Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس شورای اسلامی پس از بازگشت از سفر پاکستان از تبادل نظر رؤسای مجالس کشور‌های منطقه در حوزه امنیتی و اطلاعاتی برای مبارزه با تروریسم خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از خانه ملت،علی لاریجانی امشب (دوشنبه، ۴ دی ماه) پس از بازگشت از سفر سه روزه خود از کشور پاکستان و حضور در کنفرانس بررسی راهکار‌های مبارزه با تروریسم در خصوص دستاورد‌های این سفر گفت: موضوع آشفتگی در منطقه در طی دهه‌های اخیر سیر سعودی داشته که منشا اصلی آن هم روشن است از این رو نشستی با کشور‌های منطقه جهت اتخاذ تدبیری برای طی این مسیر و مبارزه با تروریسم در پاکستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشور‌های روسیه، چین، ترکیه، افغانستان، ایران و پاکستان در این کنفرانس دور هم آمدند، تصریح کرد: رؤسای مجالس این کشور‌ها نظرات خود را مطرح کردند تا در بعد برخورد‌های امنیتی و ارتباطات اطلاعات و استفاده از تجربه در این سال‌ها به فهم مشترکی دست پیدا کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در خصوص توسعه روابط اقتصادی برای از بین بردن فقر و پیشبرد پروژه‌های بزرگ پیش رو مباحثی مطرح شد تا در کل همگرایی بین کشور‌های منطقه برای سرمایه گذاری ایجاد شود.

لاریجانی تاکید کرد: در صورت تقویت اراده‌ها صلح و آرامش در منطقه تحقق می‌یابد، در نشست مذکور نیز بیانیه‌ای در نهایت منتشر شد که نتایج را ملموس‌تر می‌سازد، همچنین مقرر شد جهت جلوگیری از انجام اقدامات مقطعی و ادامه کار اجلاس بعدی در تهران و در سال آینده برگزار شود.

وی ادامه داد: حسن دیگر این کنفرانس این بود که کشور‌هایی که گاهی با یکدیگر مناقشاتی نیز داشتند دیدگاه‌های خود را مطرح کنند، ما نیز با رؤسای مجالس حاضر در این نشست صحبت کردیم به خصوص روابط اقتصادی و پروژه‌های بین دو کشور پیگیری خواهد شد.

لاریجانی یادآور شد: با رئیس مجلس روسیه نیز دیدار و در خصوص پیگیری پروژه‌های راه آهن و انرژی بین دو کشور صحبت شد البته با روسیه کمیته مشترکی برای پیگیری پروژه‌ها تشکیل دادیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با پاکستان زمینه‌های همکاری داشتیم، اما گره‌هایی وجود داشت لذا با برگزاری جلسات متعدد مکانیزمی برای حل و فصل آن‌ها در نظر گرفته شد، کشور‌های دیگر نیز با همکاری اقتصادی موافق بودند لذا مقرر شد زمینه‌های اقتصادی افزایش یابد.

لاریجانی افزود: در مجموع با دولت پاکستان، روسیه، ترکیه و چین روابط سیاسی بالا است و رایزنی‌های مختلف وجود دارد، اما با توجه به پیچیدگی‌های موجود در منطقه، همکاری مجموعه کشور‌ها می‌توانند مفید واقع شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه

انوار احمد، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور  اتیوپی در گفتگو با خبرگزاری تقریب بروز ملی گرایی را یکی از بزرگ ترین خطرات در جهان اسلام می داند و می گوید: این تلاشی بوده که دشمنان اسلام با هدف القای تبلیغات فتنه انگیز و دشمنی ساز بین ملت های مسلمان به جریان انداخته اند تا با تضعیف همگرایی فرهنگی بتوانند در سطوح دولتها هم به اختلافات سیاسی دامن بزنند.

او با بیان اینکه مخالفین همسویی مسلمین برای اینکه از وحدت اسلامی مفهومی غیرمنطقی و غیرعملی بسازند آن را به نام وحدت مذهبی توجیه می کنند، ادامه داد: هدف آنها این است که مفاهیم اسلامی را دستخوش جعل و انحراف کنند و از طریق عوامل نفوذی خود به تفرقه میان ملت های مسلمان دامن بزنند. این در حالی است که هدف علمای بزرگ اسلامی از وحدت اسلامی محصور کردن مذاهب به یک مذهب یا تمرکز بر مشترکات مذاهب و طرد افتراقات آنها نیست که نه معقول و منطقی است و نه مطلوب و اجرایی اما غربی ها تلاش می کنند که این هدف را به شکست بکشانند و وجوه اختلافی را پررنگ سازند.

انوار احمد، همچنین افزود: در حالی که دشمنان سعی دارند با دامن زدن به مساله شیعه و سنی میان کشورهای مسلمان شکاف ایجاد کنند، خود در پشت پرده به دنبال اجرای طرح هایی هستند که اسرائیل را در تحقق اهداف اشغال گرانه در فلسطین به موفقیت برساند. یعنی نتیجه محتوم تفرقه میان ملت ها و دولتهای مسلمان شکست سیاسی و فرهنگی آنها در برابر دشمنان است. آنها از این طریق هم مانع رشد اسلام شوند و هم از طرفی بتوانند به راحتی بر آنها سلطه پیدا کنند.

او در توضیح بیشتر افزود: در شرایط کنونی که نتیجه تفرقه و دور شدن کشورهای مسلمان از یکدیگر در منطقه اشکار شده است بهترین فرصت است تا این کشورها با به کارگیری سازکارهای وحدت زمینه را برای خارج کردن کشورهای غرب از منطقه و تضعیف نفوذ اسرائیل فراهم کنند. تنها از این طریق هم می توانند به شکوه و قدرت اصلی خود دست یابند و هم جلوی پیشروی سناریوهای سیاسی و جغرافیایی آنها را بگیرند.
 

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان