Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رکود و وقفه مکرر این واحد عرضه سوخت مساله جدی اهالی برای مردم شده است ،آنهکه مجبورند دستکم 55 کیلومتر فاصله کلات مورموری تا شهر ابدانان یا فاصله دورتر اندیمشک در استان خوزستان را برای تهیه ا اقلام ضروری تامین بنزین و گازوییل طی کنند.
متاثر از نبود و اختلال در عرضه توزیع مواد سوختی همه روزه تعداد زیادی از مردم مورموری و روستاهای تابعه برای تامین بنزین وگازوئیل متحمل رنج سفر، به شهرهای آبدانان، دهلران ،اندیمشک و دشت عباس می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعطیلی تنها جایگاه عرضه سوخت در ماه ها و چند سال گذشته اعتراض مکرر بخشدار کلات مورموری را نیز برانگیخته است، وی اعتقاد دارد : کمبود مواد سوختی به خصوص بنزین و گازوئیل مردم کشاورز این بخش گرمسیری را با مشکل جدی روبرو کرده است.
حجت هادیزاده روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بخش 12هزار نفری مورموری دارای یک جایگاه عرضه بنزین و فراورده های نفتی است که به علت مشکلات مالی و مدیریتی عمدتا راکد است.
وی تصریح کرد: مالک این جایگاه توزیع بنزین به علت مساله مالی با شرکت پخش فر اورده های نفتی، قادر به تامین بنزین مورد نیاز روزانه مردم بخش گرمسیری مورموری نیست و در طول یکماه فقط چند روز بنزین در جایگاه وجود دارد و مابقی روزهای هفته هیچگونه بنزین ، نفت سفید و گازوییل در مورموری وجود ندارد .
هادیزاده اضافه کرد: این مشکل چند ساله را بارها به متولیان و مدیران شرکت نفت و پخش فرآورده های نفتی استان ایلام منعکس کرده اما شوربختانه تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نشده است .
کلات مورموری با 650وسیله نقلیه عمومی و خصوصی ،18 هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه 30 هزار تن محصولات دامی، کشاورزی ، جالیزی و دانه های روغنی در 55 کیلومتری جنوب ابدانان قرار دارد .
خبرنگار:سیدحرمت الله موسوی مقدم** انتشاردهنده : شهریار حیدری فر
7174/6034

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری صبح یکشنبه در نخستین نشست ستاد انتخابات استان خراسان رضوی (دور دوم) اظهار کرد: هیأت اجرایی و نظارت آمادگی کامل را برای مرحله دوم انتخابات در روز ۲۱ اردیبهشت دارند.

فرماندار مشهد در خصوص کسانی که می‌توانند در این مرحله رأی دهند، گفت: در دور دوم کسانی می‌توانند رأی دهند که در مرحله اول در حوزه مشهد رأی دادند و یا در دوره قبل در هیچ شعبه‌ای رأی ندادند و یا رأی اولی‌هایی که در این بازه زمانی به سن قانونی رسیده‌اند می‌توانند رأی دهند.

وی با بیان اینکه هر شعبه سیار در طول روز حداکثر می‌تواند ۱۴ الی ۱۵ محل را رأی بگیرد، افزود: مد نظر ما این است شعبه‌های سیار به مناطقی که جمعیت بیشتری دارد بروند.

داوری تاکید کرد: تمام تلاش هیأت اجرایی این است که بتوانند انتخابات سالم، باشکوه و با مشارکت بالا برگزار کنند و صبح جمعه از ساعت ۵ صبح در شعب اخذ رأی حضور خواهند داشت و ساعت ۸ شروع به رأی گیری خواهند کرد.

فرماندار مشهد با بیان اینکه در مرحله اول ۱۸۱۰ شعبه اخذ رأی داشتیم افزود: در این مرحله شعبی که نزدیک یکدیگر بوده‌اند و مشارکت آنها پایین‌تر بوده است ادغام کردیم و تعداد شعب در این مرحله به ۱۰۲۰ شعبه در مشهد کاهش یافته است.

وی گفت: در مرحله قبل تخلفاتی اعلام نشده است و نسبت به کسانی که اعتراض داشتند و این اعتراضات با گفت‌وگو حل شده و منجر به تشکیل پرونده نشده است.

داوری بیان کرد: در مرحله اول حدود ۷ درصد افزایش مشارکت داشتیم و ۱۷ درصد افزایش تعرفه داشته‌ایم که نشان دهنده افزایش تعداد واجدین شرایطمان بوده است.

فرماندار مشهد گفت: در دوره گذشته مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۸ حدود ۳۴ درصد مشارکت داشته‌ایم و این دوره ۴۰.۱۷ درصد، مشارکت داشته‌ایم.

وی در خصوص دلایل مشارکت بیشتر مردم بیان کرد: اول اینکه مردم بیشتر پای کار آمدند، همچنین در حوزه مشهد میزان رقابت بالا بود و ۴۸۹ نامزد انتخابات بودند، شعب اخذ رأی را ۲۰ درصد افزایش دادیم و تبلیغات خوبی برای جانشانی شعب اخذ رأی کرده بودیم.

داوری ادامه داد: بومی سازی شعبه اخذ رأی و مردمی سازی کردیم و این اعتماد مردم را بیشتر کرده بود.

فرماندار مشهد گفت: خیابان انتخاب را ایجاد کردیم و این طرح ما کشوری شد و از شهرداران کمک گرفتیم و همه اینها باعث شد که مشارکت مردم و اعتماد مردم بیشتر باشد.

کد خبر 6096993

دیگر خبرها

  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • حساسیت هایی که در نماینده، روشنفکر و مردم نیست