Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر اصفهان گفت: متاسفانه، در هر بخش به شدت مشکلات اجرایی وجود دارد و اقدامات لازم پیرامون رفع آلودگی هوا یا اجرا نشده یا در حد یک نامه و گزارش انجام و آن بخش هم که اجرا می‌شود به شدت کند پیش می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز عباسعلی جوادی امروز در نطق میان دستور خود در هفدهمین جلسه شورای شهر اصفهان با اشاره به روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش بلایای طبیعی، اظهارکرد: امیدواریم هیچ گاه زلزله‌ای رخ ندهد اما بایستی نظارت‌های ساختمانی به صورتی باشد که اگر زلزله‌ای ایجاد شد باعث بروز کمترین ضرر و زیان جسمانی و مادی برای شهروندان نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیرامون لزوم توجه به بحث سلامت شهری، گفت: محور توسعه براساس انسان سالم پایه گذاری شده و مهمترین ویژگی هر نظام مدیریتی توجه به سلامت جامعه است؛ به گونه‌ای که ایجاد همکاری و هماهنگی بین بخشی در حوزه سلامت به منظور ارتقاء سطح زندگی شهروندان و ارائه شیوه زندگی سالم امری مهم و اجتناب ناپذیر است.

رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با توجه به جایگاه شهر اصفهان در کشور می‌طلبد که توجه ویژه به ابعاد سلامتی به عمل آید تا توسعه همه جانبه و منطقی را شاهد باشیم.

وی افزود: گسترش شهرنشینی و حرکت در مسیر توسعه به دلیل پیچیده شدن شرایط زندگی پیامدهایی به دنبال خواهد داشت که چنانچه با تدابیر لازم پیشگیری و کنترل نشود، کلیه زحمات در زمینه حفظ زیبایی‌ها و سلامت شهر از بین خواهد رفت و لایه‌های زیرین جامعه را با مشکلات روزافزون دچار می‌کند.

جوادی با اشاره به افق برنامه اصفهان 1404، تصریح کرد: طبق برنامه شهر اصفهان در سال 1404 باید شهری مردم‌محور با جامعه سالم، توانمند و خلاق بوده و شهروندان از سواد کافی سلامت برخوردار باشند و با رعایت شیوه زندگی سالم مبنی بر الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت در بستر جامعه شهری و خانواده سالم با کمترین خطر ناشی از تهدید کننده‌های سلامت مواجه باشند.

وی خاطرنشان کرد: در همین زمینه تمامی معاونت‌ها و سازمان‌های شهرداری باید متعهد شوند، براساس سند چشم انداز سلامت استان موارد زیر را مورد توجه قرار دهند؛ بررسی و ریشه یابی و پاسخ دهی مناسب به نابرابری‌های سلامت شهری برای ساختن شهری سالم از مهمترین اقدامات لازم است.

رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه گفت: قرار دادن محوریت سلامت در تمام سیاست‌های کلان و نقشه‌های راهبردی و تقویت مشارکت های اجتماعی در برنامه ریزی‌ها و سیاستگذاری‌های سلامت شهری نیز امری لازم و ضروری است.

وی درپایان گفت: لحاظ نمودن استانداردهای شهرسازی به منظور پیشگیری از حوادث، استفاده از ظرفیت کارشناسی و برنامه‌های شناسایی سازمان ها جهت ارتقاء سطح سلامت آحاد مردم، استفاده از ظرفیت رسانه‌های ارتباط جمعی و فضاهای تجاری در راستای افزایش آگاهی جامعه نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

لزوم برخورد دادستانی با خاطیان آلودگی هوا

امیر احمد زندآور در ادامه در نطق میان دستور با اشاره به شرایط نامناسب آلودگی هوا در روزهای اخیر و گلایه‌های شهروندان اصفهانی اظهارکرد: مسئله آلودگی هوا تهدیدی پیچیده و چندوجهی و صرفاً محدود به مدیریت شهری اصفهان نیست و دست اندرکاران امر مقابله با آلودگی هوا و بهبود آن، یک دستگاه و دو دستگاه نیستند، بلکه مجموعه‌ای هستند که باید به طور کلی با همدیگر تعامل و همکاری داشته باشند تا زندگی مردم از این معضل مهم و اثرگذار نجات پیدا کند.

وی افزود: آلودگی هوای اصفهان، جان بسیاری از شهروندان را به خطر انداخته است؛ در حالت کلی می‌توان گفت اثرات زیان‌بار آلودگی بر مردم و روان آنها بسیار است؛ آمارهای متعددی در باب میزان خسارات وارده از جانب کارشناسان بیان می‌شود و آلودگی هوا حیات و زیست سالم شهروندان را به جدی تهدید کرده است.

نایب رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با توجه به این موضوع دادستان به مدعی‌العموم و مدافع حقوق و زیست سالم مردم، طبق اصل۵۰ قانون اساسی و قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا و قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین مرتبط و در این زمینه مکلف به ورود به موضوع آلودگی هوا است.

زندآور در ادامه بابیان اینکه برخورد با خاطیان و مسببان آلودگی هوا از وظایف دادستانی است، گفت: به گفته کارشناسان و حقوقدانان، موضوع آلودگی هوا از جمله جرایمی است که با اخذ نظرات کارشناسان مربوطه غیرقابل‌گذشت عنوان شده و از حیث قوانین و مقررات عمومی نیز جرم عمومی و مخل سلامت عموم تلقی می‌شود.

وی خطاب به مسئولین اجرایی، گفت: آقایان اعلام بفرمایند یک سال اخیر چه کردید؛ باید کاری اساسی و جهادی برای حل این مشکل انجام شود؛ آلودگی هوا موضوعی نیست که به شکل مقطعی به آن پرداخته شود و در ایام پاک سال همه چیز رها شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه گفت: اگر فشاری که امروز رسانه‌ها و مردم در قالب مطالبه گری مطرح می‌کنند در تمام طول سال ادامه پیدا کند می‌توان به تغییر شرایط امیدوار بود.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه، در هر بخش به شدت مشکلات اجرایی وجود دارد و اقدامات لازم پیرامون رفع آلودگی هوا یا اجرا نشده یا در حد یک نامه و گزارش انجام و آن بخش هم که اجرا می‌شود به شدت کند پیش می‌رود؛ اکنون زمان آن رسیده است که نهادهای بازرسی و نظارتی به نحوه اجرای مصوبات ورود کنند.

زندآور بیان اینکه امروز آلودگی هوا داریم و چند ماه بعد بحث ریزگردها و گرد و غبار مطرح می‌شود، گفت: از طرفی دیگر برنامه آمایش سرزمین، برنامه جامع مقابله با گرد و غبار، طرح جامع و دستورالعمل اجرایی کاهش آلودگی هوا و موارد دیگر برای اصفهان تدوین شده است و باید آن را اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: اگر به دنبال “شهر قابل زیست” هستیم و شعار “هوای شهرمان داریم” را تبلیغ و منتشر می‌کنیم، این روند راضی کننده نیست؛ حتی می‌توان گفت این هوای آلوده، صنعت گردشگری اصفهان را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد و منجر به کاهش جمعیت بازدیدکنندگان می‌شود.

لزوم ممنوعیت کشت محصولات کشاورزی پرمصرف در حوضه زاینده رود

کورش خسروی در ادامه در نطق میان دستور با بیان اینکه میزان بارش در پاییز سال ۹۶ در اصفهان و چهارمحال بختیاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۸۷درصد و ۷۵ درصد کاهش داشته‌است، اظهارکرد: با توجه به این شرایط، اصفهان باید خود را برای یک شرایط سخت و بحرانی آماده کند.

وی بابیان اینکه البته امیدوارم تا پایان فصل بارشی، کمبود بارندگی‌ها جبران شود، گفت: ولی اگر چنین نشود باید مشارکت همه مردم با دستگاهها و نهادهای اصفهان را جلب کنیم تا از این بحران عبور کنیم.

رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان پیرامون روش‌های مقابله با بحران کم‌آبی، بابیان اینکه برای گذر از بحران خشکسالی پیش رو و کاهش آثار مخرب آن باید اقداماتی از هم اکنون، اجرایی شود، تصریح کرد: کاهش یا حذف آبیاری گونه‌های پرمصرف، استفاده بهینه از آب موجود برای حفظ درختان چندین ساله اصفهان از جمله این اقدامات است.

وی در ادامه گفت: تعطیلی کلیه آبنماهای اصفهان تا پایان بحران و گذر از شرایط سخت، فرهنگسازی استفاده از آب خاکستری در منازل و بازچرخانی آب نیز از جمله اقداماتی است که باید  انجام شود.

خسروی با بیان اینکه تابستان ۹۷ بسیار سخت خواهد بود، خاطرنشان کرد: از هم اکنون در ستاد بحران باید به فکر فناوری جدیدی برای کاهش مصرف کولرهای آبی در تابستان و شناسایی هر نوع و هر قسم صرفه جویی و بازچرخانی آب باشیم و علاوه بر این اقدامات، باید با توجه به شرایط بحرانی اصفهان، انتقال آب به سرچشمه‌های زاینده رود پیگیری شود.

وی با بیان اینکه دستگاههای تصفیه پساب در مسیر کلیه فاضلاب های شهری و صنعتی در حوضه زاینده رود هرچه سریع‌تر باید نصب شود، گفت: مصرف آب شرب در این حوضه حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب و در صنعت حدد ۱۰۰ میلیون مترمکعب در طی یکسال است.

این عضو شورای شهر اصفهان پیرامون لزوم ممنوعیت کشت محصولات کشاورزی پرمصرف در حوضه زاینده رود، تصریح کرد: علاوه بر تامین آب و کاهش مصرف باید اقدماتی نیز در جهت کاهش آثار زیان‌بار خشکسالی انجام شود که یکی از مهمترین این  اقدامات حصول اطمینان از وضعیت آبهای زیرزمینی در زیر پلها و بافت تاریخی اصفهان است.

وی در پایان گفت: در پاییز سال گذشته به جز اینکه بارش قابل قبولی داشتیم، برای مدت کوتاهی نیز جریان آب زاینده رود برقرار شد و در آن مدت، سفره‌های زیرزمینی این شهر تغذیه شدند، اما امسال با این وضعیت بارندگی با افت شدید سفره‌های زیرزمینی روبرو هستیم.

فرهنگ شاد زیستن باید به مردم آموزش داده شود

فریده روشن در ادامه ضمن تبریک زادروز ولادت پیامبر بزرگ الهی، حضرت عیسی مسیح (ع) بابیان اینکه کریسمس یادبود یک واقعه تاریخی است، اظهار کرد: در واقع گرامی‌داشتن صلح، حسن نیت، مهربانی و بخشنده بودن باعث می‌شود روح واقعی کریسمس را لمس کنیم.

وی با اشاره به سخن حضرت مسیح (ع) در انجیل پیرامون توصیف خدمتگزاری به مردم، گفت: حضرت فرموده‌اند «در این دنیا حکمرانان بر مردم آقایی می‌کنند و روسا به زیردستان خود دستور می‌دهند، ولی شما چنین نباشید؛ اگر کسی از شما می‌خواهد از همه بزرگتر باشد باید خدمتگزار همه باشد و اگر می‌خواهد مقامش از همه بالاتر باشد، باید غلام همه باشد، چون من که مسیحم نیامدم تا به من خدمت کنند، من آمده­ام که به مردم خدمت کنم و جانم را در راه نجات بسیاری فدا سازم».

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه باید از راه و روش زندگی پیامبران درس بگیریم، تصریح کرد: باید به کودکانمان محبت کنیم و به آنها مهارت‌های زندگی، محبت کردن، عذرخواهی کردن، دوستی، دوست داشتن و لذت بردن از طبیعت، اعتمادکردن، راست گفتن، راست بودن، شاد بودن و شاد زیستن، گفتگو کردن، صبر، گذشت، عیب پوشی دیگران، را بیاموزیم.

