Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ خبرگزاري اسپوتنيک در گزارشي نوشت :
جان دان استاد علوم سياسي از دانشگاه کمبريج که کارشناس مسائل شبه جزيره کره است درباره تحريم هاي جديد شوراي امنيت عليه کره شمالي گفت :« مجازات کردن راس رژيم کره شمالي کاري بسيار دشوار است اما با جرات مي توانم بگويم اگر صادرات هرگونه فرآورده نفتي به کره شمالي متوقف شود ، کار آنها تمام خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اين حال انجام دادن چنين کاري نيز مشکلات خاص خود را دارد زيرا بيم آن مي رود قطع صادرات هرگونه فرآورده نفتي به کره شمالي تاثير شديدي بر مردم عادي اين کشور داشته باشد. در طولاني مدت ، اگر تحريم ها ادامه يابد بدون شک مانع از توانايي رژيم کره شمالي براي اداره تحريم ها خواهد شد. اما فکر مي کنم اين رژيم تا آن زمان اقداماتي را براي کاهش تاثير تحريم ها انجام خواهد داد. بر اين اساس فکر نمي کنم اين روند بتواند گامي مهم براي مقابله با فعاليت هاي تسليحاتي کره شمالي باشد. از نقطه نظر آمريکايي ها اين نوعي پيروزي است اما يک پيروزي واقعي در برابر کره شمالي به شمار نمي رود.»
خبرنگار اسپوتنيک :‌ آيا فکر مي کنيد اينگونه اقدامات در آينده اي نزديک بر اوضاع بي ثبات تاثيرگذار خواهد بود و به ازسرگيري مذاکرات شش جانبه درباره پايان دادن به برنامه تسليحات هسته اي کره شمالي کمک خواهد کرد؟ آيا فکر مي کنيد اين تحريم واقعا دولت کره شمالي را به مذاکرات باز خواهد گرداند؟
جان دان : چنين چيزي غير قابل تصور نيست اما من فکر نمي کنم چنين اتفاقي بيفتد زيرا آنها به آساني تسليم فشارها نمي شوند. آنها ( مقامات کره شمالي ) بايد به مرحله اي برسند که واقعا خطر را احساس کنند.
خبرنگار اسپوتنيک : به نظر شما واکنش کره شمالي به اين تحريم ها چگونه خواهد بود؟ آيا آزمايش هاي (تسليحاتي) بيشتري انجام خواهد داد ؟ آيا برنامه هسته اي خود را تقويت خواهد کرد ؟ يا اينکه وارد مذاکرات خواهد شد؟
جان دان :‌ فکر نمي کنم کره مقامات کره شمالي وارد مذاکرات شوند. به عقيده من آنها زماني بر سر ميز مذاکره حاضر خواهند شد که چنين مذاکراتي بين آنها و دولت آمريکا برگزار شود.
اين کارشناس مسائل کره ، درمورد حمله احتمالي به کره شمالي نيز گفت :« من فکر مي کنم هرگونه حمله به کره شمالي بدون شک پيامدهاي مخربي براي آمريکا و کره جنوبي خواهد داشت. من فکر مي کنم چنين حمله اي در صورتي امکانپذير است که آمريکا بتواند همه سايت هايي را که کره شمالي قادر است از آنها موشک مجهز به کلاهک هسته اي شليک کند ، هدف قرار دهد و از بين ببرد. چنين حمله اي تنها در صورتي امکانپذير است که آنها در ابتدا بتوانند تهديد هسته اي کره شمالي را از بين ببرند. با اين حال چنين کاري نيز آسان نيست و حملات حساب شده و دقيق به اينگونه تاسيسات کره شمالي دشوار خواهد بود.»
وي افزود :«‌ فکر نمي کنم آمريکا بتواند بدون هيچگونه مشکل امنيتي ، به کره شمالي حمله کند. بدون شک اگر چنين حمله اي صورت گيرد ، نيروهاي آمريکايي مستقر در کره جنوبي و البته مردم کره جنوبي در معرض خطر قرار خواهند گرفت.»
خبرنگار اسپوتنيک : آيا فکر مي کنيد ما مي توانيم مذاکرات شش جانبه را ازسر بگيريم؟ آيا فکر مي کنيد همه طرف هاي دخيل در بحران کره شمالي واقعا علاقه مند به راه حلي ديپلماتيک براي پايان دادن به اين بحران هستند؟
جان دان :‌ فکر مي کنم درحال حاضر همه غير از کره شمالي علاقه مند به راه حلي ديپلماتيک هستند. به همين علت شوراي امنيت سازمان ملل متحد تحريم هاي جديدي عليه کره شمالي تصويب کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک از سختی‌های فراوانی که به همراه مهدی الفتی متحمل شد تا به قطر برسد صحبت و ابراز امیدواری کرد که در پاریس نتیجه خوبی رقم بخورد. - اخبار ورزشی -

