Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ضبط سريال پربازيگر «شبکه» به کارگرداني احمد معظمي ادامه دارد.
به گزارش جام نيوز به نقل از افکارنيوز، مرتضي متولي مدير توليد اين پروژه درباره روند توليد اين مجموعه گفت: گروه توليد سريال «شبکه» هم اکنون در منطقه يوسف آباد مشغول تصويربرداري هستند و کار با نظم و نظارتي که حاکم بر پروژه است به خوبي پيش مي‌رود، احمد معظمي نيز با حساسيت و وسواس خاصي کار را جلو ميبرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه گفت: فيلمنامه «شبکه» فيلمنامه متفاوت و تاثيرگذاري است که براي نگارش آن قريب به دو سال زمان صرف شده و اين سريال، سريال پربازيگري است که چندي پيش ايرج نوذري نيز به جمع ما اضافه شد، نوذري مدتي است که از تلويزيون دور است و با نقشي متفاوت از آثار گذشته اش در «شبکه» حاضر شده است. بايد بگويم تا اينجا دانيال حکيمي، محمود پاک نيت، نگين معتضدي، عليرام نورايي و کمند اميرسليماني جلوي دوربين رفتند و چند بازيگر نيز به تازگي اضافه شدند که نام آنها از طريق مشاور رسانه اي پروژه متعاقبا اعلام خواهد شد.
شبکه در چند فصل توليد خواهد شد که فصل اول آن «سارقان روح» نام دارد و در 15 قسمت با محوريت امنيت نرم و آسيب هاي اجتماعي در حال ساخت است. نابودي و به قهقهرا کشيده شدن شخصيت هاي داستان پرده از رازهايي برميدارد که در نتيجه آن براي اولين بار در اين سالها به وقايعي اشاره ميشود که پيش از اين در مجموعه هاي تلويزيوني نديده ايم. لازم به قيد است که اتفاقات رخ داده در اين مجموعه همگي برگرفته از پرونده هاي واقعي ست و نتيجه تحقيقات پياپي و پژوهش هاي طولاني مدتي ست که خروجي اش در اختيار کارشناسان متعددي در حوزه هاي مختلف ديني، روانشناسي، فرهنگي و گروهي از فعالان اجتماعي گذاشته شده و در جلساتي جداگانه نظرات آنها روي طرح ها ارزيابي و اعمال شده است.
ابوالفضل صفري تهيه‌کننده، احمد معظمي کارگردان، هومان فاضل نويسنده فيلمنامه، مرتضي اصفهاني مشاور پروژه، مرتضي متولي مديرتوليد، فهيمه کمالي مدير برنامه ريزي، موسسه فرهنگي هنري اقليم ارغنون مجري طرح، کامياب متولي جانشين توليد، عليرضا وداد تقوي مدير تصوير برداري/ گروه تصويربرداري (جاويد حسين زاده - رضا تهراني - بهروز دشتابي - اميد راعي)، سعيد آهنگراني طراح صحنه، حميدرضا يارند پور مدير صدابرداري، مهديه اعرابي طراح گريم، آناهيتا اقبال نژاد طراح لباس، سيامک مهماندوست تدوين، مازيار يونسي آهنگساز، مهديار سزاوار جلوه هاي ويژه بصري، حميد رسوليان جلوه هاي ويژه ميداني، محمد بدرلودستيار اول کارگردان، سحر ضيايي منشي صحنه، سيامک راشدي اسکويي بازيگردان و سرهنگ فرهاد شمس آبادي مشاور انتظامي، يوسف عبدالرضايي عکاس، روزبه زاهدي مديرامور مالي، دکتر محمدعلي الستي مشاور اجتماعي، يکتا سپاهي مشاور و روان شناس و دنيا خمامي مشاور رسانه‌اي از جمله عوامل اصلي توليد سريال شبکه هستند.
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی