Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه اساس کار پلیس آگاهی تحقیق و پژوهش است، گفت: وجود پایگاه های اطلاعاتی، نشان دهنده تحول پلیس سنتی به پلیس نوین است.

به گزارش یکشنبه شب ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار 'محمدرضا مقیمی' در جلسه ای که به مناسبت نکوداشت هفته پژوهش برگزار شد، اظهار داشت: پلیس آگاهی با توجه به شتاب علم دائما به فکر ارتقاء دانش و پیوسته به دنبال تحول و نوآوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که اساس کار پلیس آگاهی تحقیق و پژوهش است، بر روز بودن پلیس به دانش و فناوری های روز دنیا اشاره و بیان کرد: خوشبختانه پلیس تقریبا با این تحول همراه شده به گونه ای که با ارتقاء دانش کارکنان توانسته خود را نسبت به استانداردهای علمی جهان نزدیک کند.
رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه در زمینه علمی باید توجه خود را به سمت کارهای تیمی هدایت کنیم، گفت: برای پیشرفت و پویایی باید از فرد محوری پرهیز کرده و به سوی گروه محوری و کارهای تیمی روی بیاوریم.
سردار مقیمی خاطرنشان کرد: اعضای هیئت تحریریه پلیس آگاهی ناجا، پل ارتباطی بین دانش تجربی و آکادمیک هستند که خدمت بسیار بزرگی در مدیریت و به روز رسانی دانش کارآگاهی ایفا می کنند.
وی، همچنین وجود پایگاه های اطلاعاتی را نشان دهنده تحول پلیس سنتی به پلیس نوین عنوان کرد و گفت: ما از تمام کارآگاهان و کسانی که علم کارآگاهی را به ما سپردند، تشکر و قدردانی می کنیم که به طور قطع این اقدامات سازنده اجر معنوی بزرگی در پی خواهد داشت.

*سلامت پلیس آگاهی، رصد تخصصی، کار تیمی و اطلاعات است
در ادامه این نشست، سردار 'نجفی علمی' عضو شورای پژوهشی پلیس آگاهی با بیان اینکه این پلیس به روزترین پلیس نیروی انتظامی است، اظهار داشت: سرمایه گذاری علمی در این پلیس تاثیر بسزایی در کارآمدی کارکنان دارد.
وی، موتور متحرک پلیس آگاهی را انگیزش کارآگاهی دانست و گفت: نیروها باید براساس انگیزش انتخاب شوند چرا که این عامل سبب پیشرفت و نوآوری و خلاقیت در کار خواهد شد.
عضو شورای پژوهشی پلیس آگاهی تصریح کرد: سلامت آگاهی، رصد تخصصی و کار تیمی و اطلاعات است که این اقدام بسیار با ارزش می باشد.
وی، دوام و بقای این پلیس را در گرو به هنگام بودن اشراف اطلاعاتی و مدیریت جرم دانست و افزود: اطلاعات مورد نیاز باید در دسترس باشد تا به کشف سریع جرم منجر شود.
سردار نجفی، مدیریت جرم را یک اصل جدایی ناپذیر و مفید برای افسران زبده پلیس آگاهی عنوان کرد و گفت: بسیاری از اقدامات انجام شده در این حوزه می تواند بر تصمیم گیری و تصمیم سازی دولت و نظام تاثیر گذار باشد.

**سرمایه گذاری علمی، بهترین سرمایه گذاری برای پیشرفت کارکنان
سردار 'هندیانی' جانشین مرکز مطالعات راهبردی ناجا ضمن تشکر از زحمات کلیه پژوهشگران در حیطه جرم، اظهار داشت: اهمیت بررسی صحنه جرم بسیار قابل اهمیت است که بر عهده گرفتن این کار بزرگ و حساس جای بسی قدردانی دارد.
جانشین مرکز مطالعات راهبردی ناجا، نقش پژوهش را بسیار تاثیر گذار دانست و تصریح کرد: بهترین سرمایه گذاری هر سازمان و نهادی جهت پیشرفت کارکنان، سرمایه گذاری علمی است که در صورت به روز بودن ارتقاء پیدا می کند.
هادی شیرزاد رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا نیز تصریح کرد: باید بپذیریم، تغییر جرم باعث تغییر صحنه جرم نیز شده که قطع به یقین دانش کارآگاهان و کارآگاه یاران باید به متناسب آن نیز تغییر کند.
وی بر اهمیت نوآوری اشاره و بیان کرد: سناریو سازی می تواند به نوعی به نوآوری و افزایش دانش کارآگاهان پلیس آگاهی کمک کند که در این خصوص پژوهشگاه علوم انتظامی آمادگی همه گونه حمایت اعم از علمی و مالی را دارد.

** اهمیت پلیس آگاهی در زمینه پژوهش و تحقیق، قابل توجه است
'بطحایی' استاد دانشگاه تربیت مدرس از دیگر محققان این جمع با بیان اینکه اطلاعات و دانش به روز در ارتقاء هر سازمانی تاثیر بسزایی دارد، اظهار داشت: اهمیت پلیس آگاهی در زمینه پژوهش و تحقیق، قابل توجه است.
'پرویز نوروزی' استاد دانشگاه تهران نیز در پایان خاطرنشان کرد: ارتباط دانشگاه با پلیس آگاهی بسیار بازدارنده و می تواند مفید باشد، در کشور های پیشرفته کلیه موسسات آموزشی در خدمت پلیس هستند.
گفتنی است؛ در این جلسه از اعضاء شورای پژوهشی پلیس آگاهی، اعضاء هیئت تحریریه فصلنامه علمی- ترویجی کارآگاه و نیز تلاشگران و پژوهشگران درون و برون سازمانی از سوی رئیس پلیس آگاهی ناجا تقدیرشد.
اجتمام*1724*1193
تنظیم: حسن حیدری * انتشار: حسین فتح الهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی

پژوهشی جدید نشان می‌دهد که باغ‌های گیاه‌شناسی نقش بسیار چشمگیری در کاهش دمای شهرها دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، در روزهای گرم تابستان، هیچ فعالیتی به اندازه قدم زدن در یک باغ گیاه‌شناسی زیبا آرام‌بخش نیست اما این فضای شهری تنها نقش تفریحی ندارد بلکه می‌تواند به کاهش گرمای ناشی از تغییرات اقلیمی در محیط شهری اطراف خود کمک کند.

بررسی جامع تحقیقات انجام شده توسط مرکز جهانی تحقیق هوای پاک در خصوص تأثیر فضای سبز در کاهش گرما نشان داده باغ‌های گیاه‌شناسی بیشترین اثر را در کاهش گرمای شدید دارد. این تحقیق نشان داده فضاهای سبز مانند باغ پزشکی چلسی، باغ گیاه‌شناسی کیوی لندن یا باغ‌های خلیج سنگاپور، به‌طور متوسط ۵ درجه سانتی‌گراد دمای هوا در فضای شهری اطراف را کاهش داده‌اند.

پارک‌ها و حوضچه‌های شهری نیز تأثیر مشابهی داشتند و حتی دیوارهای سبز، درختان در خیابان‌ها و زمین‌های بازی هم دمای هوا را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهند. پروشانت کومار، مدیر مرکز جهانی تحقیق هوای پاک و محقق اصلی این مطالعه، در این رابطه گفت هدف اصلی تحقیق این بود که در واقع به طور علمی نشان دهد در شهرها چه فضاهای سبز و آبی وجود دارد، اطلاعات در دسترس چیست و در چه مناطقی تحقیقات کافی انجام نشده است. همچنین این پژوهش نشان می‌دهد در صورت برنامه‌ریزی شهری، از چه شواهدی می‌توان برای طراحی بهتر فضاهای سبز استفاده کرد.

عوامل محلی در این رابطه نقش مهمی ایفا کردند اما به طور کلی ثابت شده پارک‌های بزرگ‌تر اثر خنک‌کننده بیشتری دارند. علاوه بر این، مشخص شد که با اتصال فضاهای سبز و ایجاد دالان سبز تأثیر مثبت بیشتری در شهر به دست می‌آید.

طبقه گفته کومار، این یافته‌ها به طراحان شهری در سراسر دنیا کمک می‌کند تا با چالش گرمای جهانی مقابله کنند. محققان بر این باور هستند که با عملی کردن تنها بخشی از یافته‌های تحقیقات مرتبط با تأثیر فضای سبز بر زیست‌پذیری، شهرها محیط بهتری برای سکونت می‌شوند و شهروندان نیز شاهد فضای شاد و سالم‌تری خواهند بود.

این مطالعه به طور دقیق نشان داده است که راه‌حل جامعی برای تمام محیط‌های شهری وجود ندارد، بلکه باید به دنبال بهترین روش متناسب با محیط بود.

کد خبر 748648

دیگر خبرها

  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • متروسواران بخوانند؛ شگرد عجیب سرقت که تازه کشف شد!
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • شگرد عجیب سرقت در مترو
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو