Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مهرداد نادری فر روز دوشنبه در شورای ورزش همگانی استان همدان اظهار کرد: وزارت ورزش و جوانان امکانات بسیار مطلوبی را برای تجهیز و توسعه ورزش روستاها اختصاص داده است و نمایندگان مجلس به همراه فرمانداران با مراجعه به معاونت توسعه ورزش همگانی، نسبت به دریافت اقلام و وسایل ورزشی پیگیری و اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تاکنون شهرهای ملایر، همدان، تویسرکان و اسدآباد به خانه ورزش روستایی تجهیز شده اند اظهار کرد: در حال حاضر 75 خانه ورزش روستایی در سطح استان دایر شده است و سایر شهرستان ها نیز نسبت به ایجاد خانه ورزش روستاها اقدام کنند.
رئیس هیات روستایی و بومی محلی همدان افزود: فرمانداران و نمایندگان مجلس در شهرستان های استان می توانند با توسعه خانه های ورزش روستاها نسبت به دریافت اقلام ورزشی کنند.
نادری فر با اشاره به موفقیت های کسب شده در توسعه ورزش روستایی استان همدان گفت: نوروز امسال مسابقات ورزشی با عنوان 'جام نوروز' در 450 روستای این استان برگزار شد و در تلاش هستیم نوروز سال آینده بالای 50 درصد روستاها در جام نوروز مشارکت کنند.
وی با اشاره به افزایش چشمگیر آمار بیمه شدگان ورزش روستایی و بازی های بومی محلی همدان گفت: امسال به نسبت سال های گذشته با افزایش 250 درصدی بیمه شدگان ورزشی جامعه روستایی و بومی محلی مواجه هستیم.
وی یادآور شد: همچنین امسال 40 همایش پیاده روی در روستاها برگزار شد و سال آینده این برنامه 2 برابر می شود.
وی در ادامه گفت: توسعه ورزش همگانی به عنوان یکی از بهترین راهکارها در راستای ایجاد شادابی و نشاط اجتماعی به شمار می رود و در هر موقعیتی که شاهد برگزاری همایش ها و برنامه ها در رشته های همگانی نظیر پیاده روی و ورزش صبحگاهی و نیز بازی های بومی و محلی بوده ایم، با استقبال بسیار چشمگیر مواجه شده است.
وی اضافه کرد: ترویج ورزش های همگانی و نیز افزایش فضاهای ورزشی در سطح شهرستان ها به منظور غنی سازی اوقات فراغت جوانان و ایجاد شور و نشاط اجتماعی بسیار احساس می شود و سیاستگذاری ها در توسعه ورزش باید در این سمت و سو باشد.
نادری فر خاطرنشان کرد: امروزه با توجه به فقر حرکتی به ویژه در بانوان باید نسبت به ایجاد انگیزه مضاعف در بین این قشر مهم جامعه برنامه ریزی مدون صورت گیرد و فعالیت های ویژه و اثرگذار در سلامت آنها را به اجرا گذاشته شود.
وی چشم انداز ورزش همگانی در سال 1404 را مشارکت 50 درصدی جمعیت استان عنوان کرد و افزود: باید برای رسیدن به این چشم انداز وضعیت فعلی ورزش همگانی استان مشخص شود تا بر اساس آن تصمیم گیری صورت گیرد.
نادری فر با اشاره به توجه به امر ورزش در قانون ششم توسعه گفت: سرانه های فضاهای ورزشی استاندارد و میزان توسعه زیرساخت ها در قانون ششم مشخص شده و باید برای بهره برداری طرح نیمه تمامی که امروز وجود دارد پیگیری صورت گیرد تا در اسرع وقت به بهره برداری برسد.
وی در ادامه با اشاره به فضای اختصاصی برای ورزش جانبازان افزود: در همین راستا چشم اندازی برای این موضوع مشخص و فضاها برای ورزش جانبازان مناسب سازی شود و سانس هایی از سالن های ورزشی به صورت رایگان به جانبازان اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه بانوان 50 درصد جامعه را تشکیل می دهند گفت: اداره ‌کل ورزش و جوانان استان همدان امکانات و سالن‌های ورزشی دستگاه‌های اجرایی استان را برای استفاده هیات‌های ورزشی و عموم مردم ساماندهی کرده است و بهتر است سانس های رایگان در اختیار بانوان قرار گیرد.
مدیرکل اموراجتماعی استانداری گفت: رغبت برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه ورزش استان همدان باید در دستور کار شورای ورزش همگانی استان قرار گیرد و با هماهنگی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری استانداری پیگیری ماده 53 و 63 در اولویت باشد.
هم اینک پنج هزار و 500 ورزشکار روستایی و بومی محلی همدان به صورت سازمان یافته زیر پوشش بیمه ورزشی قرار دارند.
7520/2087
خبرنگار: میثم ناصرنژاد** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۸۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود

رضا داودی، مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه در راستای حل مشکلات آب در شهر جوانرود با بیان اینکه پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است، گفت : این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه اعلام کرد: تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله‌گذاری، با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل کردن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق‌آباد، انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی‌رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال‌جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

داودی درخصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان، گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۴۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه اجرا شده است.

داودی خاطرنشان کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی‌اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری ساخته شده است.

وی افزود: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌و‌شو و گند‌زدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌و‌شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش، یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان‌بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴هزار و ۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی شده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳.۸ کیلومتر و طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان+مصاحبه
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها