Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته رئیس سازمان نهضت سوادآموزی میانگین سال‌های تحصیل شهروندان ایرانی 8.4 سال است در حالی که در برخی کشورها این نرخ بالای 12 سال است.

به گزارش ایسنا، علی باقرزاده در نشست هم اندیشی مشاوران وزراء امور زنان و خانواده و مدیران کل دفاتر امور زنان و خانواده استانداریها که در سازمان نهضت سواد آموزی برگزار شد، با بیان اینکه 35 عنوان کتاب مهارتی تولید کرده‌ایم که مشابه آنها در کشور وجود ندارد گفت: در طول پنج سال گذشته شورای عالی پشتیبانی احیاء و بیش از 300 جلسه برگزار شد که خروجی آن بیش از 3000 مصوبه برای پیشبرد امر سوادآموزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بیش از 5000 جلسه در سطح استانی برگزار شده است.

وی افزود: در کمیته امداد نهضت جدیدی برای توانمندسازی زنان و دختران و سایر افراد تحت پوشش امداد شکل گرفته است. در سازمان فنی و حرفه ای، جهادکشاورزی و وزارت ارشاد نیز فعالیتهایی برای توانمندسازی جامعه هدف صورت گرفته است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه طبق قواعد و قوانین هرکسی توان خواندن و نوشتن نداشته باشد را بیسواد می خوانیم گفت: در برنامه پنج ساله ما آمده سواد مجموعه ای از دانش‌ها مهارت ها و قابلیتهاست که کمک می‌کند فرد زندگی باکیفیت تری را تجربه کرده و توان حل مساله پیدا کند. اگر کسی توان خواندن و نوشتن نداشته باشد به مهارت های اطلاعاتی دیگر که زمینه ارتقایش را فراهم کند دسترسی نمی‌یابد.

باقرزاده ادامه داد: باید شرایطی را فراهم کنیم هرآنچه فرد نیاز دارد خودش بدست بیاورد و در اداره خودش خویش فرما شود. خویش فرمایی در امور فرهنگی، اقتصادی و سیاسی بسیار مهم است.

کاهش 50 درصدی نرخ مرگ و میر فرزندان مادران باسواد

وی با اشاره به یک پیمایش جهانی در حوزه بهداشت گفت: مادرانی که تا دوره ابتدایی آموزش دیده باشند، نرخ مرگ و میر فرزندانشان تا 50 درصد کاهش می یاید و این تاثیر حداقلی سواد را نشان می دهد. سواد آموزی مروج صرفه جویی در مصرف انرژی است و میانگین سوادآموزی افراد با سطح اشتغال و ارتقای بهره وری جامعه رابطه دارد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: میانگین سال‌های تحصیل شهروندان ما 8.4 سال است در حالی که در برخی کشورها این نرخ بالای 12 سال است.

ارتباط مستقیم سوادآموزی با عدم ارتکاب جرایم خشن

باقرزاده افزود: سوادآموزی با عدم ارتکاب به جرایم خشن ارتباط مستقیم دارد، همچنین از منظر دینی سطح تحصیلات با انجام صحیح آداب و مناسک دینی نیز رابطه مستقیم دارد.

وی به وضعیت سواد آموزی بر اساس سرشماری سال 95 اشاره کرد و گفت : طی سال های 86 تا 90 با افزایش بیسوادی مواجه بودیم، اما در سال های 91 تا 95، رشد باسوادی 2.8 درصد بوده و بیش یک میلیون از شمار بیسوادان کاسته شده است.

13 درصد روستاییان بیسواد مطلق هستند

63 درصد بیسوادان زن هستند


باقر زاده افزود: در گروه سنی 45 تا 49 سال باسوادی شهری و روستایی 20 درصد اختلاف دارد. در گروه سنی 40 تا 49 سال 25 درصد بیسوادی در روستاها داریم.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه 4.2 درصد جمعیت 10 تا 49 سال زنان شهری و 13 درصد جمعیت زنان روستایی بیسواد مطلق اند عنوان کرد: 63 درصد بیسوادان از جمعیت زنان اند که 44 درصد روستایی و 54 درصد شهری هستند.  همچنین 190 هزار بیسواد سرشماری شده در گروه سنی 10 تا 19 سال داریم.

وی ادامه داد: 38 درصد اتباع خارجی از نعمت سواد محروم اند.

باقرزاده به طرح سوادآموزی اولیای دانش آموزان اشاره کرد و گفت: تا کنون و طی سه سال گذشته 262 هزار نفر از اولیاء را باسواد کردیم. توانمندسازی مربیان عشایری را دنبال کردیم و تعدادی سوادآموزان و آموزش دهندگان با مشارکت معاونت امور زنان وارد برنامه های آموزشی شدند و 1000 آموزش دهنده و 5000 سوادآموز در این طرح تحت آموزش قرار گرفتند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش 45 هزار کودک در سن تحصیل و 8000 معلول را تحت پوشش برنامه های سواد برده‌ایم. امروز بیش از هر چیز دیگری نیازمند حمایت های اجتماعی بوده و مصر به خلق فرصت های جدید و مشارکت با دستگاه‌های دیگر هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نهمین جلسه‌ شورای تأمین مسکن استان، افزود: شناسنامه مسکن استان به طور کامل احصا و هر آنچه برای تکمیل اقدامات گسترده‌ای که تاکنون به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی در حوزه مسکن در استان همدان انجام شده، مشخص و پیش روی مسئولان است.

وی ادامه داد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باز آفرینی شهری و مسکن روستایی چهار محور مهمی است که با قوت و برای دست یافتن به تمامی اهداف تعریف شده، دنبال می‌‎شود.

استاندار همدان اظهار کرد: از اقدامات جهادی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها تقدیر می‌کنم.

وی گفت: پروژه‌های مسکن در شهرستان‌ها توسط معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی با فرمانداران، شهرداران و مدیران به صورت ویژه بررسی می‌شود.

قاسمی فرزاد بیان کرد: رقابت مثبت برای تسریع روند کار نهضت ملی مسکن در دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند تأمین زمین با روند قانونی و معرفی متقاضیان به بانک‌ها توسط دولت مردمی و انقلابی ایران قوی انجام می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه مسکن باید با کیفیت مطلوب و سرعت بالا احداث شود، افزود: در کنار تحقق شعار "جهش‌ تولید با مشارکت مردم" جهش مسکن نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اولویت تأمین مسکن استان است.

استان همدان، با وسعتی نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر مربع حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و تراکم نسبی ۸۸ نفر در هر کیلومتر مربع، همدان را در ردیف یکی از پرتراکم‌ترین استان‌های کشور قرار داده‌ است. ساخت و تحویل چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال و در طول فعالیت دولت سیزدهم انجام خواهد شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229224 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان بازار مسکن مسکن ملی

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۲۲۵ تن قیر رایگان به شهرداری سلماس
  • منزوی کردن زنان را قبول نداریم/ ایران بیشترین تحصیل کرده زن در منطقه را دارد
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • نبض مسکن در کلان‌شهر همسایه تهران
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد