Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ محمدرضا نجفی منش افزود: حضور مقتدرانه در بازارهای بزرگ بین المللی از ادغام شرکت های کوچک می گذرد که یکی از مهمترین برنامه های آینده این انجمن است.


نجفی منش ادامه داد: بر پایه برآوردهای اولیه، امکان ادغام بیش از یک هزار و 500 قطعه ساز وجود دارد اما انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور باید کار علمی و پژوهشی انجام دهد تا چگونگی ادغام آنها ارزیابی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او یادآوری کرد: امروز بسیاری قطعه سازان حاضرند قطعه کوچکی را در مجموعه ای بزرگ تولید کنند که این مساله نقصی برای این صنعت است.


چندی پیش «منصور معظمی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: قطعه سازان ایرانی اگر بخواهند در صحنه جهانی حرفی برای گفتن داشته باشند، چاره ای جز تجمیع ندارند، زیرا مقیاس و اندازه آنها در حد صادراتی شدن نیست و باید با هم ادغام شوند تا قدرت رقابتشان افزایش یابد.

ادامه حیات قطعه سازان مشروط به مشارکت در قراردادهای جدید خودرویی پسابرجامی


رییس جدید انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور گفت: مشارکت بیشتر قطعه سازان ایرانی در قراردادهای جدید خودرویی پسابرجامی، یک خواسته بحق است تا بتوانند به تولید و حیات خود ادامه دهند.


او ادامه داد: اعلام افزایش داخل سازی خودروهای تولیدی رنوپارس تا 80 درصد، آغاز ساخت خودرو پژو301 با 54 درصد داخلی سازی و همچنین داخلی سازی 50 درصدی پژو 2008 تا اردیبهشت ماه آینده، همگی برای قطعه سازان داخلی فرصت های ارتقای تولید و همچنین در اختیار گرفتن بخشی از بازار بین المللی این شرکت ها را فراهم می آورد.


نجفی منش با اشاره به جلسه هفته گذشته با مدیرعامل رنو پارس، اضافه کرد: این مسوول اعلام کرده است به شرط رقابت قیمتی برای پیوند دادن قطعه سازان ایرانی به بازارهای بین المللی آمادگی دارد.


او تصریح کرد: این توانمندی در قطعه سازان ایرانی وجود دارد که امروز چنین مواردی را درخواست داریم، نمونه آن خودرو تندر90 است که 60 درصد آن داخلی سازی شده و در حال حرکت به سمت داخلی سازی 80 درصد است و خودرویی کیفی و مورد اقبال عامه مردم در بازار به شمار می رود.


این مقام صنفی برگزاری همایش بین المللی صنعت خودرو در ماه آینده را فرصتی برای مذاکره قطعه سازان ایرانی با شرکت های رنو، سیتروئن، فولکس واگن و... دانست.


دیروز با رای اعضای منتخب هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور، نجفی منش به عنوان رییس، «مهدی مطلب زاده» به عنوان نایب رییس، «آرش محبی نژاد» به عنوان دبیر و «سعید صبوری» به عنوان خزانه دار این انجمن معرفی شدند.


پیش از این نیز خانم «طرلان افشار» به عنوان بازرس هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازان انتخاب شده بود.


پیش از این بیست و پنجم آذرماه با حضور انجمن های استانی و جمعی از تولیدکنندگان قطعات خودرو کشور انتخابات هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور در مجمع عادی برگزار و اعضای هیات مدیره انتخاب شده بودند.


انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور نخستین انجمن صنایع همگن کشوری است که با تایید کمیسیون اصلی تشکل های تخصصی صنعتی و معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت رسمی شد.

منبع: ایرنا

401

محمدرضا نجفی منش وزیر صنعت، معدن و تجارت قطعه سازان صادرات خودرو

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۶۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر یک روزه خود به عسلویه، ضمن دیدار با علمای اهل سنت و امامان جمعه عسلویه و نخل تقی از چند مجتمع پتروشیمی مستقر در عسلویه بازدید و با مدیران شرکت پتروشیمی دماوند و مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی دیدار و بستر‌های همکاری دانشگاه با صنایع را تشریح کرد.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای در حاشیه این دیدار‌ها با تأکید بر اینکه در سه سال گذشته، گسترش حوزه فناوری در دانشگاه از تأکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده، اظهار کرد: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحد‌های فناور بازدید کنند.

وی با بیان اینکه شرایط مناسب رفاه و آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده، عنوان کرد: هر سال شاهد رشد جمعیتی مناسب از لحاظ تعداد دانشجو در دانشگاه هستیم. ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در ۸۰۰ مدرسه در سراسر کشور در حال تحصیل بوده و ۳۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند که با افزایش واحد‌های بین‌الملل، هدف‌گذاری برای ۱۰۰ هزار دانشجو صورت گرفته است. ضمن اینکه در شرایط تحصیل دانشجویان غیرایرانی با تأکید بر پاسداشت زبان فارسی، تدریس به زبان رسمی کشور صورت می‌گیرد.

سروری‌مجد با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیاز‌ها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.

دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.

سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.

وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.

دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند

مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.

غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.

وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد