Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@20:45:01 GMT

۸۷ درصد بافت روستایی ملارد فرسوده است

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۵۸۵۷۷

۸۷ درصد بافت روستایی ملارد فرسوده است

فرماندار ملارد با اشاره به اینکه۸۷درصد بافت روستایی ملارد فرسوده است گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فضا را به سمتی ببرند که ساکنان بتوانند بافت فرسوده را با سرعت بهبود ببخشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملارد، بهمن خطیبی در جلسه ستاد بحران استان تهران مشترک با جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران ملارد که با حضور محمدحسین مقیمی استاندار تهران و سایر مسئولان برگزار شد اظهار داشت: از همان آغازین لحظات زلزله جلسه‌های مورد نیاز پیگیری و تدابیر لازم اندیشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

240 هکتار از 2هزار هکتار بافت محدوده شهری ملارد فرسوده است

وی ادامه داد: فردا نیز به مناسبت روز ایمنی موضوع فرهنگ‌سازی در شهرستان پیگیری خواهد شد، ضمن اینکه به دنبال این هستیم که نیازسنجی‌های مورد نیاز دیگری را نیز در منطقه با یک کارگروه استانی انجام دهیم.

فرماندار ملارد با بیان اینکه در مواقع بحران منطقه ملارد امکانات لازم را ندارد تصریح کرد:240 هکتار از 2هزار هکتار بافت محدوده شهری فرسوده است و نزدیک به 50هزار خانواده با 150هزار نفر جمعیت در این بافت فرسوده مستقر هستند.

خطیبی با اشاره به اینکه در سطح شهرستان 33 دهیاری و دو شهر داریم بیان کرد: طبق جمع‌بندی انجام شده این دهیاری‌ها و شهرها ملزم شدند تا اقلام موردنیاز 10درصد جمعیتی منطقه که 115هزار نفر هستند را فراهم کنند؛ به علاوه مجموعه‌ای برای مدیریت بحران در منطقه ملارد نداریم که البته زمین آن تأمین شده و به زودی با پیگیری‌ این مهم را با همراهی استانداری و خیران به سرانجام می‌رسانیم.

87درصد بافت روستایی ملارد فرسوده است

وی عنوان کرد: 87درصد بافت روستایی فرسوده است که البته در این مورد خسارت ساختمان‌های روستایی کم بوده است و در بخش شهری نیز تنها تعدادی ترک‌خوردگی در سقف و دیواره‌ها داشتیم.

فرماندار ملارد با بیان اینکه دو اردوگاه دانش‌آموزی در منطقه داریم که امیدواریم شرایطشان محیا شود گفت: ارائه تسهیلات با بهره کم، تسهیل امور مرتبط با نوسازی و رفع موارد مرتبط با زمین‌های قولنامه‌ای که بعضا مشکلاتی را برای ما ایجاد می‌کند نیز موارد دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بخش خصوصی در زمینه نوسازی بافت فرسوده وارد شود

خطیبی با اشاره به لزوم آموزش اظهار داشت: آموزش در این منطقه لازم است و امید است شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فضا را به سمتی ببرند که ساکنان بتوانند بافت فرسوده را با سرعت بهبود ببخشند که البته در این زمینه نیز بخش خصوصی باید پر رنگ‌تر وارد شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نیاز است که لوازم، ملزومات و تجهیزات بیشتری در شهرستان‌هایی همچون ملارد تهیه شود و درخواست‌هایی را نیز در این زمینه داشته‌ایم و امیدواریم که به شهرستان ملارد بیش از گذشته توجه شود.

انتهای پیام/

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان

شهردار خوی از مسیرگشایی در بافت فرسوده و قدیمی این شهر با هدف کاهش ترافیک خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با توجه به اقدامات عمرانی شهرداری خوی شامل احداث کمربندی و مسیرگشایی در ۵ نقطه از بافت فرسوده شهر با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها پاسخی به مطالبات مردمی در راستای کاهش ترافیک است.

وی افزود: همچنین با اجرای این پروژه‌ها در راستای بازآفرینی شهری اقدام و سعی داریم که مناطق کم برخوردار خوی نیز توسعه یابند.

شهردار خوی با اشاره به عملیات احداث کمربندی شهید سلیمانی گفت: کمربندی شهید سلیمانی به طول ۶ کیلومتر در مسیر رفت و برگشت که هر مسیر آن چهار بانده بوده و احداث آن موجب کاهش ترافیک خواهد شد.

نصرالله‌پور با اشاره به پروژه‌های مسیرگشایی در راستای کاهش ترافیک شهری توسط مدیریت‌شهری خوی تصریح کرد: مسیرگشایی ادامه شیخ نوایی، بهشتی شمالی، پشت پارک ملت منتهی به جمشیدآباد از جمله این پروژه‌ها است با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 750525

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند