Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی 4ساعته خطوط همراه، ثابت و اینترنت در ظهر روز گذشته باعث بروز مشکلاتی برای مردم منطقه سیستان شده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، شهروندان سیستانی و دیگر هم استانی ها، روز گذشته و صبح امروز در تماس های متعددی با خبرنگاران ما خواستار پیگیری و جویا شدن علت این مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان ساکن زاهدان گفت: با توجه به اینکه یکی از بستگانم در بیمارستان بستری است، روز گذشته نتوانستم از احوالات او در زابل تا اوایل شب اطلاع پیدا کنم.
محمد.ن در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: میزان قطعی روز گذشته خطوط ثابت و همراه و اینترنت در سیستان به طور قابل توجهی بالا بود و نیاز است تا مسئولان مربوطه در این زمینه پاسخ لازم را ارائه کنند.
وی بیان کرد: تماس های تلفن های ثابت، سیار و اینترنت از الزامات جامعه بشری محسوب شده که اگر نباشند، زندگی مردم مختل می شود.
یکی دیگر از شهروندان سیستانی نیز با ابراز گلایه از قطعی های تلفن های همراه، ثابت و اینترنت گفت: مسئولان باید به گونه ای آماده رفع مشکلت باشند تا در اینگونه قطعی ها کمترین میزان برای اتصال مجدد خطوط را شاهد باشیم.
علی.م در گفت و گو با عصرهامون افزود: قطعی ها علیرغم ایجاد مشکلات برای مردم، می تواند مشکلات امنیتی را نیز ایجاد کند و براین اساس نباید این مدت قطعی در منطقه وجود داشته باشد.
وی خواستار برنامه ریزی دقیق مسئولان برای هرچه کمتر شدن اینگونه مشکلات شد.
اجرای کار عمرانی بدون استعلام عامل قطعی 4ساعته خطوط ارتباطی در سیستان
مدیرعامل شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: اجرای کار عمرانی بدون انجام استعلامات از دستگاه های خدمات رسان در منطقه سیستان عمل قطعی خطوط ثابت و همراه و اینترنت در آن منطقه بوده است.
محمودرضا رضایی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: یکی از شرکت هایی که در طرح آبرسانی با لوله دشت سیستان در حال فعالیت است، بدون انجام فرایند استعلامات از محل اجرای پروژه، اقدام به عملیات اجرایی کرده که این امر باعث قطعی فیبر نوری  ودر پی آن قطع خصوص ارتباطی ثابت و همراه و اینترنت شده است.
وی ادامه داد: براساس قانون، مقررات و آیین نامه ها، هر نهاد و شرکتی که بخواهد طرح و پروژه ای را انجام دهند و یا حفاری داشته باشد باید قبل از آغاز طرح، استعلامات مربوطه را از دستگاه های خدمات رسان و مربوطه دریافت کند که متاسفانه این شرکت از دریافت استعلامات خود داری کرده بود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در سفر کاری تهران می باشد، فردا صبح پس از بازگشت به زاهدان، علیه این شرکت خاطی با توجه به وارد شدن خسارات به شرکت مخابرات و مردم منطقه سیستان، طرح دعوای قانونی از مراجع ذیصلاح را خواهم کرد.
شایان ذکر است تاکنون در روند اجرای پروژه آبرسانی به مزارع چندین بار شاهد قطع فیبر نوری از سوی مجریان طرح بوده ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده بودن تعدادی از ماهواره‌ها برای پرتاب



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عیسی زارع پور، در جمع خبرنگاران گفت: یکی از برنامه‌های امسال تلاش برای منظومه سازی است تا بتوانیم ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی متعددی را به شکل منظومه در فضای کشور داشته باشیم.

وی در ادامه از جمله کار‌های مشترک وزارت ارتباطات و دستگاه‌های اجرایی در سال گذشته را هوشمندسازی خدمات دانست و افزود: پارسال پنجره واحد خدمات دانشگاه‌ها فعال شد که ۲۶۰ دانشگاه به آن متصل شدند و این کار در ارزیابی اتحادیه جهانی مخابرات منتخب شد که مایه افتخار است.

زارع پور با اشاره به اینکه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در سال قبل نیز مورد قدردانی قرار گرفته بود، افزود: امسال مسیر هوشمندسازی خدمات دولت را دنبال می‌کنیم و سال گذشته ۷۰ درصد خدمات دولت به صورت الکترونیکی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارایه شد که ۱۲ درصد از آن بصورت هوشمند درآمد و تلاش می‌کنیم امسال این میزان به ۳۰ درصد برسد.

وزیر ارتباطات در مورد تعهد اپراتور‌های ارتباطی برای افزایش کیفیت اینترنت خاطرنشان کرد: شاخص‌هایی را برای افزایش سرعت اینترنتِ اپراتور‌ها مشخص کرده‌ایم که براساس آن شاخص‌ها، اپراتور‌ها باید سرعت اینترنت را افزایش دهند و به اهداف مشخص‌شده برسند.

وی با بیان اینکه روز گذشته نتایجی از مراجع جهانی منتشر شد که نشان می‌داد نسبت به سه ماه قبل حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد سرعت اینترنت کشور افزایش پیدا کرده است، افزود: این روند ادامه دارد و طبق برنامه ریزی صورت گرفته ان شاءالله امسال نسبت به سال قبل سرعت اینترنت همراه تا ۵۰ درصد ارتقا خواهد یافت.

آقای زارع پور اظهار کرد: پیش خوانی طراحی شده که مردم بتوانند به‌صورت شفاف گزارش‌های ماهانه میانگین سرعت اینترنت را دریافت کنند.

در ادامه وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه تولید گوشی با وزارت صمت است، گفت: برای تولید گوشی ایرانی یک برنامه‌ای را با همکارانمان در وزارت صمت دنبال می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار
  • تعهد مهمی که وزارت ارتباطات از اپراتورهای تلفن همراه گرفت
  • زارع‌پور: امسال ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب می‌شود
  • اتصال ۴۰۰ روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت
  • آماده بودن تعدادی از ماهواره‌ها برای پرتاب
  • جبلی: عملیات «وعده صادق» پُر از دستاورد بود؛ ضربه‌پذیر بودن اسرائیل ثابت شد
  • عملیات «وعده صادق» مملوء از دستاورد بود
  • طغیان رودخانه ها راه ارتباطی ۳۸ روستا در هرمزگان را مسدود کرد
  • قطعی تلفن روستای سالکویه به لطف سارقان
  • تلفن ثابت ۴ هزار مشترک در زنجان وصل شد