Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:12:26 GMT

اصفهان ۷۲۲ معدن فعال دارد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۴۴۹۵۴

اصفهان ۷۲۲ معدن فعال دارد

دبیر کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اینکه از تعداد ۱۳۷۹ معدن استان ۷۲۲ معدن فعال هستند، گفت: سومین نشست بررسی راهکارهای خروج از رکود صنعت سیمان در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار می شود

به گزارش گروه دریافت خبر ایمنا به نقل از اتاق بازرگانی اصفهان، شهریار شعبانی در نهمین جلسه کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق، با ارایه گزارشی از جلسه کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران در یزد، گفت: جلسه بعدی این کمیسیون در اتاق بازرگانی اصفهان با حضور کرباسیان، سرقینی، اسماعیلی و مدیران کل وزارت و میهمانان ویژه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آخرین اطلاعات و آمار معادن استان اشاره کرد و گفت: از تعداد ۱۳۷۹ معدن استان ۷۲۲ معدن فعال هستند و از این تعداد ۳۴۵ معدن مربوط به سنگ‌های تزیینی است.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی اصفهان افزود: درباره بودجه ۹۷ کشور در خصوص تسهیل دریافت بخش های مختلف از سهم حقوق دولتی معادن و نیز توسعه پایدار شهری برای شورای شهر و استفاده از سنگ در نماهای شهری و بتن در رویه های جاده ها پیشنهاداتی ارایه شده است.

وی همچنین از شروع برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای دومین پاویون اتاق بازرگانی در نمایشگاه سنگ ورونا ایتالیا خبر داد و گفت: جلسات مقدماتی برای این رویداد برگزار خواهد شد.

حسام الدین فرهادی نسب مشاور کمیسیون در این جلسه با ارایه آمار و ارقام تخصصی از بخش معدن و صنایع معدنی در بودجه ۹۷ کشور، بر کاهش محسوس سهم معدن کشور انتقاد کرد و گفت: هزینه های پیش بینی شده در قسمت اکتشافات معدنی در سازمان زمین شناسی کشور و ایمیدرو کاهش قابل ملاحظه ای دارد که در صورت تصویب با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم شد.

مسئول کمیته کانی‌های غیرفلزی کمیسیون در این جلسه گفت: تاکنون دو نشست برای حل مسایل واحدهای سیمانی برگزار شده که در ماه آینده به صورت گسترده تری با حضور میهمانانی ویژه به مساله  کاهش تقاضای سیمان پرداخته می‌شود.

کامران سیامکی با اشاره به مساله قیمت‌گذاری محصولات صنایع معدنی، گفت: قیمت‌گذاری ها کارشناسی نشده است و در تمامی صنایع با این مشکل مواجه هستند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه، اظهار کرد: تدبیر مدیریت استان ها بر کاهش معادن و محدوده‌های بزرگ است و از طرفی دیگر افزایش محدوده‌ها و معادن خرد و کوچک در دستور کار قرار دارد و این امر موجب افزایش آمار استانی می‌شود.

علیرضا عقیلی خاطرنشان کرد: تعدد و افزایش یک ماده معدنی در یک منطقه به وسیع نتیجه ای جز تعطیلی معادن و ورشکستگی بهره‌بردار نخواهد داشت چرا که گاهی به رقابت های ناسالم و منفی گرایش پیدا می‌کند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه صادرات ایران افتتاح شد

مدرسه صادرات ایران از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مدرسه صادرات از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد.

مرتضی کارگر رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: این موسسه سابقه 30ساله دارد، بحث صادرات محور بودن دوره‌های آموزشی در مدرسه صادرات در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: هشت دوره جامع آموزشی در این مدرسه برای تجار و صادرکنندگان برگزار می‌شود.

به گفته رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دوره‌های جامع صادرات محصولات پتروشیمی، صادرات فراورده‌های نفتی، محصولات معدنی و فلزی، محصولات کشاورزی، صادرات خدمات و مصالح ساختمانی، دوره جامع خرده‌فروشی صادراتی و تربیت کارشناسی صادرات در مدرسه صادرات برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه WWW.IBTC.ir مراجعه کنند.

کارگر با اشاره به اینکه مرکز آموزش بازرگانی در راستای رسالت خود مبنی بر ارتقای دانش و مهارت فعالان اقتصادی، اقدام به تأسیس مدرسه صادرات کرده است گفت: این پایگاه آموزشی با تمرکز بر آموزش، مشاوره و ارائه اطلاعات تجاری، به دنبال توانمندسازی صادرکنندگان و کمک به توسعه صادرات کشور است.

وی عنوان کرد: کمک به حل چالش‌های صادرات، ارائه راهکارهای عملی برای افزایش صادرات، ارتقای دسترسی به داده‌های تجاری و سامانه‌های اطلاعاتی، ارائه اطلاعات به‌روز در مورد بازارهای هدف، معرفی فرصت‌های صادراتی، ارتقای دانش و مهارت‌های صادراتی، افزایش شانس موفقیت در صادرات، کاهش هزینه‌ها و ریسک صادرات و دسترسی به شبکه‌ای از متخصصان و صادرکنندگان از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این مدرسه است.

رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: مدرسه صادرات با تکیه بر تجارب و تخصص مرکز آموزش بازرگانی، در تلاش است تا به عنوان مرجعی معتبر در زمینه آموزش و مشاوره صادرات شناخته شود. این پایگاه آموزشی با ارائه خدمات نوین و کارآمد، به دنبال کمک به توسعه صادرات کشور و رونق اقتصادی ایران است.

*برگزاری  دوره های تخصصی برای تجار

محمد وحیدی مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در باره جزییات این مدرسه گفت: در این مدرسه به صورت تخصصی بر روی کالاهای صادرات محور تمرکز کرده‌ایم 12 موضوع کالایی مشخص شده است.

وی افزود: در این مدرسه بر روی کشورهای مقاصد صادراتی فعالیت آموزشی خواهیم کرد.

مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صادرات در زنجیره ارزشمندتری قرار دارد، گفت: صادرات محور کردن کالاها منجر به تقویت فعالیت‌های کسب و کارها و استانداردسازی کالاها در عرصه بین‌المللی می‌شود.

وی تاکید کرد: شبکه‌سازی در صادرات و تجارت از مهم‌ترین مسایلی است که در این مدرسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی خاطرنشان کرد: مدرسه صادرات با تمرکز بر کالاهای صادرات محور و کشورهای هدف صادرات راه‌اندازی شده که در آن دوره‌های تخصصی و علمی برای تجار و بازرگانان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن