عراق و مردم کردستان بخشی از مردم عراق هستند. ما باید از آنچه اتفاق افتاده برای تضمین آشتی‌های واقعی در کشور استفاده کنیم. ما می‌خواهیم انتخابات در زمان خود برگزار شود چراکه به تأخیر انداختن نتایج ویرانگری برای روند سیاسی خواهد شد. عدم برگزاری انتخابات ما را در تنگنایی قرار خواهد داد که جز با مداخله سازمان ملل نمی‌توانیم از آن بیرون بیاییم.

وی درباره نقش کردها در روند سیاسی گفت: کردها در طول تاریخ قربانی زیادی داده‌اند و قانون اساسی مبتنی بر تقسیم منابع براساس تعداد ساکنان است. سهم کردستان از مجموع درآمدها ۱۷ درصد است و در مقابل اقلیم باید تولیدات نفتی را وارد بودجه کشور کند چه ۱۰۰ بشکه باشد چه یک میلیون بشکه.

مالکی تأکید کرد: مجازات مردم کردستان به خاطر دستیابی به آرای بیشتر در انتخابات یک منطق نادرست و از نظر اخلاقی و شرعی جایز نیست. مجازات این مردم اقدامی نادرست است چراکه فعالیت واقعی سیاسی باید با توجه به اراده، عقل و قلب مردم باشد. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالامیر یاقوتی مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تامین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مولفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولرهاست.

براساس گزارش ایسنا، وی افزود: تعرفه برق در ایران به ٥ اقلیم دسته بندی شده که ٤ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیرگرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از جغرافیای کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهرهای غربی، شیراز و ... عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمای هوا و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه گیری می‌کنند، همچون حداکثر دمای مرطوب، کولرهای آبی می‌توانند دمای مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تامین نمایند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولرآبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهیانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعا حدود ١٥٠ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900287

دیگر خبرها

  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • لحظۀ حملۀ پهپاد ناشناس به میدان گازی کورمورِ کردستان عراق
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است
  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد