Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصیب حسن زاده عضو شورایاری‌ منطقه ۱۷ شهر تهران و مدرس مدیریت بحران شهرداری وضعیت فعلی سوله‌های مدیریت بحران را در صورت بروز زلزله ای عمیق در پایتخت، نامناسب خواند و اظهار کرد: در حال حاضر امکانات موجود در سوله‌های مدیریت بحران کافی نیست، این در حالی است که تهران نیز هر لحظه با یکی از بلایای طبیعی چون زلزله مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری شامگاه چهارشنبه(29 آذر ماه) ادامه داد: این زلزله نسبتاً شدید در حالی مردم پایتخت را به خیابان‌ها کشاند که هیچ گونه خسارت مالی به همراه نداشت و تنها به دلیل وحشت از زمین لرزه رخ داد و شهروندان را نگران و مضطرب کرد.

عضو شورایاری‌ منطقه ۱۷ شهر تهران تصریح کرد: در حال حاضر هیچ یک از سوله‌های مدیریت بحران پایتخت وضعیت خوبی ندارند و با توجه به جمعیت قابل توجه این شهر و وضعیت مسکن در بافت های مختلف شهری و فرسوده و نا ایمن بودن بسیاری از منازل مسکونی، این نگرانی به جا و طبیعی است.

حسن زاده خاطرنشان کرد: تنها دقایقی پس از وقوع زلزله مردم منطقه ۱۷ تهران همانند بسیاری از مردم پایتخت، به فضاهای عمومی آمدند و جمعیت قابل توجهی نیز در پارک ها حضور یافتند.

وی اضافه کرد: منطقه ۱۷ تهران دارای ۳ باب سوله مدیریت بحران است و مرتضی مرادی شهردار منطقه کار بازگشایی سوله‌ها را آغاز کرد و بابرپایی چادرهای اسکان اضطراری، مردم و شهروندان که از وحشت زلزله به بیرون از منازل خود آمده بودند را اسکان داد.

عضو شورایاری‌ منطقه ۱۷ تهران تاکید کرد: در همان ساعات اولیه بیش از ۲۰۰۰ هزار نفر از شهروندان منطقه در چادرهای اسکان اضطراری مستقر شدند و اقلام ضروری میان آنان توزیع شد و سرویس های اجتماعی نیز، برای استفاده مردم آماده و تحویل آن‌ها شد.

حسن زاده تصریح کرد: منطقه ۱۷ شهر تهران در حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در صورت وقوع زلزله ای شدید که موجب تخریب واحد‌های مسکونی و خروج اضطراری مردم از خانه ها شود، به هیچ عنوان نمی توان حتی ۲۰ هزار نفر از آنان را با تجهیزات فعلی موجود در سوله‌های مدیریت بحران، اسکان موقت داد و به آن‌ها خدمات رسانی کرد.

وی اظهار کرد: مسئولان سوله‌های مدیریت بحران تهران موظف هستند که وسایل موجود در سوله‌ها را هر دوشنبه چک کرده و سلامت و کارآیی آن را مورد بازبینی قرار دهند و این مسئله در حال حاضر در سوله‌های مدیریت بحران منطقه ۱۷ توسط مسئولان مربوطه دنبال می‌شود و مشکلی ندارد؛ تنها مسئله در کمبود امکانات و تجهیزات این مراکز است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارش‌ها در جنوب کرمان

به گزارش قدس آنلاین، احمد بلند نظر  از آغاز فعالیت سامانه بارشی در منطقه خبرداد که جیرفت هم تحت تاثیر آن قرار گرفته و افزود: بر اساس بررسی صورت گرفته بارش‌ها از اولین ساعات بامداد امروز ۲۸ فروردین ماه آغاز شده و تا کنون گزارش خسارت‌زایی از طریق ستاد مدیریت بحران، دهیاران، شوراهای اسلامی شهر و روستا و مردم جهت دریافت کمک اضطراری دریافت نکرده‌ایم.

وی از آمادگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی جنوب کرمان و استان خبرداد و با بیان اینکه پیرو سفر شامگاه ۲۷ فروردین ماه استاندار به مناطق سیل اخیر جنوب با اهتمام ویژه‌تری در حال آماده باش هستند، افزود: راهداران در جای جای منطقه و شهرستان جیرفت با همه تجهیزات حضور دارند و انتظار می‌رود با همکاری مردم و کاربران جاده ای این سامانه بدون خسارت پایان یابد.

فرماندار جیرفت شناسایی نقاط سیل خیز را یادآور شد که پیش از این مورد بررسی قرار گرفته‌ و مستحکم سازی شده‌اند و اظهار کرد: بعضا مشاهده کردیم در گذشته شدت بارش‌ها این قدر غیرمترقبه بوده که آب‌های سطحی باعث سیلاب و خسارت به زیرساخت‌ها شده‌اند که باز هم شهرداری‌ها با همه امکانات‌ آماده هستند.

بلندنظر از رصد لحظه ای وضعیت بارندگی‌ها در جنوب کرمان و شهرستان‌هایی که بیشترین بارش‌ها را طی امروز و فردا خواهند داشت توسط استاندار کرمان و ستادهای مدیریت بحران خبرداد و افزود: البته در مناطق کوهستانی و شهرستان‌های قلعه گنج و منوجان بارش‌ها از شدت بیشتری همراه با رعد و برق هستند که باز هم تاکنون ساعات بدون خسارتی را پشت سر گذاشته‌ایم.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان جیرفت از مردم، عشایر و روستاییان خواست به شایعات توجه نکند و هر گونه مشکل را از طریق دهیاری و شوراها گزارش بدهند و گفت: همه امکانات خدماتی و امدادای استان پای کار هستند لذا همراهی مردم و توجه به هشدارها کار خدمات دهی را تسریع خواهد کرد.

وی از تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران توسط ادارات و سازمان هایی از جمله راهداری، امور عشایری و سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان خبرداد که علاوه بر مدیریت بحران شهرستان‌ها و استان، هماهنگی‌های بین بخشی را برای اطلاع از آخرین وضعیت جامعه هدف خود انجام داده‌اند و از آمادگی خوبی برخوردار هستند.

بر اساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های جنوب کرمان و اعلام شرایط جوی در منطقه، بارش باران در محور جیرفت _ فاریاب و محورهای مواصلاتی به شهرستان منوجان با شدت بیشتری آغاز شده و از رانندگان و کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند خواسته شده با احتیاط عمل کنند و در بخشی از این اطلاعیه آمده است که رانندگان و مسافران جهت اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها با شماره ۱۴۱ تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درددل رانندگان از وضعیت نامناسب جاده شهر بابک به سیرجان + فیلم
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • وضعیت کیفیت هوای تهران صبح روز ۲۹ فروردین
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند
  • جزئیاتی از جان باختن ۳ نفر در سیلاب سیستان و بلوچستان | ۳ مصدوم در منطقه عسلویه | هشدارهای سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به مردم
  • آغاز بارش‌ها در جنوب کرمان