Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:20:11 GMT

تاریخی بودن تپه پیسا مورد توجه قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۵۵۰۷۸

تاریخی بودن تپه پیسا مورد توجه قرار گیرد

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با بیان اینکه دستور استاندار مبنی بر ساماندهی تپه پیسا قابل تقدیر است، خاطرنشان کرد: اگر قرار است در آن محل پارک و یا فضای گردشگری ایجاد شود باید تاریخی بودن این تپه هم مورد توجه قرار گیرد تا اثر تاریخی شهر آسیب نبیند.

به گزارش ایسنا، محمود الفت دوشنبه 4 دی در جمع خبرنگاران، با تأکید بر اینکه از شهرداری انتظار می‌رود درآمدزایی پایدار در شهرداری را مورد توجه قرار دهد، حمایت استاندار از شهردار همدان را نقطه قوت خوبی دانست و با اشاره به اینکه همدلی لازم در بین نمایندگان، استاندار و شهردار همدان وجود دارد و جای بهانه‌ای نیست، مردم کار می‌خواهند، یادآور شد: معاونت فرهنگی یکی از حوزه‌های اصلی شهرداری است که متأسفانه چندیست این حوزه معطل مانده و نیاز به ساماندهی این فضای فرهنگی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنانش هم گفت: با توجه به نیاز جامعه کارگری و توسعه مشارکت‌های مردمی متأسفانه عملکرد دستگاه‌های ذیربط از شفافیت لازم برخوردار نیست به طوریکه شفافیت در ارائه آمار در عملکرد اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: رسالت این اداره‌کل شفاف‌سازی در ارائه آمارهایی است که موجب ترویج فرهنگ کار و حمایت از تولید داخلی و وضعیت بهداشت و ایمنی کار و کاهش مصرف موادمخدر می‌شود که این مطالبات اکنون به حاشیه رفته است.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با تأکید بر اینکه رسانه‌ها باید به مسائل اصلی استان و مشکلات واقعی مردم بپردازند، اضافه کرد: امروزه اشتغال و آسیب‌های اجتماعی یکی از مهمترین مسائل استان است که باید مورد توجه رسانه‌ها نیز باشد البته امروزه تأمین کاغذ به مشکل اساسی تبدیل شده و در چنین شرایطی بسیاری از نشریات محلی آسیب دیده‌اند.

وی به بیان برخی مشکلات موجود در استان پرداخت و اظهار کرد: به اتمام نرسیدن کنارگذر شرقی، غربی همچنین ایستگاه راه‌آهن از جمله مشکلاتی است که باید مورد توجه مسئولان استان باشد.

الفت با تأکید بر اینکه رسیدن نرخ رشد جمعیت به منفی 0.23 درصد خطر بسیار اساسی است که باید مسئولان نسبت به آن پاسخگو باشند، یادآور شد: بودجه استان به 18 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است که نباید مسئولان اجازه می‌دادند این اتفاق بیفتد.

وی در ادامه تصریح کرد: سلسله اتفاقاتی که در عرصه سیاسی و اجتماعی ایران در سال 88 رخ داد، گرچه دارای سابقه و پشتوانه 10 ساله (تیر 78) بود اما تجمیع این اتفاقات در یک برهه چند ماهه سبب شد تا سال 88 پرفراز و نشیب‌ترین سال انقلاب اسلامی ایران لقب گیرد که در این فراز و نشیب‌ها بسیاری از نخبگان، خود از قطار انقلاب پیاده شدند اما این ریزش‌ها در مقابل همبستگی و یکدلی‌ای که در 9 دی به نمایش درآمد، هیچ بود.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان ادامه داد: 9 دی آغازی بر پایان یک کودتا و روز انتحار سیاسی گروه فتنه بود، فتنه تا زمانی‌که اسلام انقلابی حاکمیت دارد، وجود دارد که این هوشیاری و آگاهی و زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی را می‌طلبد.

وی با تأکید بر اینکه نســخه شفابخش کشور اقتصاد مقاومتی است و باید به درون‌زایی و امکانات داخلی توجه شــود، تأکید کرد: راهکار اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی این است که به پول کشور دیگری وابسته نباشیم، اقتصاد ما به گونه‌ای است که اگر تنها با 7 یا 8 کشور پیمان پولی چندجانبه ببندیم بیش از 60 درصد نیاز تجارت خارجی ما بدون دلار صورت خواهد پذیرفت؛ چنانچه در بعضی قسمت‌ها اعمال شده است.

الفت در پایان گفت: نگهداشتن مصنوعی نرخ ارز تولید کننده داخلی را به سبب تورم متضرر به تدریج تضعیف می‌کند اما واردکننده به علت ثابت بودن نرخ ارز با یک بازار با ثبات سروکار دارد؛ واردات کالاهایی که در داخل تولید می‌شود خیانت به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی گفت: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، مدیریت به ویژه مدیریت مسائل فرهنگی را بسیار مهم بیان و اظهار کرد: کار با مدیر و کارشناسان بسیار می‌تواند پیش برود و گاهی بیشتر از اعتبارات و بودجه در پیشبرد امور تأثیرگذار است، لذا مدیریت از این جهت بسیار مهم است و مسئله مدیریت نیز یک امر ذاتی است.

وی بهره‌گیری و استفاده از ظرفیت خیرین در توجه و حفظ میراث فرهنگی استان را امری مهم عنوان کرد و افزود: باید از حضور خیرین در امور میراث فرهنگی به ویژه در مرمت و بازسازی مساجد قدیمی و دیگر بناهای تاریخی و میراث فرهنگی استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر حفظ میراث فرهنگی و میراث گذشتگان تصریح کرد: با این کار فرهنگ خود را حفظ می‌کنیم و در می‌یابیم بزرگان ما چه میزان فهم داشته‌اند و بناها را طبق نیاز روز احداث می‌کردند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد اضافه کرد: باید نمایشگاهی داشته باشیم و وسایلی که از قدیم اکنون در اختیار مردم است را جمع‌آوری و به نمایش بگذاریم تا به این واسطه هنر خود را نشان دهیم.

وی با تاکید بر جذب گردشگر با استفاده از ایجاد جاذبه‌های بصری و نورپردازی تصریح کرد: باید از علم روز به ویژه در هنگام مرمت و تعمیر بناهای تاریخی بهره گیریم؛ اصفهان مدارس علمیه تاریخی فراوانی در گذشته داشته اما در هنگام حمله افاغنه و در دوران پهلوی بیشتر این مدارس از بین رفت و تنها حدود ۳۰ مدرسه به جا مانده است.

امام جمعه اصفهان افزود: اصفهان از ظرفیت گردشگری بسیار بالایی برخوردار است و نقاط گردشگری فراوانی دارد اما در عین حال نیازمند مدیریت است و باید گفت میراث فرهنگی به ذوق و مدیران با ذوق و به مدیرانی که به‌صورت میدانی در مناطق حضور یابند نیاز دارد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد تشکیل شورایی برای تفکیک برخی از بناهای شخصی از میراثی را مهم دانست و افزود: شورایی برای تفکیک برخی از بناها به تشخیص متخصصان این امر باید ایجاد شود تا تکلیف برخی از بناها در اصفهان مشخص شود.

وی عنوان کرد: باید به پیشکسوتان صنایع دستی و اساتید میراث فرهنگی اهمیت داده و نسبت به آن‌ها رسیدگی کنید، همچنین از افرادی که می‌توانند در زمینه صنایع دستی آموزش دهند استفاده کنید و نسبت به تکریم و تجلیل و داشتن آماری از تعداد آن‌ها و تهیه عکس و تصاویر این هنرمندان اقدام کنید، زیرا تکریم این هنرمندان امری ضروری است.

در ابتدای این دیدار نیز امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان توجه به میراث فرهنگی را توجه به ایران و تاریخ میراث کهن آن بیان کرد و اظهار داشت: توجه به میراث اسلامی و تمدن نوین اسلامی اهمیت به میراث گرانبهایی است که پیامبر اسلام به جا گذاشته و باید معرفی شود و در حفظ و ترویج آن تلاش کرد.

وی افزود: بناهایی که معماری فرهنگی و تاریخی خاصی در آن به کار رفته است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها فرموده‌اند که این بناها فارغ از اینکه چه افرادی در آن زندگی کرده‌اند مهم بوده زیرا دسترنج هنرمندان و معماری ایرانی و اسلامی ما است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی استان خاطر نشان کرد: استان اصفهان یکی از استان‌های بسیار برخوردار در حوزه صنایع دستی است و صادرات صنایع دستی به دلیل ارزآوری و ایجاد اشتغال خانگی و ارزان قیمت دارای اهمیت است.

وی اضافه کرد: در حوزه گردشگری نیز اصفهان با تعدد بناهای تاریخی و آب و هوایی و راه‌های مواصلاتی و پایتخت بودن آن در ادوار گذشته نگین گردشگری کشور است و نشان می‌دهد که اصفهان مهد دین و در حوزه بناهای تاریخی و گردشگری بسیار مورد توجه بازرگانان بوده است.

کرم‌زاده هم چنین اعتبارات اندک میراث فرهنگی را یکی از دلایل اصلی عدم تحقق انتظارات مردم در حفظ و ترویج میراث فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: شرکت‌های سرمایه‌گذار و ورود آنها برای حفظ میراث فرهنگی در این حوزه اهمیت دارد و باید از ظرفیت این شرکت‌ها بهره برد.

کد خبر 748790

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد