Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@21:58:37 GMT

ادعای جدید زن کودک‌ربا در جلسه محاکمه

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۴۰۵۸۰

این زن آنجایی که پسربچه را صحیح و سالم تحویل خانواده‌اش داده بود، توانست رضایت خانواده شاکی را جلب کند.  به گزارش شهروند، زن کودک‌ربا که ٥ماه پیش یوسف ٣ساله را از یکی از خیابان‌های شرق پایتخت ربوده بود، در جلسه محاکمه خود مدعی شد که بر اثر توهم شیشه این پسربچه را به خانه خود برده است.  این زن آنجایی که پسربچه را صحیح و سالم تحویل خانواده‌اش داده بود، توانست رضایت خانواده شاکی را جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ماجرای گم‌شدن یوسف بعدازظهر سه‌شنبه، ٢٧ تیرماه‌ سال‌جاری اتفاق افتاد. پدر و مادر یوسف با مراجعه به کلانتری ١٢٨ تهران نو به پلیس گفتند: «ما به خانه یکی از اقوام‌مان در خیابان ایران‌مهر به ميهمانی رفته بودیم. حدود ساعت ٧ بعدازظهر بود که یوسف از خانه خارج شد، به دنبال یوسف رفتیم تا او را به خانه بازگردانیم، اما در کمال تعجب هیچ اثری از او نبود.یوسف یک کلاه نقابدار قرمز‌رنگ به سر داشت. ما همه اطراف را دنبال او گشتيم اما هیچ اثری از یوسف نبود.»  با آغاز تحقیقات و بررسی تصاویر دوربین مداربسته محل مفقودشدن این کودک، کارآگاهان موفق به شناسایی تصویر زن ٤٠ساله‌ای شدند که این کودک ٣ساله را تعقیب کرده بود. این زن با مانتو مشکی و عینک آفتابی پس از چند متر تعقیب یوسف و اطمینان از نبود هیچ همراهی با این کودک دست او را گرفته و در خلاف جهت مسیر منتهی به محل سکونت بستگان یوسف، همراه با یوسف محل را ترک کرده بود.  همزمان با بررسی‌ها و اقدامات پلیسی پدر و مادر این کودک ٣ساله با انتشار تصاویر یوسف در محل حادثه از مردم برای پیداکردن فرزندشان درخواست کمک کردند تا اینكه درنهایت ساعت ٨شب یکشنبه زنی ناشناس با خانواده یوسف تماس می‌گیرد و به آنها می‌گوید که قصد بازگرداندن این کودک را دارد.  پدرومادر یوسف پلیس را از تماس زن کودک‌ربا مطلع مي‌کنند و سر قرار حاضر می‌شوند. درنهایت هم این زن درحالی ‌که یوسف را همراه خود داشت، در خیابان دماوند، محدوده اتوبان امام علی(ع) از سوی پلیس دستگیر شد و یوسف هم سالم و سلامت به آغوش خانواده‌اش بازگشت.
این زن در بازجویی‌ها اتهام کودک‌ربایی را رد کرد و مدعی شد که یوسف را با خودش برده تا در دام آدم‌های نابکار و شیطان‌صفت نیفتد. درنهایت پرونده این زن برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.  این درحالی بود که خانواده یوسف نیز به دلیل این‌که فرزندشان را صحیح و سالم تحویل گرفتند، رضایت خود را نسبت به متهم اعلام کردند.  این زن در برابر قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری قرار گرفت و این‌بار در اظهاراتش گفت: «من تنها هستم. ١٥‌سال است که طلاق گرفته‌ام. خانواده‌ام هم شهرستان زندگی می‌کنند. من این بچه را ندزدیدم. از آنجایی که کارم خیاطی است و باید شبانه‌روز کار کنم، از چند نفر از همکارانم شنیدم که شیشه‌کشیدن باعث می‌شود راحت‌تر بتوانم کار کنم. برای همین شیشه مصرف می‌کردم. آن روز هم به خاطر مصرف شیشه دچار توهم شده بودم. وقتی یوسف را دیدم، تصور می‌کردم خواهرزاده‌ام است.  برای همین او را با خودم به خانه بردم. در این مدت با یوسف رفتار خوبی داشتم. او را با خودم به سینما می‌بردم. به پارک می‌بردم. برایش مرتب لباس می‌خریدم. یوسف هم مرا دوست داشت، حتی یک‌بار هم بهانه مادرش را نگرفت. برای همین فکر می‌کردم از بستگانم است تا این‌که یکی از دوستانم با من تماس گرفت و گفت خانواده يوسف دنبالش هستند و عكسش را در فضاي مجازي منتشر كرده‌اند. تازه آن‌جا بود که فهمیدم چه کار کرده‌ام. برای همین با آنها تماس گرفتم و خودم یوسف را تحویل دادم.»
در پایان این جلسه نیز هیأت قضائی وارد شور شدند تا رأی خود را در این‌باره صادر کنند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

به گزارش رویداد۲۴، بخش‌هایی از گفت وگوی اکرمی را در ادامه می‌خوانید:

همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و… می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دوساعته و سه‌ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گردشگران ناپدید شده در ارتفاعات نوشهر تحویل خانواده‌هایشان شدند
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • ادای احترام آرسنال به کودک هواداری که در مسیر مدرسه‌اش به قتل رسید