وی در پایان خطاب به مسئولان آموزش و پرورش، تصریح کرد: روش آموزش به کودکانمان که همان آیندگان جامعه هستند را باید تغییر کند تا بتوان آینده مطلوب‌تر، زیباتر و بهتر برای شهر و شهروندان داشته باشیم.

در ادامه کوروش محمدی اظهارکرد: برای بار دوم از مسئولان محیط زیست استان درخواست می‌شود میزان آلودگی، نوع آلودگی و عوارض ناشی از آن را روشن و شفاف به اطلاع مردم برسانند.

وی افزود: در حالی که امروز مدیریت شهری اصفهان به سمت تغییرات نهادی و اعتماد به نسل جوان جامعه حرکت کرده و در این مدت اندک نیز به طور ملموس شاهد شکل گیری پویایی و نشاط سیستم بوده ایم، متأسفانه در گوشه و کنار این شهر شاهد به مسلخ رفتن اخلاق و انصاف از سوی تعداد کمی افراد هستیم که داعیه دلسوزی مردم شهر و دفاع از ارزش‌ها را دارند.

عضو شورای شهر اصفهان تصریح کرد: این افراد در عمل به حجم وسیع مسایل و معضلات اصلی مردم و شهر اعتنایی ندارند و به تخریب و جوسازی‌های غیر اخلاقی و غیرمنصفانه علیه برخی مدیران جوان و توانمند و پرتلاش و دارای انگیزه شهر اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه احتمال وقوع بارش‌های مجدد در استان وجود دارد گفت: سرعت امدادرسانی جهاد به قنوات و چاه‌ها افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی ملک‌زاده ظهر امروز در نشست ارزیابی اولیه خسارات بارندگی‌های اخیر یزد اظهار داشت: بر اساس اعلام هواشناسی، احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید آمادگی کامل برای این موضوع وجود داشته باشد گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در این دولت به آن توجه ویژه صورت گرفت، ایمن سازی در مقابل حوادثی همچون سیل بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد تصریح کرد: با توجه به بارش‌های صورت گرفته و احتمال وقوع بارندگی‌های جدید، لازم است که نظارت و ارزیابی ایمن‌ سازه‌های آبی و خاکی استان یزد با جدیت دنبال شود.

ملک‌زاده به بارش‌های خوب استان و نقاط مختلف کشور اشاره کرد و ادامه داد: بارندگی‌های صورت گرفته، زمینه ذخیره‌سازی خوب آب در سازه‌های آبی و خاکی نقاط مختلف استان را به وجود آورد که اتفاق بسیار خوبی است.

وی افزود: با این وجود و با توجه به کارآیی سازه‌های آبی و بند‌های خاکی که جلوی سیل را می‌گیرد، باید حتما نسبت به تخلیه آب و هدایت آن انجام شود تا این سازه‌ها بتوانند گنجایش لازم در باران‌های بعدی برای جلوگیری از وقوع سیل را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به احتمال بارش‌های جدید نیاز است اقدامات لازم برای ارزیابی، ایمن‌سازی و تخلیه آب سازه‌های آبی خاکی توسط آب منطقه‌ای و منابع طبیعی صورت گیرد و در این زمینه بخشداران و دهیاران همکاری لازم را داشته باشند.

ملک‌زاده با اشاره به احتمال حوادث ثانویه در مخاطره بارندگی و سیلاب افزود: شهرداران و بخشداران با استفاده از ظرفیت نظام مهندسی و بنیاد مسکن بازدید و دستورات لازم برای ایمن‌سازی آن را ارائه نمایند.

وی در خصوص قنوات و چاه‌های کشاورزی آسیب دیده از سیل نیز خواستار تسریع در امدادرسانی توسط جهاد کشاورزی شد و گفت: کشاورزان، باغداران و مالکین قنوات جهت پیگیری و ثبت خسارت می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی  مناطق خود مراجعه کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • تکلیف قرارداد نیروهای حجمی باید در کل کشور به سرانجام برسد
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد