Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن روحانی» رئیس جمهور امروز در احکامی جداگانه برخی معاونان و مشاوران خود را منصوب کرد. افرادی که در دولت یازدهم هم مشاور، معاون و یا دستیار رئیس جمهور بودند. اما رفتن «محمد شریعتمداری» از معاونت اجرایی رئیس جمهور و اغاز بکارش در جایگاه وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنان خبری از انتصاب معاون اجرایی جدید برای روحانی در دولت دوازدهم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، رئیس جمهور امروز احکام «رضا فرجی دانا» به عنوان مشاور علمی رئیس جمهوری و «حسینعلی امیری» به عنوان معاون امور مجلس رئیس جمهور را تمدید کرد تا آنها همچون دولت یازدهم در دولت دوازدهم نیز عهده دار این مسئولیت ها باشند.

«حسن روحانی» همچنین «حجت الاسلام والمسلمین علی یونسی» را که در دولت یازدهم دستیار رئیس جمهور بود به عنوان مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی منصوب کرد و در حکم تازه ای «اکبر ترکان» را به عنوان خود در امور هماهنگی نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار شهری معرفی کرد.

رئیس جمهور در حالی مشاوران و معاونان خود را معرفی و احکام آنها را صادر کرده است که همچنان پس از رفتن «محمد شریعتمداری» به وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ جای او در معاونت اجرایی ریاست جمهوری خالی مانده و هیچ فردی به عنوان جایگزین معرفی نشده است.

با وجود اینکه تکلیف معاونت اجرایی رئیس جمهور هنوز مشخص نشده، اما در بودجه پیشنهادی سال ۹۷ ردیف‌ مشخصی برای آن درنظر گرفته شده است. بر این اساس بودجه پیشنهادی برای معاونت اجرایی ریاست جمهوری در سال آینده  239.321.700.000 تومان معادل ( 239 میلیارد و 321 میلیون و 700 هزار تومان) پیشنهاد شده است.

موضوع درباره انتخاب این معاونت رئیس جمهور وقتی جالب تر می شود که پای صحبت رئیس دفتر رئیس‌جمهور در این خصوص بنشینیم. «محمود واعظی» درباره معرفی معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفته که «‌ در حال حاضر قصد معرفی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور را نداریم.» او درباره اختصاص بودجه به معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری آن هم در شرایطی که معاون اجرایی رئیس‌جمهور مشخص نیست، نیز توضیح داده که «در حال حاضر معاونت اجرایی فعالیت‌هایی که در گذشته انجام می‌داده کما فی سابق انجام می‌دهد و همه آن‌ها سرجایشان هستند.»

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص بودجه سال 97 معاونت اجرایی خاطرنشان کرده است که «این ردیف بودجه برای آن دسته از فعالیت‌هایی که بخشی از آن در دولت و بخشی دیگر که در وزارت‌خانه انجام می‌شود در نظر گرفته شده است.» سخن واعظی درباره زمان احتمالی معرفی معاون اجرایی رئیس‌جهور نیز یادآور شده که «هر وقت انتخاب شد می‌گوئیم در حال حاضر بنایی برای این کار نداریم.»

در جریان معرفی کابینه دوازدهم زمزمه هایی درباره سرنوشت معاونت اجرایی رئیس جمهور و احتمال واگذاری مسئولیت ها و اختیارات این معاونت به رئیس دفتر رئیس جمهور شنیده می شد. از آنجا که در زمان طرح این گمانه زنی ها هنوز هیچ مسئولی برای دولت دوازدهم برگزیده نشده و دولت هم البته کار خود را آغاز نکرده بود، بحث ها اینگونه عنوان می شد که «اگر واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور باشد، مسئولیت های معاونت اجرایی رئیس جمهور را هم بر عهده خواهد داشت.»

حالا سخنان «محمود واعظی» در خصوص اینکه دولت فعلا بنایی برای انتخاب معاون اجرایی ندارد، موید همان گمانه زنی های زمان معرفی کابینه دوازدهم است. با این شکل که به احتمال خیلی فراوان در نهایت روحانی معاون اجرایی برنگزیند و اختیارات این بخش را به رئیس دفتر خود واگذار کند. از آنجا که بودجه تقریبی 240 میلیاردی برای معاونت اجرایی در سال 97 پیش بینی شده و مسئولیت های مهم معاونت اجرایی باید این سئوال را پرسید که آیا رئیس دفتر رئیس جمهور می تواند همزمان مسئولیت دفتر ریاست جمهوری، نهاد ریاست جمهوری و همچنین معاونت اجرایی ریاست جمهوری را همزمان بر دوش بکشد؟!

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون اجرایی رییس جمهور در اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه با اشاره به تحولات امسال کشورمان به ویژه عملیات وعده صادق افزود:: این موفقیت نشات گرفته از فرهنگ شهید و شهادت است. منصوری  با بیان اینکه ما در حوزه های اقتصادی، شاخص های نرخ بیکاری، کنترل نقدینگی و افزایش تولید رو به پیشرفت هستیم، گفت: کم و کاستی هایی داریم، اما برای رسیدن به اهداف، ظرفیت ها و ابزارهای لازم وجود دارد. منصوری با اشاره به اینکه در دوره عزت و اقتدار جمهوری اسلامی به سر می بریم، عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران میدان داری می کند. معاون اجرایی رییس جمهور با تاکید بر اینکه مردم کهگیلویه و بویراحمد تجلی غیرت و مردمانی سراسر نور و سلحشور هستند، اظهار کرد: بواسطه شهدا الگوهای موفقی به منصه ظهور گذاشته شد و کشور ما سرشار از اسطوره ها است. منصوری ترویج فرهنگ شهادت را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: این سرمایه معنوی شیعه باید مورد توجه قرار بگیرد و قرارگرفتن در این مسیر به معنای ایستادن در جای درست است. وی به تحولات دنیا اشاره کرد و ابراز داشت: روز به روز بر قدرت جبهه مقاومت با محوریت ایران افزوده می شود. منصوری گفت: امروز شاهد شکل گیری آرایش متفاوتی در جهان هستیم و در مسئله غزه، وعده صادق و طوفان الاقصی اقدامات متفاوتی را دیدیم. معاون اجرایی رئیس جمهوری اضافه کرد: تحولاتی در حال شکل گیری است که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان نظم نوین یاد کردند.    

دیگر خبرها

  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است