Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست با هدف شناسایی استعدادهای زیست محیطی در زمینه های مختلفی چون اطلاع رسانی، پژوهش، اکتشافات و اختراعات زیست محیطی و فعالیت های اجتماعی فراخوان داد.

ایران آنلاین / هاله سهراب زاده، سرپرست دفتر پژوهش و توسعه فناوری سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بروز بحران‌های محیط‌زیستی در سال های اخیر انسان را بر آن داشته تا با تکیه بر علم، فناوری، ظرفیت جوامع بومی و مشارکت مردمی در راستای کاهش و رفع مسایل به‌وجود آمده گام بردارد، گفت: از این رو انجام هر گونه اقدامی که سبب افزایش آگاهی و ایجاد انگیزه برای حفظ محیط‌زیست شود بسیار مهم و موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : در همین راستا و به سبب افزایش مشارکت همگانی در حفاظت از محیط‌زیست این سازمان از سال ۱۳۷۹ اقدام به برگزاری جایزه ملی محیط زیست کرده و با استناد به ماده ۴۶ آیین‌نامه اجرایی قانون حفاظت و بهسازی محیط‌زیست و مصوبه مورخ ۲۳/۱۰/۱۳۷۷ شورایعالی حفاظت محیط‌زیست از فعالیت‌های ارزنده افراد حقیقی و حقوقی حافظ محیط‌زیست قدردانی می‌کند.

سهراب زاده تصریح کرد: ابداعات، اختراعات و طرح‌های بارز برای جلوگیری از آلودگی یا تخریب محیط‌زیست، خلاقیت‌ها و ابتکارات بارزی که موجب کاهش موثر هزینه‌های جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط‌زیست شده، ارایه طرح‌ها و پروژه‌های کاربردی و قابل اجرا که موجب نجات گونه‌های کمیاب و در معرض خطر انقراض گیاهان و جانوران و یا احیای یک زیستگاه ارزشمند درحال تخریب شده از جمله محور های مصوب سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست است.

همچنین مطالعات و تحقیقات علمی ارزشمند و موثر در زمینه پیشگیری از آلودگی و تخریب محیط‌زیست، اعطاء کمک‌های قابل توجه و ایجاد امکانات موثر مادی و معنوی برای حفظ محیط‌زیست، ارایه خدمات ارزنده و فعالیت‌های برجسته و نتیجه بخش در مورد ارتقاء سطح دانش و بینش زیست‌محیطی جامعه، فداکاری و از خودگذشتگی و تلاش بیش از حد انتظار به منظور جلوگیری از وقوع حوادث ناشی از بروز بحران‌های زیست محیطی و ممانعت از به خطر افتادن سلامت مردم در این مواقع، یا جلوگیری از نابودی و تخریب اکوسیستم‌های ویژه و منابع طبیعی ارزشمند و گونه‌های جانوری و گیاهی در معرض خطر قریب الوقوع از دیگر محورهای مصوب دریافت جایزه ملی محیط زیست است.

سهراب زاده یاد آور شد: متقاضیان می‌بایست مدارک لازم را حداکثر تا تاریخ  ۱۳۹۶/۱۱/۲۰ به دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط‌زیست ارسال کنند.

متقاضیان آثار خود را به آدرس دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط زیست: بزرگراه شهید حکیم، بین شیخ فضل ا... نوری و یادگار امام، پارک طبیعت پردیسان، سازمان حفاظت محیط‌زیست، معاونت آموزش و پژوهش، دفتر پژوهش و توسعه فناوری‌های محیطزیست، دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط‌زیست، تلفن: ۸۸۲۳۳۳۷۰ -- دورنگار ۸۸۲۳۳۳۷۱  ارسال کنند./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۸۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • هنرمند سیستان و بلوچستانی جایزه جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست را از آن خود کرد
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد