Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، تولید مبلمان خانگی به صورت مجموعه‌ای (کالکشن) مفهومی تثبیت شده افتاده میان تولیدکنندگان بزرگ و مطرح در دنیاست که متاسفانه در ایران به آن کمتر توجه شده است.”صنعت چوب کیان” به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در تلفیق “هنر- صنعت” توانسته است با ارایه‌ مجموعه‌های مرتبط و دارای هارمونی بخش بزرگی از نیاز بازار به این دست مجموعه‌ها را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهل و یک سال حضور در عرصه تولید مصنوعات چوبی موجب شده است که این سازمان با سلایق مصرف کننده ایرانی به خوبی آشنا باشد. کلیه محصولات شرکت دارای ۲۴ ماه گارانتی از تاریخ تولید بوده و خدمات پس از فروش متمایز این مجموعه آن را در ردیف یکی از برترین تولیدکنندگان این صنعت کهن قرار داده است.  استفاده از بهترین مواد اولیه (شامل چوب راش اروپایی، فوم‌های سرد قالبی و چوب نراد روسی جهت کلاف‌های مبلمان و بهترین پارچه‌های ترکیه‌ای و رنگ‌های پلی یورتان ترک و اروپایی)، ماشین‌آلات مجهز اروپایی باعث تمایز محصولات این شرکت در بازار و رضایت مشتریان شده است.

کالکشن‌های تولید “صنعت چوب کیان” دارای مجموعه‌های(ست‌های) مبل، میز ناهار خوری، صندلی، جلو مبلی، عسلی، آیینه و کنسول، بوفه‌کف و سرویس خواب هستند که در حال حاضر پنج محصول کویین (Queen)، پرنس (Prince)، یاپراک (Yaprak)، نایریکا (Nairika) و آنجلا (Angela) به تولید انبوه رسیده‌اند و مجموعه‌های(ست‌های) بعدی در مرحله طراحی و نمونه‌سازی قرار دارند.

دریافت لوح زرین اولین دوره مسابقه مبلمان صادراتی ایران (IFEC)  سبب شده است تا رویکرد صادراتی بیش از گذشته در دستور کار این مجموعه قرار گیرد. پس از برآورده کردن نیاز بازار داخلی با رویکرد صادرات این مجموعه توانسته در بازارهای بین‌المللی همپای شرکت‌هایی از ترکیه، مالزی و چین در بازارهای منطقه به رقابت بپردازد.

این مجموعه با در اختیار داشتن پنج هزار  مترمربع فضای تولیدی و به‌کارگیری بیش از ۱۰۰ نفر پرسنل در قسمت‌های تولید و فروش محصول همچنان رو به آینده گام برمی‌دارد.

صنعت چوب کیان پس از تبلیغات گسترده تلویزیونی و حضور پررنگ در فضای مجازی از جمله حضور در سایت‌های فروش آنلاین “دی‌جی‌کالا و خوگر” بر آن شد که از طریق فروشگاه و نمایشگاه دایمی در دلاوران به ارایه مستقیم محصولات به مصرف‌کنندگان و دریافت بازخوردهای آنان بپردازد.

ارایه مستقیم کالا در فروشگاه مرکزی سبب شد که با نیازهای مشتریان به صورت مستقیم و بی‌واسطه آشنا شوند و بتوانند در این خصوص گام بردارند. از جمله‌ این دستاوردها درک نیاز به تولید مبلمان ظریف و فانتزی نظیر مبل آنجلا (Angela)  بود که برای خانه‌های کوچک و فضاهای کمتر از “۵۰ متر” تولید و عرضه شده است.

انتهای پیام

true برچسب ها : _صنعت تولیدکننده چوب true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی هنرستان‌های جوار صنعت سرعت می‌گیرد
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!