محمدرضا خیرخواه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک 2024 پاریس توسط مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک کشورمان اظهار داشت: کسی فکر نمی‌کرد ژیمناستیک ایران بتواند به سهمیه المپیک برسد، اما خوشبختانه تلاش‌هایمان به ثمر نشست و این ورزشکار توانمند و تاریخ‌ساز توانست به این سهمیه ارزشمند دست پیدا کند. ما دو هدف داشتیم که با کسب مدال بازی های آسیایی و همچنین سهمیه المپیک، به آنها رسیدیم. از فدراسیون ژیمناستیک تشکر می‌کنم که حمایت بسیار خوبی داشت و جواب زحمات مسئولان را به خوبی دادیم. حالا امیدوارم عملکردی در شأن نام ژیمناستیک ایران در پاریس داشته باشیم و نتیجه خوبی هم بگیریم که ژیمناستیک ایران سربلند باشد.

وی با اشاره به دشواری اعزام به جام جهانی قطر گفت: وضعیت اعزام ما به قطر با مشکل مواجه شد. به دلیل بسته شدن فرودگاه‌ها و انجام نشدن پروازها بخشی از مسیر را زمینی رفتیم و با معطلی که در فرودگاه داشتیم، تقریباً 48 ساعت بی‌خواب بودیم. زمانی که می‌خواستیم اعزام شویم، فرودگاه بسته شد. در واقع ساعت 11 شب از قزوین حرکت کردیم تا به پرواز ساعت 5 صبح برسیم، اما تعطیل شد.

خیرخواه ادامه داد: در فرودگاه نشستیم تا ببینیم تکلیف چه می شود. تا ساعت 10 شب در آنجا حضور داشتیم و امیدوار بودیم سوار هواپیما شویم و پرواز انجام شود. در همان زمان نیز فدراسیون رایزنی می‌کرد و در نهایت تصمیم گرفته شد از طریق مرز زمینی به ارمنستان برویم، چون اگر این کار را نمی‌کردیم، شانس اعزام را از دست می‌دادیم. فدراسیون، اتومبیل خوبی فراهم کرد. تقریباً 17 ساعت طول کشید تا به فرودگاه ارمنستان رسیدیم. از تهران به ایروان رفتیم و چند ساعت هم در مرز بودیم، فدراسیون هم اتومبیل خوبی را در آنجا مهیا کرده بود. در نهایت بلیت فراهم شد و راهی قطر شدیم. کار بسیار سختی بود، اما باید این ریسک را می‌کردیم. زمانی که به ارمنستان رسیدیم، 4، 5 ساعت هم منتظر پرواز بودیم و سفر به قطر 4 ساعت  طول کشید. در واقع ما چیزی حدود 48 ساعت در مسیر بودیم.

اعلام زمان برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: فدراسیون همه سعی خود را کرد و هماهنگی‌ها را به سرعت انجام داد تا اتومبیل در مرز و همچنین بلیت سفر به قطر فراهم شود. با همه این تمهیدات 48 ساعت در راه بودیم که البته چاره‌ای هم نبود. در همان فاصله تیم‌های دیگر رسیده بودند و با آرامش در حال تمرین بودند، ولی زمانی که ما رسیدیم، دو روز بعد مسابقه بود. شما یک سفر سه، چهار ساعته که می‌روید، باید یک روز استراحت کنید تا خستگی از بدن بیرون برود. ما 48 ساعت در فرودگاه‌ها و مسیر بودیم. با این شرایط نمی‌شد که بهترین شرایط برای الفتی در پرش‌ها فراهم باشد.

وی تصریح کرد: همه قهرمانان دنیا ناراحت بودند، چون می‌دانستند با چه شرایطی به قطر رسیدیم. در آن دو، سه روزی که باید در تمرین باشیم، در راه بودیم، آن هم با ماشین. با همه این تفاسیر نمی‌توانستم انتظار زیادی از الفتی انتظار داشته باشم و خدا را شکر که او در رقابتش آسیب ندید.

خیرخواه گفت: گفته شد که می‌خواستم الفتی حرکت جدیدی را در این رقابت بزند. بعد از 30 سال آنقدر بی‌تجربه نیستم که در چنین مسابقه انتخابی مهمی دست به این کار بزنم. برای ثبت حرکت جدید، باید فیلم آن حرکت یک ماه قبل برای فدراسیون جهانی فرستاده شود.

وی در پاسخ به این سوال که «پس چرا امتیاز صفر برای الفتی در یکی از پرش‌هایش ثبت شد؟» اظهار داشت: او حرکت را انجام داد، اما زمین خورد. در رشته‌های دیگر اگر کمی خسته باشید، می‌توانید کمی کار را جمع و جور کنید، اما در ژیمناستیک در «یک‌هزارم ثانیه» زمین می‌خورید. ژیمناستی که دو، سه شب نخوابیده و در مسیر ارمنستان بوده که تمام آن گردنه است، با خستگی مواجه می‌شود.

خیرخواه خاطرنشان کرد: اگر یک ژیمناست بخواهد حرکت جدیدی را ثبت کند، باید در کتابچه داوری باشد. اگر هم در کتابچه داوری نیامده باشد، باید یک ماه قبل از آن فیلم بگیریم و برای فدراسیون جهانی ارسال کنیم. پس از آن نیز FIG باید فیلم را ببیند و بگوید که این حرکت حساب می‌شود یا نه. ضمن اینکه در مسابقات کسب سهمیه حرکت جدید نمی‌زنیم. بعد از 30 سال آنقدر تجربه دارم که چنین ریسکی را نکنم. مهدی به شکل خطرناکی زمین خورد. همه افسوس خوردند که چرا این اتفاق برایش افتاد.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: گناهی نداشتیم که فرودگاه به یکباره تعطیل شد و مجبور شدیم 50 ساعت در راه باشیم. این قضیه برایم شوکه کننده بود. فدراسیون همه تلاشش را کرد و در اولین فرصت بلیت و ماشین را فراهم کرد. نزدیک به 24 ساعت در فرودگاه ایران بودیم، 17، 18 ساعت تا ارمنستان طول کشید و 10 ساعت هم آنجا تا قطر به طول انجامید. با این شرایط شانس آوردیم که الفتی در رقابتش مصدوم نشد. یک درصد شک نکنید که این خستگی مسیر باعث زمین خوردنش شد. در نهایت از فدراسیون ژیمناستیک که در آن شرایط سخت ما را اعزام کرد تشکر می‌کنم. تاکنون تا این حد هماهنگی ندیده بودم که آنقدر سریع به آنجا برویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم گردان «نتزاه یهودا »پس از فشار تل آویو
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • چرا بخشیدن پدر و مادرمان تا این اندازه دشوار است؟