Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته داوران فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تاکید کرد به دنبال از بین بردن انحصار طلبی در داور بدنسازی است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

امید جبلی در خصوص اعتراض برخی داوران بین‌المللی رشته بدنسازی و پرورش اندام اظهار داشت:

قبل از مسابقات قهرمانی کشور در ارومیه که شهریورماه امسال برگزار شد، در جلسه‌ای رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام از من خواست به دلیل اعتراض‌های مردم، استان‌ها و ورزشکاران به فدراسیون و وزارت ورزش نسبت به حضور تکراری برخی داوران در وسط پنل داوری به این موضوع رسیدگی و بررسی و اقدامات لازم را انجام دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد:

رئیس فدراسیون در این جلسه گِله کرد که من کار را به دست برخی از این داوران سپردم و اصلا به کار آنها ورود نمی‌کنم. این داوران نیز با مشورت و هماهنگی با یکدیگر نسبت به عملکرد ورزشکاران رای می‌دادند و چنانچه نظر داوران کنار با آنها یکی نباشد اصلا به آن توجه نمی‌کنند. داوری رشته پرورش اندام اینگونه است که ۷ تا ۹ داور برای قضاوت می‌نشینند اما پنل وسط به عنوان سرقفلی این دوستان شده بود و از دیگر داوران استان‌ها در این قسمت استفاده نمی‌کردند.

رئیس کمیته داوران فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تاکید کرد:

۲ سال است که به عنوان نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون جهانی انتخاب شده‌ام و رئیس فدراسیون معتقد است من نظارت روی داوران داخلی را فراموش کرده و بیشتر به مسائل بین‌المللی اهمیت می‌دهم . به همین خاطر خواستار رسیدگی من نسبت به اعتراض‌ها صورت گرفته بود. با توجه به این مسائل و شکایت‌هایی که موجود است به این دوستان اعلام کردم چند ماه به مسابقات اعزام نشوند و در صورت لزوم نیز با صلاحدید کمیته داوران ۲ نفر، ۲ نفر آنها را به اعزام کنیم.

امید جبلی تصریح کرد:

به این داوران اعلام کردم ۹ صندلی برای داوری وجود دارد و چرا آنها وزن به وزن جای خود را تعویض نمی‌کنند که این موضوع با اعتراض آنها همراه شد. قصد متهم کردن کسی را ندارم اما باید در داوری بدنسازی یکسان سازی شروع و به شکایت مردمی رسیدگی شود. داوران ما باید بدانند در داوری بدنسازی، پایتخت‌نشین و غیره نداریم و داوران شهرستانی نیز باید در داوری مسابقات حضور داشته باشند. به صِرف تهرانی بودن نباید به صورت انحصاری همه چیز در اختیار برخی‌ها باشد و نباید این نفرات فراموش کنند. ما انقلاب کردیم که به انحصار طلبی پایان دهیم و همانطور که می‌دانید تمام روسای جمهور ما غیر تهرانی بودند.

امید جبلی در پاسخ به این سوال که با بررسی حضور ثابت این نفرات در مسابقات مختلف تخلف آنها نیز ثابت شده است، گفت:

اسناد کتبی تمام اتفاقات موجود است. من نمی‌خواهم بگویم خدایی نکرده آنها تخلفی مرتکب شده یا نشدند اما برای پایان دادن به حرف و حدیث‌ها و اینکه داستانی نباشد چنین تصمیمی گرفته شده است. از طرف مقابل این نفرات مدعی هستند که تنها آنها داور بین‌المللی باقی بمانند که شدنی نیست.

رئیس کمیته داوران فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت:

من آمده‌ام تا انحصار طلبی را در داوری پرورش اندام از بین ببرم. اعتقاد دارم در حال حاضر نفرات تحصیل‌کرده، قهرمان و صاحب مدال جهانی داریم که توانایی بین‌المللی شدن در داوری این رشته را دارند. مگر این دوستان تافته جدا بافته هستند که همه چیز باید برای آنها باشد. این در حالی است که برخی از این نفرات سابقه قهرمانی در این رشته را نیز ندارند و از تسلط کافی به زبان انگلیسی نیز بی‌بهره هستند.

امید جبلی در پاسخ به این سوال که مگر شرط انتخاب به عنوان داور بین‌المللی تسلط به زبان انگلیسی نیست، خاطرنشان کرد:

سال ۹۳ که من به عنوان رئیس کمیته داوران انتخاب شدم این میراث به من رسید و این دوستان داور بین المللی WPBF بودند اما با شناختی و رایزنی که با فدراسیون جهانی IFBB داشتم سعی کردم با دلیل و مدرک آنها را مجاب کنم که داوران ما را تنها با یک تست به عنوان بین‌المللی قبول کنند.

امید جبلی در خصوص اظهارات و ادعاهای مرتضی مرتضوی گفت:

ایشان ادعا کرده که سخنگوی شوراى راهبردى بدنسازى و پرورش اندام است که چنین پستی در فدراسیون اصلا وجود ندارد و این عنوان جعلی است. با این دوستان نیز بحت و جدل نداریم و فقط به دنبال برابرسازی هستیم تا تمامی اقشار این رشته دیده شوند. اگر کسی نیز تخلفی انجام داده باشد با مدرک باید ثابت کنیم تا تنبیه شود.

رئیس کمیته داوران تاکید کرد:

کشور قدرتمندی در رشته پرورش اندام و از ۳۲ استان بهره‌مند هستیم، برخی استان‌های ما از کشورهای اسکاندیناوی بزرگ‌تر و در قهرمان پروری نیز ۱۰۰ برابر قوی‌تر از آنها هستیم. در حال حاضر به دنبال این هستیم که با مشورت با رئیس فدراسیون حداقل در هر استان ۳ داور بین المللی داشته باشیم تا تعداد داوران بین المللی به افراد محدودی منحصر نباشد. محدودیت حتی اگر افراد، سالم باشند فساد می‌آورد. نمی‌شود که ۱۰۰۰ قهرمان داشته باشیم اما تعداد داوران بین‌المللی ما محدود باشد.

امید جبلی گفت:

دست جوانانی که سابقه قهرمانی دارند و از تحصیلات بالا بهره‌مند و به زبان انگلیسی تسلط دارند را می‌بوسم تا به سمت داوری بیایند و با اضافه شدن به لیست داوران بین‌المللی به ما کمک کنند.

 

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۲۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی

اسامی داوران بازی‌های مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور مشخص و اعلام شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از ‌سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته داوران اسامی تیم‌های داوری مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور را مشخص کرد که به شرح زیر است:

برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - سپاهان در مسجدسلیمان

 

پنجشنبه - 6 اردیبهشت 1403
مس رفسنجان - پیکان تهران
داور: مهدی اجاقی، کمک‌ها: حامد صفایی و مرتضی هوشیار، داور چهارم: علی سام
ناظر داوری: سعید علی‌نژادیان

جمعه - 7 اردیبهشت 1403
مس کرمان - چادرملو اردکان
داور: احمد محمدی، کمک‌ها: حمید نادری و سامان اقبال‌پور، داور چهارم: احمد مرشدی
ناظر داوری: حسین طالقانی

فجر سپاسی شیراز - گل‌گهر سیرجان
داور: حسین زمانی، کمک‌ها: مهدی شفیعی و سجاد ایرانپور، داور چهارم: مسعود حقیقی
ناظر داوری: اسماعیل آمری

هوادار تهران - مس سونگون
داور: شاهین یزدانی، کمک‌ها: علیرضا طاهرخانی و سجاد نجفی‌نژاد، داور چهارم: عبدالحسین باستان
ناظر داوری: محمدحسین اسدی

آلومینیوم اراک - پرسپولیس
داور: امیر عرب‌براقی، کمک‌ها: هادی طوسی و علی احمدی و داور چهارم: کیوان علی‌محمدی

تراکتور تبریز - ذوب‌آهن اصفهان
داور: امیرسامان سلطانی، کمک‌ها: امیرمحمد داودزاده و وحید سیفی، داور چهارم: حامد سیری
ناظر داوری: اکبر بخشی‌زاده

ملوان بندر انزلی - سایپا تهران
داور: مهرداد خسروی، کمک‌ها: هیوا بهمنی و هیمن نوربخش، داور چهارم: شهاب محمدی
ناظر داوری: شاهین حاج‌بابایی

آبی‌پوشان ملاثانی - سپاهان
داور: هادی علی‌نیافر، کمک‌ها: امید افخمی و کورش صامی‌فر، داور چهارم: میثم عباسی
ناظر داوری: مختار مهدوی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • شیخ‌احمدی: داوری ژیمناستیک ایران به سطح بین‌المللی رسیده است
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • تعیین تیم های داوری لیگ برتر با تایید کارگروه صیانت
  • شکایت رسمی بارسا: فاجعه داوری در ال‌کلاسیکو!
  • اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • سوت سرنوشت
  • پسر رئیس کمیته داوران، رکورددار تعداد داوری!
  • پشت‌پرده انتشار یک مصاحبه قدیمی علیه هادی چوپان؛ چه کسی می‌خواهد هادی چوپان را تخریب کند؟
  • بیشترین قضاوت برای فرزند رئیس کمیته داوران فدراسیون + جدول