Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ، نشست بررسی طرح مطالعات احداث دهکده المپیک، با حضور مشاور طرح و  مدیرعامل، معاونان و مدیران منطقه آزاد چابهار، با هدف نقد و بررسی طرح برگزار شد. در ابتدای این جلسه، مشاور درباره ویژگی‌های اقلیم چابهار و لزوم سازگاری ابنیه با اقلیم و جزئیات طرح دهکده المپیک توضیحاتی ارائه کرد. در این نشست، مشاور طرح علاوه بر بررسی ویژگی‌های اقلیمی استان سیستان‌وبلوچستان و مصالح سازگار با این اقلیم، به هدف‌گذاری برای گسترش گردشگری ورزشی و الزامات آن اشاره کرد و گفت: «بررسی‌های گوناگون نشان می‌دهد ورزش کریکت دارای مزیت‌های مطلق و نسبی در جنوب استان سیستان و بلوچستان است و قابلیت توسعه گردشگری ورزشی و افزایش تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در ادامه این جلسه، بخش دیگری از گزارش مزبور درباره عناصر تشیل‌دهنده یک دهکده ورزشی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و مشاور پیشنهادهای خود برای فازبندی عملیات اجرایی را ارائه کرد که پس از بحث‌های گوناگون، اولویت بارگذاری در دهکده المپیک چابهار به صورت ورزش‌های محلی، ورزش‌های حرفه‌ای در مقیاس ملی، اماکن آموزشی، اردوهای ورزشی، خدمات رفاهی و پزشکی و خدمات اقامتی مورد تصویب قرار گرفت.

در ادامه این نشست و پس از بررسی پیشنهادها، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار به جمع‌بندی مباحث پرداخت و گفت: «جامعیت نسبی گزارش مشاور باعث دل‌گرمی است و خوشحالیم که در طرح ارائه شده توسط مشاور، چارچوب و مبانی انجام طرح رعایت شده است. همچنین سازگاری با شرایط اقلیمی چابهار از نقاط قوت طرح است.»

عبدالرحیم کردی با اشاره به هرم سنی منطقه و گرایش روزافزون کودکان و نوجوانان به ورزش، ادامه داد: «در حال حاضر،۳۰ هکتار زمین برای احداث دهکده المپیک درنظر گرفته شده است اما از هم‌اکنون باید شرایط و امکان توسعه مجموعه را در نظر داشته باشیم. به نظر می‌رسد یک ذخیره ۲۰ تا ۳۰ هکتاری باید برای این پهنه در نظر گرفته شود تا طرح‌های توسعه آتی به مشکل برنخورد.»

کردی مطالبه مردم چابهار برای احداث یک زمین کریکت استاندارد را یک مطالبه به حق دانست و گفت: «۸۰درصد ملی‌پوشان کریکت در همه رده‌های سنی ساکن سه شهرستان چابهار، کنارک و نیک‌شهر هستند، بنابراین ما در منطقه آزاد چابهار حمایت از این ورزش را وظیفه خود می‌دانیم و در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، ساخت یک زمین استاندارد با قابلیت برگزاری مسابقات بین‌المللی را در دستور کار قرار داده‌ایم.»

رئیس هیات‌مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار توریسم ورزشی را یک صنعت مولد ثروت خواند و ادامه داد: «غیر از مسئولیت اجتماعی، گسترش فضاهای ورزشی استاندارد توجیه اقتصادی دارد و می‌تواند به موتور توسعه جنوب سیستان و بلوچستان تبدیل شود.»

کردی خطاب به مشاور طرح گفت: «اولویت نخست ما آماده‌سازی و احداث زمین کریکت است و بنابراین انتظار می‌رود ظرف یک ماه نسبت به آماده‌سازی نقشه اجرایی زمین کریکت اقدام کنید.»

وی افزود: «با توجه به جذابیت طرح، معاونت فنی و مشاور طرح باید زمینه مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را فراهم کنند.»

در پایان این نشست، اعلام شد عملیات اجرایی فاز نخست دهکده المپیک منطقه آزاد چابهار تا قبل از اتمام سال‌جاری آغاز می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • غذا‌های ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ ۶۰ درصد خوراکی‌ها بدون گوشت خواهد بود
  • غذاهای ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس چه خواهد بود؟
  • آشپز‌های فرانسوی در خدمت ورزشکاران المپیک!
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری