Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور المپیکی کشتی همدان گفت: همه تلاشم را می‌کنم تا در مسابقات المپیک ۲۰۲۰ قضاوت کنم اما در این راه نیاز به حمایت مسئولان استان دارم.

مزدک گیتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان این که داوری مسابقات کشتی را از سال 79 آغاز کردم، اظهار داشت: 17 سال است که در مسابقات مختلف قضاوت می‌کنم و به دلیل عشقی که به کشتی و قضاوت آن داشتم برای رسیدن به این جایگاه وقت زیادی گذاشتم و از جیبم هزینه کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در سال 2006 در مسابقات پاکستان موفق به اخذ درجه بین‌المللی شدم و در سال 2010 در قطر و 2014 در هندوستان به درجه 2 و 1 بین المللی دست یافتم.

گیتی ادامه داد: در فروردین امسال در امتحان تئوری درجه 1 S پذیرفته شدم و با قضاوت خوب در مسابقات جهانی فنلاند که در واقع آزمون عملی این درجه از داوری بود توانستم در جمع داوران المپیکی قرار بگیرم که چند روز پیش خبر آن به صورت رسمی از سوی اتحادیه حهانی کشتی اعلام شد.

وی با اشاره به این در کل کشور تنها 4 داور از استان‌های یزد، تهران، خوزستان و همدان با این درجه از داوری قضاوت می‌کنند، گفت: داوران المپیکی باید هرساله در آزمون های کتبی و آمادگی جسمانی شرکت کنند. همچنین در یک مسابقه جهانی نیز قضاوت کنند تا از بین آنها برترین‌ها برای قضاوت در المپیک انتخاب شوند.

گیتی تاکید کرد: همه تلاشم را می‌کنم تا یکی از داوران المپیک 2020 باشم اما برای رسیدن به این جایگاه نیاز به حمایت مسئولان استان دارم.

وی با اشاره به این که هیئت کشتی استان همدان در دوره مدیریت قبلی با پرداخت مطالبات داوران از سال‌های گذشته بار روانی را از روی دوش داوران کشتی برداشت، عنوان کرد: از سوی دیگر مهندس رحیمی‌فر با ارتباط با رئیس فدراسیون پیگیر موضوع مدرک داوری بنده بود اما با این حال برای قضاوت در المپیک نیاز به حمایت بیشتری از سوی هیئت کشتی و اداره کل ورزش و جوانان دارم.

گیتی افزود: در دوره قبل  اداره کل ورزش و جوانان از داوران حمایت بیشتری می‌کرد اما در دوره فعلی این حمایت کمتر شده که انتظار داریم دستگاه ورزش همدان حمایت بیشتری از داوران استان داشته باشد.

انتهای پیام/

R41405/P1361/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۰۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم

آرون بروکس مرموزترین مرد کشتی آزاد امروز دنیاست که سال قبل در مسابقات امیدهای جهان عنوان قهرمانی را به دست آورد و امسال با شکست دادن دیوید تیلور عنوان قهرمانی در مسابقات انتخابی این کشور را کسب کرد و در المپیک پاریس رقیب همه 86 کیلویی های برتر کشتی دنیاست.

به گزارش طرفداری، در وزن 86 کیلوی مسابقات المپیک 2024 به جز آرون بروکس، نماینده ایران (حسن یزدانی یا کامران قاسمپور)، مایلس امینه، عظمت دولت بیکوف و نایفونوف از همه قدرتمندتر هستند. همین دولت بیکوف در 2 سال اخیر و در مسابقات قهرمانی آسیا برابر نمایندگان کشورمان یعنی علیرضا کریمی و هادی وفایی پور برنده شده است.

با این حال به نظر می رسد چه دولت بیکوف قزاق، چه نایفونوف روس و چه مایلس امینه سن مارینویی رقبایی جدی برای نماینده 86 کیلوی ما نخواهند بود و در فینال مسابقات، آرون بروکس برابر نماینده ایران قرار خواهد گرفت.

پژمان درستکار، سرمربی سابق تیم ملی کشتی می گوید:

من این آرون بروکس را از سال گذشته رصد کرده ام و او را کشتی گیر بسیار قدرتمندی دیده ام و تصور می کنم حتی از دیوید تیلور قوی تر باشد.

اما همت مسلمی، مربی حسن یزدانی می گوید:

احتمال دارد که یک کشتی گیر دیگر در المپیک 2024 این آرون بروکس را حذف کند و او اصلا به فینال نرسد.

 

منطقی ترین گزینه به حرف پژمان درستکار نزدیک تر است. کسی که می تواند در 2 مسابقه برابر دیوید تیلور برنده باشد، یعنی کشتی گیری غیرقابل مهار و بسیار قدرتمند است. پس از همین امروز این کشتی گیر را در حد متوسط ها پایین نیاوریم و انتظار قهرمانی در المپیک پاریس برای نماینده ایران، قهرمان ما را در این وزن کم روحیه نکند.

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • غیبت ارسلان در استانبول؛ نازاریان کوچک به دنبال سهمیه
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